Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
dun aksamustu yapmisdim bugun sabah yapdim, 14cu gunude ogleden sonra , sonra ondan 2 3 saat sonra yapdim, su cok iciyorum birde progestan fitil kullaniyorum belki ondandir
Tatlım öyle yapılmaz zaten iki güne bir sabahları ilk idrarla yapacaksın

İdrar testi yapmışmıydın ondada çıkmışmıydı hafif yada silik ben bugün yaptım 7 gün var çıkmadıda belki diyorum çatlamadan sonra 10 gün geçti ama
İnternette adetin gecikmesinde idrarda çıkar diyor benimde negatif çıkıyor ama hamilelik belirtileri var

Kızlar yarin yine beta ya baktircam 2 katı artmissa dayanıp mayısın ilk haftası gideyim diyorum ilk kontrole ne dersiniz cok mu beklemiş olurum
En güzeli canım erken gitmek bazen sıkıntıya sokuyor insanı 5 haftanıj sonunda gitmek daha mantıklı saglıkla büyüsün inşallah canımm

Hayır canım

Bende baya geç gittim kanama olmadığı sürece sorun yok
Aynen canim hem üstten bakar hemde kalp atışını duyarım nasipse ben cok evhamliyim zaten böyle biraz daha rahat olur kafam kese görsem kalp atışını beklemek beni zorlayacak hakkımızda hayirlisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…