Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben yaşadım çünkü cnm şükür geçti sayılır o yüzden sağlık diyorum evlat kızda erkekde bir
Bende oğlumda sıkıntılar yasadım ıkı sene alerjık bır bebekti vs canımdan can ne olursa olsun sağlıklı hayırlı evlat olsun önemli olan o

kızlar selam neler yapıyorsunuz ? benim artık bu ay da olmazsa 1 yıl tamamlanıyor rahim filmi çektireceğim sanırım artık bilgisi olan yazabilir mi?
Ben anestezili cektirdim. Bir uyudugumu bir uyandigimi hatirliyorum. Anestezili yaptiracaksaniz korkacak birsey yok. Uyandiktan 15 dk sonra kalkip giyinip ise gittim. (Cekim gunu yaninizda muhakkak ped olsun. Benim kanamam oldu baya)

Bende oğlumda sıkıntılar yasadım ıkı sene alerjık bır bebekti vs canımdan can ne olursa olsun sağlıklı hayırlı evlat olsun önemli olan o
Benm ortanca kızımda ayağı ile dönük doğdu yürüyemez felan dediler korktuk baya doğum anında öğrenince bide şimdi yüzüyor çok şükür tedaviler işe yaradı bilmeyen anlayamaz sağlık herşeyin başı

ben 1 tane kullandım, ilk defa kullandığımda kist yaptı çok yumurta büyüdü, o yüzden 2ci ayını boş geçirmişdim
Bende de kist oldu ilac milac kullanmayinca bu ay çöpe gidecekmis gibi hissediyorum birsey kullanmam birseyler yiyip icmem gerekiyor gibi geliyor

Ben anestezili cektirdim. Bir uyudugumu bir uyandigimi hatirliyorum. Anestezili yaptiracaksaniz korkacak birsey yok. Uyandiktan 15 dk sonra kalkip giyinip ise gittim. (Cekim gunu yaninizda muhakkak ped olsun. Benim kanamam oldu baya)
doktorla görüşeceğim canım işte ücret konnsu var bir de hepiniz çatlama iğnesinden bahsediyorsun doktorum hiç demedi direk rahim filmi istedi normal mı sizde iğneye başlamadan önce çektirdiniz mi

Kızlar sonucum çıktı çok şükür 17 sinde pazartesi günü 20 çıkmıştı bugün 87 çıktı şükürler olsunki cans16 canım artık gebe emojisi koyabilirsin
Bugün bi kişi daha pzt 20 bugün 87 yazmış ne garip

doktorla görüşeceğim canım işte ücret konnsu var bir de hepiniz çatlama iğnesinden bahsediyorsun doktorum hiç demedi direk rahim filmi istedi normal mı sizde iğneye başlamadan önce çektirdiniz mi
Evet igneden once cekildi. Tupler kapaliysa igne falan hicbirsey fayda etmez. Once bunlar yapılıyor standart bir islem. Ben dort ay once 2200 e yaptirmistim. O bile fazla gelmisti ama herkeste ayni olmuyor. Bende kanama cok oldu mesele ve nerdeyse bir hafta devam etti az da olsa. Kanamaya bakarak zorlu bir cekim olurdu anestezi almadaydim diye dusunuyorum. Bazısı da anestezisiz cok rahat yaptırıyor onlari da dinlemek lazim. Egitim arastirmalar ücretsiz ama anestezisiz yapiyor hsg yi

Çatlayınca yumurta ömrü 24 saat değil mi
Hep o şekilde söyleniyor ama benim doktorum çatlatma iğnesinden sonra 1 hafta bir dolu bir boş ilişki olacak dedi o şekilde hamile kaldım geçen yıl. 24 saat yaşıyordur muhtemelen ama ne zaman çatladığını kesin bilemeyiz bence o yüzden böyle söyledi

Oyle kuzum oyle tabiki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…