Kesin iğne kullanman lazım balım. Sadece 1 doktora sorma 2-3 doktordan görüş al belki direk iğne başlaman gerekiyordur ben 4 ayrı doktordan görüş aldım. Pai mthr olan 2 genim heterozigottu diğer mthr olan genim homozigottu 3 doktorda öğrenir öğrenmez hemen iğneye başlamam gerektiğini söyledi hatta 1 tanesi kese görmeyi beklersem iğne vurmak için çok geç kalacağımı bile söyledi ama ilginçtir ki doktorlardan 1 tanesi iğneye gerek yok önemsiz bunlar dedi. Madem öyle bebeğimin kalbi neden durdu ve danıştığım diğer doktorlar neden kesinlikle iğne önerdi bana deyince odasından kovdu resmen 5 karış suratla. İğne tavsiyen doktorların 3 üde proftu diğeri ise normal bir hematoloji hekimiydiCanım ya
Homozigot aşkım
Kızlar??İdrar testinde negatifi görüp kanda hamile olduğunu öğrenen var mı? Benim adetim gecikti adet sancısı çekiyorum göğüsüm sızlıyor belim ağrıyor idrarda negatif
En altta hepsinden ayrı durana bakmayın o aynından 2 kere yaptıklarımdan biriydi.Sıralı olanlardan son 3 tanesi bahsettiklerimEki Görüntüle 3236034 Kızlar ne durumdasınız? Ben dün pil gördüm ovüde,bir önceki gün de pik gibiydi ama dün daha koyuydu.Bugün de hafiften silikleşiyor gibi ama koyu gibi de.Ben bugünü ve dünden önceki günü değerlendirebildim.Daha da değerlendiremicem.Daha önce dediğim gibi yarından itibaren şehir dışına çıkıyoruz aile ziyaretlerine 10 gün kadar.En alttan 3 test son 3 günün testleri.En alttaki bugün bir baksanıza
Bu pıhtılaşma testlerini nerde nasıl yaptırdınız canım. Benimde hamileliğimin sonunda sıkıntılı durumlar olduğu için pıhtılaşmada olmuş olabilir dendi. Her türlü hamilelik süresince corasprin kullanıcam ama bu testten de yaptırmak istiyorum belki başka bir problem vardır. Bizde artık çalışmalara ciddiyet kazandırcaz inşAllahKesin iğne kullanman lazım balım. Sadece 1 doktora sorma 2-3 doktordan görüş al belki direk iğne başlaman gerekiyordur ben 4 ayrı doktordan görüş aldım. Pai mthr olan 2 genim heterozigottu diğer mthr olan genim homozigottu 3 doktorda öğrenir öğrenmez hemen iğneye başlamam gerektiğini söyledi hatta 1 tanesi kese görmeyi beklersem iğne vurmak için çok geç kalacağımı bile söyledi ama ilginçtir ki doktorlardan 1 tanesi iğneye gerek yok önemsiz bunlar dedi. Madem öyle bebeğimin kalbi neden durdu ve danıştığım diğer doktorlar neden kesinlikle iğne önerdi bana deyince odasından kovdu resmen 5 karış suratla. İğne tavsiyen doktorların 3 üde proftu diğeri ise normal bir hematoloji hekimiydi
Devamı geldi mi bebeğim
Normal adet tarihine göre 3 gün gecikmiş ama yumurtlaması geç olduğu için adet tarihi ileri kaymış ve daha 8 günü var o yüzden
Son adete göre 3 gün gecikti ama yumurtlamayı takip ettiğim için yumurtlama 3 ünde olması gerekirken 13 ünde oldu o yüzden regl tarihi de ileriye attı canım
Kaç gün gecikti canımKızlar??
Pik olmuş daha çatlamamış ama sen sık sık değerlendirBu catlamismi çatlamak uzeremi tecrübesi olan varmi t cizgim c çizgimden daha koyu cikti
Canım alkol döküyorlar ama kolonya ile de yapabilirsin bir zararı yokEczanede satılıyomudur acaba ya yarın bi sorayım çok sağol canım
doktor yönlendiriyor canım, klomen daha çok pcoslulara, ya da yumurtası geç büyüyenlere veriliyorKızlar yumurta takibini veya klomen tarzı ilaçları doktordan siz mi talep ediyorsunuz yoksa doktor mu yönlendiriyor bana hiç bi doktor bunlardan bahsetmedi en son gittiğimde pelvik tenli doppler için gün verdiler
Adet gecikmesinden 3/4 gün sonra test yeptım negatif çıktı dayanamadım askında ama son zamanlarda adet olacak gibi ağrım oluyodu olmuyodu ve artık batmalar başlamıştı batmaları ilk defa yaşadım şüphelendim dedim dayanıcam dayandım ama nasıl birde bana sorMaşallah nasıl durdun o kadar hayran kaldım sabrına
Yaaa ciddi misin bunu soylemen iyi oldu zaten memnun değildim doktordan ama ben hepsi aynı şeyi dicek zaten kafasindaydim iyi ki söyledin kuzum ya senin hangi mthr genin homozigottuKesin iğne kullanman lazım balım. Sadece 1 doktora sorma 2-3 doktordan görüş al belki direk iğne başlaman gerekiyordur ben 4 ayrı doktordan görüş aldım. Pai mthr olan 2 genim heterozigottu diğer mthr olan genim homozigottu 3 doktorda öğrenir öğrenmez hemen iğneye başlamam gerektiğini söyledi hatta 1 tanesi kese görmeyi beklersem iğne vurmak için çok geç kalacağımı bile söyledi ama ilginçtir ki doktorlardan 1 tanesi iğneye gerek yok önemsiz bunlar dedi. Madem öyle bebeğimin kalbi neden durdu ve danıştığım diğer doktorlar neden kesinlikle iğne önerdi bana deyince odasından kovdu resmen 5 karış suratla. İğne tavsiyen doktorların 3 üde proftu diğeri ise normal bir hematoloji hekimiydi
Nasıldı agrıların kuzum adet agrısı gibi degil degil mi farkı anlayabildiysen anlatırsan sevinirimAdet gecikmesinden 3/4 gün sonra test yeptım negatif çıktı dayanamadım askında ama son zamanlarda adet olacak gibi ağrım oluyodu olmuyodu ve artık batmalar başlamıştı batmaları ilk defa yaşadım şüphelendim dedim dayanıcam dayandım ama nasıl birde bana sordünn bugün pozitif çıkınca evde bugün hastaneye gittim ve 97 çıktı hcg
Genetik laboratuvarda yapıyorlar canım beni kendi doktorum yönlendirdiği için direk kan aldılar ama sen kendi isteginle gidersen heralde oradaki doktolar görüşüp sonra verip vermicegine karar veriyorlarmış bir de en az iki düşük olması lazım denildi ama doktorun ilk düşükten sonra sana kağıt verir seni yönlendirin ve gerek kalmiyorBu pıhtılaşma testlerini nerde nasıl yaptırdınız canım. Benimde hamileliğimin sonunda sıkıntılı durumlar olduğu için pıhtılaşmada olmuş olabilir dendi. Her türlü hamilelik süresince corasprin kullanıcam ama bu testten de yaptırmak istiyorum belki başka bir problem vardır. Bizde artık çalışmalara ciddiyet kazandırcaz inşAllahBen Mayıs ayında yumurta takibi yaptırcam bu aydan ümitliyim diyordum annemler taşınacak bir hafta kocamdan ayrı kalcam hangi günlere denk gelcek bilmiyorum. Galiba hazirana kalıcam
Aynen ya ahahah çiçeğimsiniz benimSavascinin olaya sen kadar hakim olmasıçok tatlıyız yaaaaa
Senin yolundan geliyorumdur inşallahAdet gecikmesinden 3/4 gün sonra test yeptım negatif çıktı dayanamadım askında ama son zamanlarda adet olacak gibi ağrım oluyodu olmuyodu ve artık batmalar başlamıştı batmaları ilk defa yaşadım şüphelendim dedim dayanıcam dayandım ama nasıl birde bana sordünn bugün pozitif çıkınca evde bugün hastaneye gittim ve 97 çıktı hcg
Bende sancılar yüzünden her an adet oldum galiba diye lavaboya gidiyorum ama inşallah altı doludur yaNasıldı agrıların kuzum adet agrısı gibi degil degil mi farkı anlayabildiysen anlatırsan sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?