• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Chat yaparken tanıştık :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Duygu1908

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2016
1.309
323
123
Selam kızlar 1 ay önce çok canim sıkkın olduğu bir an chat sitesine girdim ve biriyle tanıştım konuşmamız cinsellik üzerine gitmişti nasıl olsa tanışmıyoruz die bnde rahat knştum ama 1 aydır konu ciddiye bindi normal konuştuk hep iş okul günlük hayatımızla ilgili hergününün muhabbet ediyorduk ve
Kanımız ısındı birbirine yârin görüşücem sizce hatamı ediyorum kalabalık bir ortamda avm de buluşucaz

Selam kızlar 1 ay önce çok canim sıkkın olduğu bir an chat sitesine girdim ve biriyle tanıştım konuşmamız cinsellik üzerine gitmişti nasıl olsa tanışmıyoruz die bnde rahat knştum ama 1 aydır konu ciddiye bindi normal konuştuk hep iş okul günlük hayatımızla ilgili hergününün muhabbet ediyorduk ve
Kanımız ısındı birbirine yârin görüşücem sizce hatamı ediyorum kalabalık bir ortamda avm de buluşucaz
Tam 10 gün önce idi..
Eski Sevgilimi unutamiyorum onun beni aramasini istiyorum diye konu açmıştın...

Eğer unuttuysan git...
Chat sitesinden cinsellik konuşarak tanıştığın adamin niyetini iyi bil..
Öyle git

Tam 10 gün önce idi..

Eğer unuttuysan git...
Öyle git
Cinsellik konuşmuyoruz sadece muhabbet ediyoruz dedim okumadınız heralde

Tam 10 gün önce idi..

Eğer unuttuysan git...
Öyle git

şu kk da kişilerin diğer konuları da yeni açtığı konun yanında çıksa keşke karşımıza :(( Sizin mesjınızı okuyunca dahada bir hayır der oldum

cinsellik kısmına kadar nasibin nerden geleceği belli olmaz modundaydım ama taa ilk konuşmadan konu cinsellikse orada dur :stop: ve iki kere düşün . belki sen gibi 10 tane kızla konuşuyor buluşuyor sonra kullanıp atıyor çok yanlış :KK35:
Ya çok iyi kültürlü biri bn ztn böle şeylere karşı biriyim ama çok güven verıyo knşmaları ve asla cinsellik knşmuyor

chat köşelerinde kız arayan adamdan hayır mı gelir?
düzgün adamın chatte işi olmaz ki..

Cinsellik konuşmuyoruz sadece muhabbet ediyoruz dedim okumadınız heralde
Benim okumam var.
Senin de okuman varsa dön oku...
Ya illa alıntı mi yapmalıyım?

Chat sitesinden cinsellik konuşarak tanıştım dedin...
Bu arada vaz geçtim ilk mesajimdan.. Avm de chatte ilk ne konuda tanistiysan uygulamali olarak yapın...

Kültürlü diye testosteronsuz olacak değil ya, hem başta konuşmuşsunuz işte. Aklında muttttlaka vardır seks.
Kesinlikle benden yana bir yanlış olmaz diyo ne zaman istiyorsan o zaman görüşürüz diyo bilmiyorum bir kere görüşmede bana istemediğim bşy yaptıramaz sncta avmde görüşcez

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X