Canım sana gebelikte hangi iğneyi kullanacağını söyledimi doktorunKorkmaya başladım
Yok ama dedi bir süre ilaçla ilerler sonra iğneye geçiş yaparız dedi iki tanesinde tek pıhtılaşma varmış yaCanım sana gebelikte hangi iğneyi kullanacağını söyledimi doktorun
İnşAllah öyledir ve sağlıkla devam ederİnşallah geç dollenmedir
Benimkide geç döllenme sayılır galiba eğer hamileysemm inşallah oyleyimdir 3 gün geçti çıt yokReglin 10 gün geçti ve 97 mi çıktı beta
Canım 1 yılıı geçince ve 35 yaş üstü olunca verdi doktorum. Reçetesiz satılıyor ancak doktor kontrolsüz kullanılması önerilmiyor. Kullanımdan sonra kiste çevirebiliyor. Doktorunun yumurta takibi yapması lazım onu kullanırken.Kızlar yumurta takibini veya klomen tarzı ilaçları doktordan siz mi talep ediyorsunuz yoksa doktor mu yönlendiriyor bana hiç bi doktor bunlardan bahsetmedi en son gittiğimde pelvik tenli doppler için gün verdiler
Sevayd çok uzun zamandır yok. Eksikliği çok belli. BirdeDurdum dedim bir kişi eksiğiz göremedim seni nerelerdesin kuzusevayd
Kuzum senin hangi genlerde pıhtılaşma vardı bi hatırlatsana banaYok ama dedi bir süre ilaçla ilerler sonra iğneye geçiş yaparız dedi iki tanesinde tek pıhtılaşma varmış ya
Evet ya onun da yoklugunj farkettim en kısa zamanda kavustururlar bizi inşallahSevayd çok uzun zamandır yok. Eksikliği çok belli. Birdebebekheyecani da bir süre ara vermek istedi ama özledik
8 gün yok muyduuuuBenimkide geç döllenme sayılır galiba eğer hamileysemm inşallah oyleyimdir 3 gün geçti çıt yok
En son geçen ay girmiş foruma sanırım uğramayı düşünmüyor yokluğu çok belli gerçektendeSevayd çok uzun zamandır yok. Eksikliği çok belli. Birdebebekheyecani da bir süre ara vermek istedi ama özledik
Pai 1 yazıyor bide MTHRF 1298 li mi ne olan bu ikisiKuzum senin hangi genlerde pıhtılaşma vardı bi hatırlatsana bana
İnşAllah iyidir kafasını toplayıp gelirEn son geçen ay girmiş foruma sanırım uğramayı düşünmüyor yokluğu çok belli gerçektende
Normal adet tarihine göre 3 gün gecikmiş ama yumurtlaması geç olduğu için adet tarihi ileri kaymış ve daha 8 günü var o yüzden8 gün yok muyduuuudevrelerim yanacak
Anladım kuzucum hemozigotmu heterozigotmu peki?Pai 1 yazıyor bide MTHRF 1298 li mi ne olan bu ikisi
Son adete göre 3 gün gecikti ama yumurtlamayı takip ettiğim için yumurtlama 3 ünde olması gerekirken 13 ünde oldu o yüzden regl tarihi de ileriye attı canım8 gün yok muyduuuudevrelerim yanacak
Canım yaNormal adet tarihine göre 3 gün gecikmiş ama yumurtlaması geç olduğu için adet tarihi ileri kaymış ve daha 8 günü var o yüzden
Homozigot aşkımAnladım kuzucum hemozigotmu heterozigotmu peki?
Kayıplarda canım pes etti galiba ben özelde iki defa yazdım girmiyor hiç özletti kendini inşalalh girdiginde hamileyim diye girer grubaDurdum dedim bir kişi eksiğiz göremedim seni nerelerdesin kuzusevayd
Amin insallahh üzüldüm valla özledim de inşallah hamiş mujdesiyle gelirKayıplarda canım pes etti galiba ben özelde iki defa yazdım girmiyor hiç özletti kendini inşalalh girdiginde hamileyim diye girer gruba
Biraz önce adet oldum canımBende 17. Günümde olmustum canım gelir inşallah yakında. Doktordan çıktım şimdi femaradan klomene geçirdi doktorum bu ay da bunu deneyelim dedi çünkü benim femarayla 1 tane 18 mm olmuştu yumurtam. Cuma günü baslicam inşallah 27 sinde de kontrole çağırdı eğer bu ay da olmazsa rahim filmi cekicez anestezili dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?