- 15 Temmuz 2015
- 18.726
- 31.219
- 598
Bende oğlumda sıkıntılar yasadım ıkı sene alerjık bır bebekti vs canımdan can ne olursa olsun sağlıklı hayırlı evlat olsun önemli olan oBen yaşadım çünkü cnm şükür geçti sayılır o yüzden sağlık diyorum evlat kızda erkekde bir
Ben anestezili cektirdim. Bir uyudugumu bir uyandigimi hatirliyorum. Anestezili yaptiracaksaniz korkacak birsey yok. Uyandiktan 15 dk sonra kalkip giyinip ise gittim. (Cekim gunu yaninizda muhakkak ped olsun. Benim kanamam oldu baya)kızlar selam neler yapıyorsunuz ? benim artık bu ay da olmazsa 1 yıl tamamlanıyor rahim filmi çektireceğim sanırım artık bilgisi olan yazabilir mi?
Benm ortanca kızımda ayağı ile dönük doğdu yürüyemez felan dediler korktuk baya doğum anında öğrenince bide şimdi yüzüyor çok şükür tedaviler işe yaradı bilmeyen anlayamaz sağlık herşeyin başıBende oğlumda sıkıntılar yasadım ıkı sene alerjık bır bebekti vs canımdan can ne olursa olsun sağlıklı hayırlı evlat olsun önemli olan o
Bende de kist oldu ilac milac kullanmayinca bu ay çöpe gidecekmis gibi hissediyorum birsey kullanmam birseyler yiyip icmem gerekiyor gibi geliyorben 1 tane kullandım, ilk defa kullandığımda kist yaptı çok yumurta büyüdü, o yüzden 2ci ayını boş geçirmişdim
Ne güzellik beraber güzel haberlerim alalım seloşumm beraber yaparız belkimAhaaa benımde pazartesı gunu 10. Gun yıne kader arkadası olduk bebıskomadet olmazsam pazartesı gunu iş yerınde yapacam
Cook sevindim canım saglıkla gelsinler pes pese gidiyoruzKızlar sonucum çıktı çok şükür 17 sinde pazartesi günü 20 çıkmıştı bugün 87 çıktı şükürler olsunkicans16 canım artık gebe emojisi koyabilirsin
Maşallah çiçeğimmm sağlıkla gelsin annesi darısı bizeKızlar sonucum çıktı çok şükür 17 sinde pazartesi günü 20 çıkmıştı bugün 87 çıktı şükürler olsunkicans16 canım artık gebe emojisi koyabilirsin
Çatlayınca yumurta ömrü 24 saat değil miBence bir hafta bir dolu bir boş devam etmelisin
doktorla görüşeceğim canım işte ücret konnsu var bir de hepiniz çatlama iğnesinden bahsediyorsun doktorum hiç demedi direk rahim filmi istedi normal mı sizde iğneye başlamadan önce çektirdiniz miBen anestezili cektirdim. Bir uyudugumu bir uyandigimi hatirliyorum. Anestezili yaptiracaksaniz korkacak birsey yok. Uyandiktan 15 dk sonra kalkip giyinip ise gittim. (Cekim gunu yaninizda muhakkak ped olsun. Benim kanamam oldu baya)
Bugün bi kişi daha pzt 20 bugün 87 yazmış ne garipKızlar sonucum çıktı çok şükür 17 sinde pazartesi günü 20 çıkmıştı bugün 87 çıktı şükürler olsunkicans16 canım artık gebe emojisi koyabilirsin
geçen ay kullandımdı olmadı bu ay tekrar kullandm belki erken yumurtlama yapar diye günde bir demişti bakalım beklemedyim bu ayYeni mi başladın canım sen de .. günü mü kısaltiyor acaba
olur olur bence doktor bana aynı saatte iç falan demedi ben öyle içitim :)O sıkıntı o zaman canım bnm bugün geçti yarın başlayayım o zmn sahurda 2 gibi alsam diğerinide iftarda olurmu ki sonra düzene girer
Evet igneden once cekildi. Tupler kapaliysa igne falan hicbirsey fayda etmez. Once bunlar yapılıyor standart bir islem. Ben dort ay once 2200 e yaptirmistim. O bile fazla gelmisti ama herkeste ayni olmuyor. Bende kanama cok oldu mesele ve nerdeyse bir hafta devam etti az da olsa. Kanamaya bakarak zorlu bir cekim olurdu anestezi almadaydim diye dusunuyorum. Bazısı da anestezisiz cok rahat yaptırıyor onlari da dinlemek lazim. Egitim arastirmalar ücretsiz ama anestezisiz yapiyor hsg yidoktorla görüşeceğim canım işte ücret konnsu var bir de hepiniz çatlama iğnesinden bahsediyorsun doktorum hiç demedi direk rahim filmi istedi normal mı sizde iğneye başlamadan önce çektirdiniz mi
çok sevindim hayırlı uğurlu olsunKızlar sonucum çıktı çok şükür 17 sinde pazartesi günü 20 çıkmıştı bugün 87 çıktı şükürler olsunkicans16 canım artık gebe emojisi koyabilirsin
Maşallah kuzucum çok guzel buyuyor bebısın saglıkla kucagına alKızlar sonucum çıktı çok şükür 17 sinde pazartesi günü 20 çıkmıştı bugün 87 çıktı şükürler olsunkicans16 canım artık gebe emojisi koyabilirsin
Mayısta da senin pozitifleri görelim İnşAllahCanooo bu ay senden guzel haberler beklıyorum baksen bugunde yap,sonrada bı dolu bı bos.sonrada bıze pozıtıf testını gonder
Çok şükür canım benimKızlar sonucum çıktı çok şükür 17 sinde pazartesi günü 20 çıkmıştı bugün 87 çıktı şükürler olsunkicans16 canım artık gebe emojisi koyabilirsin
Çıktı mı sonucun canımEvet tarzımız farkımızdayanamayıp kan verdim ya bakalım kaç çıkacak
Hep o şekilde söyleniyor ama benim doktorum çatlatma iğnesinden sonra 1 hafta bir dolu bir boş ilişki olacak dedi o şekilde hamile kaldım geçen yıl. 24 saat yaşıyordur muhtemelen ama ne zaman çatladığını kesin bilemeyiz bence o yüzden böyle söylediÇatlayınca yumurta ömrü 24 saat değil mi
Oyle kuzum oyle tabikiBenm ortanca kızımda ayağı ile dönük doğdu yürüyemez felan dediler korktuk baya doğum anında öğrenince bide şimdi yüzüyor çok şükür tedaviler işe yaradı bilmeyen anlayamaz sağlık herşeyin başı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?