sıyaset bulumunde lınk paylasılmıs bende baska karaturl resımlerı var sandım baktım merakıma yenılıp keske bakmasaydım nasıl bır gorunusde cızılmıs hıc hos degıl gercekten hz ısayı hz meryemı nekadar guzel cızıyorlar resmen ıntıkam alıyorlarcızımlerıyle bıle anlamadım gıttıhz.Muhammed karikatürü inançlarımıza karşıdır istemiyorum bende ..
çizmesinler arkadaşım hiç bir şekilde..onlar için bu değerler önemli değil ama bizler için önemli..bizim ülkemizdeki gazeteye bir saldırı olurmu bilmem yaptıkları cahilce..ama saldırı olsa üzülemeyeceyim maalesef..sıyaset bulumunde lınk paylasılmıs bende baska karaturl resımlerı var sandım baktım merakıma yenılıp keske bakmasaydım nasıl bır gorunusde cızılmıs hıc hos degıl gercekten hz ısayı hz meryemı nekadar guzel cızıyorlar resmen ıntıkam alıyorlarcızımlerıyle bıle anlamadım gıttı
bıle bıle yapılıyor canım hassaıyet bılınıyor ve bı guc gosterısımı yapmaya calıyor bızım ulkedekı gazete anlamadımkı resmen saygısızlık ıslerı guclerı muslumanları galyana getırıp kıskırtmak yapılmasın dendıkce yapılıyor dendıkce yapılıyor bızı ıstemıyoruz peygamberımızın karıkaturunu anlamak bu kadarmı guc neymıs dusunce basın ozgurluguymus nasıl ozgurluk bu anlamadımkı ınatla kıskırtma yapılıyorçizmesinler arkadaşım hiç bir şekilde..onlar için bu değerler önemli değil ama bizler için önemli..bizim ülkemizdeki gazeteye bir saldırı olurmu bilmem yaptıkları cahilce..ama saldırı olsa üzülemeyeceyim maalesef..
hayır canım hayır bu basın özgürlüğü değil..empati yoksunu bunlar bu gazetede dindar bir insan olsaydı bunun Müslümanlar için anlamını anlatırdı..basın özgürlüğü bu demek değil bu saygısızlık..bıle bıle yapılıyor canım hassaıyet bılınıyor ve bı guc gosterısımı yapmaya calıyor bızım ulkedekı gazete anlamadımkı resmen saygısızlık ıslerı guclerı muslumanları galyana getırıp kıskırtmak yapılmasın dendıkce yapılıyor dendıkce yapılıyor bızı ıstemıyoruz peygamberımızın karıkaturunu anlamak bu kadarmı guc neymıs dusunce basın ozgurluguymus nasıl ozgurluk bu anlamadımkı ınatla kıskırtma yapılıyor
çizen şahsa üzülmedim açıkçası ama her türlü terörizme karşıyım..Hristiyanlar önemsemiyor olabilir..Müslümanların hassasiyeti var..bizim ülkemizin gazeteside bunu aynı ülkenin havasını soluyan insanlar olarak bilmesi gerekirdi..Komiksiniz , inançlarıma ters Peygamberimi karikatürünüze konu etmeyin diyoruz . Siz kalkıp dalga geçer gibi yine kapak yapıyorsunuz sonra da en önemlisi Türkçe baskı diyorsunuz .
Bedava olsa almam .
Katliamı asla onaylamıyorum yanlis anlaşılmasın .
Cumhuriyet Gazetesine 'Charlie Hebdo' Tepkisihttp://www.haberler.com/cumhuriyet-gazetesi-ne-charlie-hebdo-tepkisi-6865644-haberi/Komiksiniz , inançlarıma ters Peygamberimi karikatürünüze konu etmeyin diyoruz . Siz kalkıp dalga geçer gibi yine kapak yapıyorsunuz sonra da en önemlisi Türkçe baskı diyorsunuz .
Bedava olsa almam .
Katliamı asla onaylamıyorum yanlis anlaşılmasın .
inşallah gazeteye protestolar yapılır..bu basın özgürlüğü değil,saygısızlıktır..hala aynı tas aynı hamam..elinizi bi çekin bizim dinimizden de peygamberimizden de..biz onun resmedilmesine karşıyız ve hala aynı şey yapılıyorsu bu basın özgürlüğü falan değil.tepkiler başka şekilde dile getirilebilir hassas noktalara dokunmak niye?
çizen şahsa üzülmedim açıkçası ama her türlü terörizme karşıyım..Hristiyanlar önemsemiyor olabilir..Müslümanların hassasiyeti var..bizim ülkemizin gazeteside bunu aynı ülkenin havasını soluyan insanlar olarak bilmesi gerekirdi..
evet başa çıkamamışlardır belkide onlarında dindar olanları,tepkilerini iletseler bile..Açıkçası ben inançlı Hıristiyanlarında , kendi inançları , değerleri ve Hz . İsa ile ilgili karikatür , film , yazı her ne çeşit olursa olsun tiye alan yayınlardan hoşnut olduğunu sanmıyorum . Dejenere olmakla alakalı , dini hassasiyetleri olmayan kişiler ancak bunlara gülebilir .
Kim değer verdiği kişinin espri konusu olmasını ister ya da rahatsız olmaz ki ?
Cumhuriyet Gazetesine 'Charlie Hebdo' Tepkisihttp://www.haberler.com/cumhuriyet-gazetesi-ne-charlie-hebdo-tepkisi-6865644-haberi/
14 Ocak 2015 Çarşamba 09:41
Charlie Hebdo dergisinin özel sayısından 4 sayfayı yayınlayacak olan Cumhuriyet Gazetesi'ne tepki gösteren bir grup, gazete önüne paCumhuriyet Gazetesine 'Charlie Hebdo' Tepkisinkart bıraktı.
Fransa'da 12 kişinin hayatını kaybetmesinin ardından ilk sayısını çıkaran Charlie Hebdo dergisinin özel sayısından 4 sayfayı yayınlayacak olan Cumhuriyet Gazetesi'ne tepki gösteren bir grup, gazete önüne pankart bıraktı.
Hazreti Muhammed'in (s.a.v) karikatürünü yayınlayan ve düzenlenen silahlı saldırıda 12 kişinin hayatını kaybettiği Charlie Hebdo dergisi, saldırının ardından çıkardığı ilk sayısında bir kez daha Hazreti Muhammed'in (s.a.v) karikatürüne yer verdi. Derginin çıkardığı özel sayının 4 sayfalık kısmına bugünkü sayısında yer vereceğini açıklayan Cumhuriyet Gazetesi'ne tepki gösteren bir grup, gece saat 00.15'de Cumhuriyet Gazetesi'nin Çankaya'daki binası önüne geldi. 15 kişilik grup, slogan atarak ellerindeki "Charlie provokasyona devam ediyor" ve "Hem paralel hem kafir kuşağısın, Cumhuriyet sen kimin uşağısın"' yazılı iki dövizi gazetenin bahçe duvarına bıraktı. Güvenlik görevlisinin ihbarı üzerine olay yerine Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi, Güvenlik Şube ve Asayiş ekipleri sevk edildi. Güvenlik kamera görüntülerini incelemeye alan ekipler, şahısların tespiti için araştırma başlattı. - Ankara
kesinlilkle,gözümden düştü bu gazete adına yakışmayan bir tavır,hani nerde milliyetçilik duygusu!Cumhuriyet Gazetesi'de aynı kafadanmış demek ki ...
Tepkiyi hakkı buldum .
Eğer ki yine Peygamber Efendimizi kapak yapmış olmasalardı düşüncem bu yonde olmazdı .