onlar direkt öldürmüyorlar yıllardır fransada pkk ya destek veren ülkeler arasında..pkk nın yaptığı katliamlar bu kadar ses getirmedi nedense..alıştık tabii haklısınız sizdeTarafsız bakınca neden onların penceresinden bakmış oluyorum ki?Sizin gibi düşünmek zorunda mıyım?Ne bileyim neden kovduğunu,belki derginin duruşu yahudilikten yanadır,kimse tarafsız olduklarını iddia etmiyor ki zaten.Ve görüldüğü gibi de terör saldırılarına rağmen duruşunu bozmuyor adamlar ve benim savunduğum da bu zaten,düşüncelerinin ne olduğu çok da ilgilendirmiyor beni yani.Asıl olay şiddete pabuç bırakmamak.
Peki ben bir soru sorayım, Yahudilik'le ilgili karikatür yapıldığında yahudiler bunları öldürmeye kalkmış mı?Ya da hristyanlar?
okadar yazıp kaçamazsın gel buraya çabukIki ucu b..lu degnek..
Artik PKK ya biz de destek veriyoruz hatirlatayim. O yuzden destek veren diger ulkeler artik yandas sayilir..onlar direkt öldürmüyorlar yıllardır fransada pkk ya destek veren ülkeler arasında..pkk nın yaptığı katliamlar bu kadar ses getirmedi nedense..alıştık tabii haklısınız sizde
saraylım,ama onlar biz sütten çıkmış akkaşığız imajı veriyor..bizim imaj zaten belliArtik PKK ya biz de destek veriyoruz hatirlatayim. O yuzden destek veren diger ulkeler artik yandas sayilir..
okadar yazık kaçamazsın gel buraya çabuk
Bu mu saygıinanca saygı duymak ne demektir?
inanç,kutsallık atfetmek kişisel şeyler. benim kutsalım diyerek bi çok şeyi yasaklayabilirim.ama bunlar kimseyi bağlamaz.herşey eleştirilebilir.orta çağda değiliz.
birinin inancına saygı onun özgürce bunu yaşamasına izin vermekle olur.
şu yazın beni okadar zorladıki yazıp sildimArtik PKK ya biz de destek veriyoruz hatirlatayim. O yuzden destek veren diger ulkeler artik yandas sayilir..
Onlarin kendince bir durusu var ve bu yillardir bilinen bir durus, hic degismedi. Bizde imaj filan yok. Eskiden vardi, artik kivirtan dansoz gibiyiz, ruzgar ne taraftan eserse..saraylım,ama onlar biz sütten çıkmış akkaşığız imajı veriyor..bizim imaj zaten belli
İyi de karikatürü çizen fransız hükümeti değil ki Pkk ile ne alakası var?Pkk'nın yaptığı katliamlar Fransa'da neden ses getirsin ki?Ateş düştüğü yeri yakar.Başka yerlerdeki katliamlar da bizde ses getirmiyor,ordan hesap et işte.Ayrıca Türkiye hükümet(ler)i pkk'nın bitmesini isteseydi biterdi bu zamana kadar,ama işin içinde çok daha pis işler varonlar direkt öldürmüyorlar yıllardır fransada pkk ya destek veren ülkeler arasında..pkk nın yaptığı katliamlar bu kadar ses getirmedi nedense..alıştık tabii haklısınız sizde
alay edilemezmiş meryemcim görmüş olduk..birde bunun nesi sanat sanattan korkmayın diyen olmuşHiç duymadiniz sanırım şu sozu:
Burada her dinle alay edilebilir ancak Yahudilik hariç
yoo gayet ses getirdi..saat 16 da bizdede yürüyüş yapıldı onlarla birlikte..çok hassasız..İyi de karikatürü çizen fransız hükümeti değil ki Pkk ile ne alakası var?Pkk'nın yaptığı katliamlar Fransa'da neden ses getirsin ki?Ateş düştüğü yeri yakar.Başka yerlerdeki katliamlar da bizde ses getirmiyor,ordan hesap et işte.Ayrıca Türkiye hükümet(ler)i pkk'nın bitmesini isteseydi biterdi bu zamana kadar,ama işin içinde çok daha pis işler var
tamam vazgeçtim canım benim sonra sohbete devam ederizOnlarin kendince bir durusu var ve bu yillardir bilinen bir durus, hic degismedi. Bizde imaj filan yok. Eskiden vardi, artik kivirtan dansoz gibiyiz, ruzgar ne taraftan eserse..
Bu olaydan bahsetmiyorum,başka katliamlar...Arıca çok hassasız derken?Bu olay için yürüyüş yapılması kötü birşey mi?yoo gayet ses getirdi..saat 16 da bizdede yürüyüş yapıldı onlarla birlikte..çok hassasız..
burası Müslüman kesimin yoğun olduğu bir ülke..ve bu konu bizim için çok önemli dindarlığa hayatını adayan insanlar var..adamlar hatasının arkasında biz neden değerlerimizin arkasında olmayalım..halkımıza destek olmayalım..karikatüristi kınama yürüyüşü yapılmasını isterdim evet..Bu olaydan bahsetmiyorum,başka katliamlar...Arıca çok hassasız derken?Bu olay için yürüyüş yapılması kötü birşey mi?
Eee yapılsın,yapın,tutan mı var?burası Müslüman kesimin yoğun olduğu bir ülke..ve bu konu bizim için çok önemli dindarlığa hayatını adayan insanlar var..adamlar hatasının arkasında biz neden değerlerimizin arkasında olmayalım..halkımıza destek olmayalım..karikatüristi kınama yürüyüşü yapılmasını isterdim evet..
Katliam sonrası Fransız siyasi hiciv dergisi Charlie Hebdo ilk baskısını yaptı. Altı farklı dilde üç milyon baskı yapan derginin genel yayın yönetmeni, "En önemlisi Türkçe baskı" dedi.
Fransa’nın başkenti Paris’teki ofis binasına terörist saldırı sonrası 12 kişinin hayatını kaybettiği siyasi hiciv dergisi Charlie Hebdo bugün 3 milyon baskıyla çıktı. Dergi kapağında gözü yaşlı Hz. Muhammed karikatürü üzerinde büyük harflerle Fransızca, “Je Suis Charlie” (Ben Charlie’yim) yazılı döviz bulunuyor. Üstte ise yine büyük harflerle, “Tout est pardonne” (Her şey affedildi) yazıyor.
Dergi, Türkçe dahil altı dilde yayımlanıyor. Hürriyet'in haberine göre, Paris’te basın toplantısı yapan derginin genel yayın yönetmeni Gerard Biard dün akşam yaptığı açıklamada, Türkçe baskının en önemlisi olduğunu belirterek, “Çünkü Türkiye’de anayasal laiklik saldırı altında” dedi.
Charlie Hebdo’nun yine Hz. Muhammed karikatürüyle çıkacağının ortaya çıkması üzerine Fransa’da Müslüman toplumun liderleri serinkanlı olma çağrısı yaptı. Fransız Müslümanlık Konseyi ve Fransız İslami Dernekleri Birliği ortak bir bildiri yayınladı. Bildiride Müslüman toplumdan sakin olmaları, fikir özgürlüğüne saygı duyulurken, asaletle bağdaşmayan duygusal tepkilerden kaçınmaları istendi.
MISIR’DAN TEPKİ
Derginin Hz. Muhammed karikatürüyle yayınlanacak olmasına Mısır’dan tepki geldi. Büyük Müftü Şevki Allam açıklamasında, “Derginin yaptığı birlikte yaşama veya medeniyetler arasında diyaloga hizmet etmiyor. Bu, dünyadaki Müslümanların hissiyatına karşı yersiz bir provokasyondur” dedi.
Alıntı...
problem o insanlar 16 da gösteri düzenlerken bu konuda birlik olmuyor..Eee yapılsın,yapın,tutan mı var?
Herkes her konuda birlik olmak zorunda değil,hatta belki o yürüyüşü yapanlar dindar ya da müslüman bile değil,o konuda da hassasiyeti olanlar birlik oluversin.problem o insanlar 16 da gösteri düzenlerken bu konuda birlik olmuyor..
gerekli olan yapılıyor zaten merak etme sen gazeteye yayımlama yasağı kondu..Herkes her konuda birlik olmak zorunda değil,hatta belki o yürüyüşü yapanlar dindar ya da müslüman bile değil,o konuda da hassasiyeti olanlar birlik oluversin.