Adet masajı oluyor youtubedan bakabilirsin canım birgebeningünlüğündenBırde adetı hemen sokturmek ıcın ne yapmalıyım suan leke seklınde kasıklarda agrı var ne yapsam hemen sokukur
Anladım canım o zaman birazdaha sabır dediğin gibi heveslenip üzülmektense geçikmiş gelcekmiş gibi düşün bnmde ağrılarım var hastayım ona yoruyorum yine yıkılmamak içinSabretmemib sebebi şu adetim çok düzensiz bazen tam ay dolduğunda oluyorum bazen 3-5 gün ya erken oluyorum ya geç oluyorum o yüzden heveslenmek istemiyorum
Şubattaki yaşanan deprem zamanıda çok üzüldüm buda adet döngümede yansıdı olamadım bir türlü sökülemedim 2 gün oldum 2 gün olmadım sonra peşine 2 gün oldum bitti bir hafta sonrasında tam söküldüm 7 gün oldum. Temizlendikten sonrada çocuğa niyet ettik bakalım. İşte bu süreçte 1 hafta daha beklesem benim için iyi olur.Anladım canım o zaman birazdaha sabır dediğin gibi heveslenip üzülmektense geçikmiş gelcekmiş gibi düşün bnmde ağrılarım var hastayım ona yoruyorum yine yıkılmamak için
Hemen deneyecem tatlım masajıAdet masajı oluyor youtubedan bakabilirsin canım birgebeningünlüğünden
kullanmadım ama içeriği çok güzelmiş, benimki bitsin bundan alırım muhtemelenKizlar merhaba bu vitamini kullanan var mi hamilelik öncesi
canım bunun içerdiği hiç bir şey hamileliğe zarar vermez, vitamin zatenBu yazdıklarınız tam olarak ne işe yarıyor hamile kalmak için mi bende adet bekliyorum kalmış olabilirimde kullansam zararı olur mu ki
teşekkürler canım inşallah kaymazsın bu topiğe, hayırlı haberlerini bekliyoruzSelam kızlaryavaştan buraya doğru kaydım. Bat 20 Nisan. Regl belirtileri de başladı. Grubu kaybetmemek adına geleyim dedim. Canım hayırlı olsun inşallah topiğin, herkese uğurlu gelsin inşallah aynurland
Peki günde kaç kez nasıl kullanıyoruz bal tarçın çörekotunucanım bunun içerdiği hiç bir şey hamileliğe zarar vermez, vitamin zaten
Canım ben hıc kullanmadım ama burda takıp ettıgıme gore pık olmus yumurtlamissiniz o yuzden ıkıncı cızgılerde sılıklesme olmusEn alttaki bugün
Aslan pençesi filan görünce aklıma Gülse Özay un eltilerin savaşı geldi.Ben onu uyduruyor sanıyordum gerçekten varmış demekcanım yeni gördüm yorumunu galiba bugün olmuşsun hayırlısı olsun inşallah bu ay beraber pozitifleri görürüz dün bal tarçın çörek otu hazırladım onu kullanacam bu ay ovulasyon testlerimde bitmişti istedim gelince testlerede başlıcam bide aslan pencesi otu aldım her akşam bir bardak cayını yapıp içececem bakalım inşallah şifa olur sen neler yapacaksın
Bir gebenin günlüğünde ki gebelik testiHangi marka canım
Senin de ne halde olduğunu az buz tahmin ediyorum canmAynısı bgn bnm basıma geldi
Adetin 3. Günü gitmelisin canım. Yani yarın.Kızlar bu arada dün 6 gibi lekem geldi 10 bizi azar azar kanamam var yarın hormon testinin vermeye gideyim mi olur mu
Canım ben yaptırdım. Geçen ay çatlatma iğnesi yaptım olmadı yapmayacaktım bu ay normalde doktorum çok güzel kist falan kalmamış tertemiz olmuş rahim tekrar deneyelim dedi ben de madem temiz yaptırayım belki şans daha yüksek olur diye bu ay da femara + yumurta uyaricı iğne(3 tane) ve ovitrelle yaptık bu kez daha erken yumurta elde ettik solda 1 tane 22 mm ve sağda 3 tane en büyüğü 13 mm yumurta olmuştu çatlatma yaptık geriden gelen yumurtalar için de adete kadar değerlendir dedi belki o yüzden geç adet olurum geç çatladığı için. Bekliyorum canımKızlar benım lekeler gelmeye basladı 2. Takıbe hemen baslayacagım benım gıbı 2. Takıbı yaptıran varmıydı aranızda ara vermeden devam etmek daha ıyı sonuc mu verır acaba yumurtlama acısından
Ben kekik yada adaçayı içiyorum canım ikiside kadınlarda adet ettirir rahat söktürür doğal ağrı kesicidir adet dönemlerinde. Ama bnce biraz bekle kendi tam sökülsün öyle iç ne olur ne olmazBırde adetı hemen sokturmek ıcın ne yapmalıyım suan leke seklınde kasıklarda agrı var ne yapsam hemen sokukur
Tatlım biraz daha bekleyip evde test yapmanı öneririm24 nisan adet yanlış olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?