Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnsanlar artık hamilelik haberini verirken bile bana karşımda şekilden şekle giriyorlar tamam bemi dusunuyorlar ama hiç gerek yok harbiden onlar öyle yaptıkça daha çok takılıyorum
Takma bebısm bosver daha cok gencsın onunde uzuuuun yıllar var ve kım bılır kac tane beben olcaktadını cıkar evlılıgının

Kızlar yumurta takibini veya klomen tarzı ilaçları doktordan siz mi talep ediyorsunuz yoksa doktor mu yönlendiriyor bana hiç bi doktor bunlardan bahsetmedi en son gittiğimde pelvik tenli doppler için gün verdiler
Bana doktor verdi bu ay iki kutu kullanıcam

Yaa nerden yapıyorsunki karından mı

Evet canım ya bi arkadaşım yapıyordu ve ağlaya ağlaya yapıyordu. İçinden çıkan sıvı yakıyormuş sanırım. Allah güç kuvvet dayanma gücü versin kuzum. Bir yerden sonra alışacaksın inşallah.

İnsanlar artık hamilelik haberini verirken bile bana karşımda şekilden şekle giriyorlar tamam bemi dusunuyorlar ama hiç gerek yok harbiden onlar öyle yaptıkça daha çok takılıyorum
Düşüncesiz insanlardan iyilermiş yinede Hiç takılma sen zaten hamile kalıyorsun. Sağlıkla nasip olacak İnşAllah

Ay işte o sıvı bir yakıyor size anlatamam bildiğiniz aklım gitti ağrıdan asla böyle bişey beklemiyordum ama napayım sonu güzel bitsinde katlanıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…