Charlie Hebdo: En önemlisi Türkçe baskı

onlar direkt öldürmüyorlar yıllardır fransada pkk ya destek veren ülkeler arasında..pkk nın yaptığı katliamlar bu kadar ses getirmedi nedense..alıştık tabii haklısınız sizde

onlar direkt öldürmüyorlar yıllardır fransada pkk ya destek veren ülkeler arasında..pkk nın yaptığı katliamlar bu kadar ses getirmedi nedense..alıştık tabii haklısınız sizde
Artik PKK ya biz de destek veriyoruz hatirlatayim. O yuzden destek veren diger ulkeler artik yandas sayilir..

Artik PKK ya biz de destek veriyoruz hatirlatayim. O yuzden destek veren diger ulkeler artik yandas sayilir..
saraylım,ama onlar biz sütten çıkmış akkaşığız imajı veriyor..bizim imaj zaten belli

Hiç duymadiniz sanırım şu sozu:
Burada her dinle alay edilebilir ancak Yahudilik hariç

okadar yazık kaçamazsın gel buraya çabuk
Ama cryptic'cim olayin ozeti bu. Iki saat ne yazip elimi yoracagim. Bir tarafta basin ozgurlugumu teror yenemez diyen bir kitle, ote yanda inanc hassasiyetime saldiri diyen baska bir kitle.. Herkes kendince hakli.

Bu mu saygı

Eklentiler

• 2015-01-14 03.13.03.png
    324,7 KB · Görüntüleme: 71
saraylım,ama onlar biz sütten çıkmış akkaşığız imajı veriyor..bizim imaj zaten belli
Onlarin kendince bir durusu var ve bu yillardir bilinen bir durus, hic degismedi. Bizde imaj filan yok. Eskiden vardi, artik kivirtan dansoz gibiyiz, ruzgar ne taraftan eserse..

İyi de karikatürü çizen fransız hükümeti değil ki Pkk ile ne alakası var?Pkk'nın yaptığı katliamlar Fransa'da neden ses getirsin ki?Ateş düştüğü yeri yakar.Başka yerlerdeki katliamlar da bizde ses getirmiyor,ordan hesap et işte.Ayrıca Türkiye hükümet(ler)i pkk'nın bitmesini isteseydi biterdi bu zamana kadar,ama işin içinde çok daha pis işler var

yoo gayet ses getirdi..saat 16 da bizdede yürüyüş yapıldı onlarla birlikte..çok hassasız..

Onlarin kendince bir durusu var ve bu yillardir bilinen bir durus, hic degismedi. Bizde imaj filan yok. Eskiden vardi, artik kivirtan dansoz gibiyiz, ruzgar ne taraftan eserse..
tamam vazgeçtim canım benim sonra sohbete devam ederiz

Bu olaydan bahsetmiyorum,başka katliamlar...Arıca çok hassasız derken?Bu olay için yürüyüş yapılması kötü birşey mi?
burası Müslüman kesimin yoğun olduğu bir ülke..ve bu konu bizim için çok önemli dindarlığa hayatını adayan insanlar var..adamlar hatasının arkasında biz neden değerlerimizin arkasında olmayalım..halkımıza destek olmayalım..karikatüristi kınama yürüyüşü yapılmasını isterdim evet..

Eee yapılsın,yapın,tutan mı var?

Fransız mallarını boykot edin almayın
loreal
avon
pegeot
nestle
milupa
moulinex

en mantıklı davranış bu olur

Herkes her konuda birlik olmak zorunda değil,hatta belki o yürüyüşü yapanlar dindar ya da müslüman bile değil,o konuda da hassasiyeti olanlar birlik oluversin.
gerekli olan yapılıyor zaten merak etme sen gazeteye yayımlama yasağı kondu..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…