- 31 Ağustos 2012
- 22.093
- 35.280
- 798
Çok üzüldüm canım.Hastane randevularım bıle sıkıntı oldu rapor aldım bırkez zaten dolmaya baslamıslardı son raddeyı kendılerı koydular , avukata verdım kuzum arabuluculuk vardı gecen hafta sacma sapan seylerle gelmıs karsılarına avukatın oğluma öğle molalarımda ilaç içirmeye gittiğim saatlerin bile listesini cıkarmıs istediğim para helalmıymıs neden boyle olmuskı avukatlık olmaya ne gerek varmıs onları ortada bırakmısım suratıma bakarak karısı prımımı ıstedım dıye bana para çgoz dedı iyilikten anlamayan bi insansın dedı devlete gıttıgım halde hehe bız bılıyoruz ozele gıdıyorsun cumartesı gıdıceksın tabı gıbı bı bişey soyledı yalancı dedı tabırı caızse yetmedı iş ile ilgili vasfımdan vurdu herseyı orda ben cekıp cevırmeme ragmen ortada kalmıslar yarım kalmıslar sımdı esı oyle dıyormus karısı bana saydırırken bı zahmet sustursaymıs hop noluyo dıye neyse o yaptıklarından sonra yüz yüze bıle gelmek istemıyorum zaten bırak işe döneyim bide esımı ıs yerınden kovdu avukata ofısımızı bastı falan demişdegısıkler , vardır bundada bir hayır kuzum arabuluculuğa yanasmazlarsada davalık oluruz napayım huzursuz olsunlar yeterkı sgkya da sıkayet ettım tam maasımdan prımlerımı yatırmıyolardı hıc kımsenın daha doğrusu Rabbim büyük Allah’a havale ediyorum onları
Benimde adet olacakmış gibi ağrım var üşümelerim var göğüs hassasiyetim var sol kasık ağrım var bakalım ben de bekliyorumYaptım canım negatif adet olmayı beklıyecem
Aynı belırtıler bende de var canım gogus daha sıddetlendı sag kasık ve bel agrısı artı usume devam edıyor Zaten ıgne benım bagısıklıgımı dusurdu ıgneden sınra sureklı hasta ve usuyor vazıyetteyımBenimde adet olacakmış gibi ağrım var üşümelerim var göğüs hassasiyetim var sol kasık ağrım var bakalım ben de bekliyorum
Canım mfk da 3 2 3 2 kuralı varmiş o şekıl hamıle olanda cok arastırsan ıyı olurBende şu an kasık ağrısı batmalar başladı adet yaklaşma belirtileri(( kızlar mesajlarıma cevap atanlara toplu yazıyorum ben ovülasyon hepsini bıraktım adetden sonra gün aşırı yapıcam gerisini de Allah bırakıcam Mayıs ayında görüşmek üzere
Kizlar iyi geceler ben bu testi iikindin yaptim baktim varla yok arasi biseydi bilemeidm yok galiba dedim sonra tekrar baktim var gibide sanki idrari fazla damlatmisim gibi geldi bende su doktuk telrar cizgi iyice belirdi var yok bilmiyorum ama sizinle paylasmik istedim diger testlerimede yaptim onlarda birsey cikmadi basina gelen varmi boyle birsey
Aynı belirtilerimiz var canım ben de iğne yaptığımdan beri vucudum sıcak ama içten üşümelerim var bel ağrım zaten sol ayağıma kadar vuruyor göğüs ağrım 2 gündür baya arttı koltuk altıma kadar vuruyor . Bu belirtiler adet belirtisi olduğu için adeti bekliyorum test negatif çıkmasaydı belki gebelik olabilir derdim ama cumartesi negatif çıktı olsa çıkardı zaten silik de olsa . O yüzden adeti bekliyorum normal adet tarihim 28 Nisan ama iğne erken adet ettiriyor diye bekliyorum yarın 14. Gün bakalım ne zaman gelecek adet geçen ay tam 14. Gün gidip kan verdim eve geldim lekenme gördüm sonra olmuştum zatenAynı belırtıler bende de var canım gogus daha sıddetlendı sag kasık ve bel agrısı artı usume devam edıyor Zaten ıgne benım bagısıklıgımı dusurdu ıgneden sınra sureklı hasta ve usuyor vazıyetteyım
Ben tekrar deneme yapacagım ınsallah adetım bıran önxe sokulur.
Yok canım ama ben bu ay yumurta büyütme iğnesi kullandım adetin 5. Günü başlayıp 3 gün iğne sonra 4 gün de femara kullandım . Bir yumurtam hemen 22 mm oldu 7. Gün doktora gittiğimde geriden de 3 yumurtam geliyordu çatlatma iğnesi yaptım 22 mm ve 15 mm lik olan yumurtam çatlamıştı . 2 yumurta da geriden geliyordu 13 mm ile o yüzden adete kadar değerlendir dedi ama büyüyüp çatladılar mı bilmiyorumKızlar bu arada famera 2. Ay saha cabuk etkı edemi doktorum 5. Gun baslatmıstı 2. Gün baslamayı ıstesem sıkıntı olurmu bıran once yumurtlama donemı tekrar gelsın ıstıyorum aranızda 2. Gun baslayan olmusmuydu
Testin nerde su dökmeden önceki hali varsa paylaş bi bakalımKizlar iyi geceler ben bu testi iikindin yaptim baktim varla yok arasi biseydi bilemeidm yok galiba dedim sonra tekrar baktim var gibide sanki idrari fazla damlatmisim gibi geldi bende su doktuk telrar cizgi iyice belirdi var yok bilmiyorum ama sizinle paylasmik istedim diger testlerimede yaptim onlarda birsey cikmadi basina gelen varmi boyle birsey
Yukelemedim kabul etmiyor uzuldum yaTestin nerde su dökmeden önceki hali varsa paylaş bi bakalım
Valla bebeğim pek ümidim yok elimde de tek test kaldı bayramda da ilçeye gidicem falan benim çünkü öğrenir öğrenmez pıhtılaşma ilacı için doktoruma gitmem lazımmış o yüzden diyorum bekleyeyim Çarşamba yapayım ama belki de dayanamaz yaparım tekrta gider test alırımKuzucuum sen sabah tekrarla yıne bı testını
Ben femaraya 2.gün başladım 10.gün 2yumurtam gelişmişti çatlatma iğnesi verdi normalde ovu testlerinde 14.gün çift görürdüm baya öne çekti yaniKızlar bu arada famera 2. Ay saha cabuk etkı edemi doktorum 5. Gun baslatmıstı 2. Gün baslamayı ıstesem sıkıntı olurmu bıran once yumurtlama donemı tekrar gelsın ıstıyorum aranızda 2. Gun baslayan olmusmuydu
Yap bakalım sonucu atarsınYukelemedim kabul etmiyor uzuldum yainsallah sabah yine yapicam varsa cikar yoksa allah kerim
Yaaa çok mutlu oldum sizin adınıza sağlıkla gelsin bebeğiniz inşallahİğnenin 14, aşılamanın 12. gününden günaydın iki testi de az önce yaptım sanırım hamileyimm
Bekle bakalım tatlımEki Görüntüle 3234420 bugun bat günü ve sonuç negatif sanırım dediğim gibi yumurtlama geç olmuş sanırım femometere göre bugün ovulasyondan sonra 4. Gün 4 5 gün daha bekleyeceğim eğer öyleyse hayırlısı olsun inşallahimagination forever T TASUU Papatyamaviss melisaa93 savascii melegim can ve diğer güzel kızlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?