Gebeliğe Hazırlık 🌸🌸 2023 Nisan/Mayıs Gebelik Planlayanalar 🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sabretmemib sebebi şu adetim çok düzensiz bazen tam ay dolduğunda oluyorum bazen 3-5 gün ya erken oluyorum ya geç oluyorum o yüzden heveslenmek istemiyorum
Anladım canım o zaman birazdaha sabır dediğin gibi heveslenip üzülmektense geçikmiş gelcekmiş gibi düşün bnmde ağrılarım var hastayım ona yoruyorum yine yıkılmamak için

Anladım canım o zaman birazdaha sabır dediğin gibi heveslenip üzülmektense geçikmiş gelcekmiş gibi düşün bnmde ağrılarım var hastayım ona yoruyorum yine yıkılmamak için
Şubattaki yaşanan deprem zamanıda çok üzüldüm buda adet döngümede yansıdı olamadım bir türlü sökülemedim 2 gün oldum 2 gün olmadım sonra peşine 2 gün oldum bitti bir hafta sonrasında tam söküldüm 7 gün oldum. Temizlendikten sonrada çocuğa niyet ettik bakalım. İşte bu süreçte 1 hafta daha beklesem benim için iyi olur.

Ben bu ay ovülasyon testinde piki gördüm çatlamayı gördüm şimdi bidaha denedim ama sadece tek çizgi tek çizgide çıkabiliyor mu bu normal mi

En alttaki bugün

Eklentiler

• IMG_20230418_012111_459.jpg
    66 KB · Görüntüleme: 53
Aslan pençesi filan görünce aklıma Gülse Özay un eltilerin savaşı geldi.Ben onu uyduruyor sanıyordum gerçekten varmış demek

Kızlar bu arada dün 6 gibi lekem geldi 10 bizi azar azar kanamam var yarın hormon testinin vermeye gideyim mi olur mu

Kızlar benım lekeler gelmeye basladı 2. Takıbe hemen baslayacagım benım gıbı 2. Takıbı yaptıran varmıydı aranızda ara vermeden devam etmek daha ıyı sonuc mu verır acaba yumurtlama acısından
Canım ben yaptırdım. Geçen ay çatlatma iğnesi yaptım olmadı yapmayacaktım bu ay normalde doktorum çok güzel kist falan kalmamış tertemiz olmuş rahim tekrar deneyelim dedi ben de madem temiz yaptırayım belki şans daha yüksek olur diye bu ay da femara + yumurta uyaricı iğne(3 tane) ve ovitrelle yaptık bu kez daha erken yumurta elde ettik solda 1 tane 22 mm ve sağda 3 tane en büyüğü 13 mm yumurta olmuştu çatlatma yaptık geriden gelen yumurtalar için de adete kadar değerlendir dedi belki o yüzden geç adet olurum geç çatladığı için. Bekliyorum canım

Bırde adetı hemen sokturmek ıcın ne yapmalıyım suan leke seklınde kasıklarda agrı var ne yapsam hemen sokukur
Ben kekik yada adaçayı içiyorum canım ikiside kadınlarda adet ettirir rahat söktürür doğal ağrı kesicidir adet dönemlerinde. Ama bnce biraz bekle kendi tam sökülsün öyle iç ne olur ne olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…