ne almazlar bizi..bizim millet kalka bunlar için gezi düzenler..Hala nasıl yaparlar düşüncesinden ziyade , yapmasınlar diyorum , diyoruz milyonlarca Müslüman . Onlar icin önemsizdir ama bunu önemseyen milyonlarca insan üzülüyor . Bunu bile bile devam ettiklerinden ötürü amaçlarının kışkırtma olduğunu düşünüyorum . Bizim tepkimiz zaten sözle , yazıyla olur . Terör eylemlerine de her zaman karşıyım o ayrı .
Karikatürlerinde Peygamberimizi görmek istemiyoruz ne şekilde olursa olsun .
Onlar susmazlarsa her zaman tepki göreceklerdir ve kısır döngüde böyle devam edecek maalesef .
zilemez diyoruz bizde..herkez gösterdiği kadar saygı görecektir tartışmanın anlamı yokdemagoji yapıyorsunuz.bana göre devletin iyisi olmaz. bunların hepsi ayrı ayrı konu başlığı.fransaya uygar mı diyoruz? peygamber karikatürü çizmek,eleştirmek üzerinden konuşuyoruz.
canım peygamber efendimiz neden ben carliyim yazan bir pankart taşışınki..?
evet demogoji bizim için alışıldık terörör,teröre maruz kalmazsın askerliğini bedelli yaparsan..parası olmayan düşünsün teröri..hepsi demogogojist zaten bu nlarındemagoji yapıyorsunuz.bana göre devletin iyisi olmaz. bunların hepsi ayrı ayrı konu başlığı.fransaya uygar mı diyoruz? peygamber karikatürü çizmek,eleştirmek üzerinden konuşuyoruz.
bizleri küçümsüyorlar..bütün türkiye Hristiyan olsa yine Avrupa birliği
ne almazlar bizi..bizim millet kalka bunlar için gezi düzenler..
onlara ait hiç bir şey istemiyorum duka onlar için önemli olan kendi vatandaşları..bizde 30 senedir terör var..ses çıktımı..Herkes teröre tepki göstermek için "Ben Charlie'yim" yazdı hatta peygamber bile bak "Ben Charlie'yim" diyor sen nasıl cinayet işliyorsun gibi bir şey demek istemişler.
kız bunlar asli Hristiyan isterler sonradan olmayı kabul etmezler..onlar bizmi kabul etsinMaalesef inançları olmayan insanlar ,
Cryptic bence Hıristiyan ülke olsaydık şimdi çoktan Avrupa birligindeydik .
Nedeni cok açık zaten .
onlara ait hiç bir şey istemiyorum duka onlar için önemli olan kendi vatandaşları..bizde 30 senedir terör var..ses çıktımı..
ben anlam vermedim zaten olanlara..pkk yandaşları ülkeyi cehenne alanınaçevirdi ses seda yok marketler talan edildi ses yok..yazmıyorum çoluk çocuk sahibiyim..inşallah daha iyi olduğumuz görürüz..tm hlkın düşünen inşalarımız olur..sdece kendi ocuklarıı sülalesini değilbizde terör saldırısında 40 kişi öldü ancak aman hükümet zarar görmesin diye haber bile yapılamadı. Reyhanlıda kaç kişi öldü hala muamma. Yani biz kendimiz bırak ses çıkarmayı haber bile yapamadık. Başkasından nasıl isteyebiliriz bizim ölen vatandaşlarımıza neden ses çıkarmadınız diye. Çarşının ortasında ailesiyle birlikte olan subayımız şehit oluyor da aman açılım zarar görmesin diye konuşulmuyor tvlerde. Sen kendini ne kadar önemsersen başkası da o kadar önemser. Bak fransaya 12 vatandaşı öldü terör saldırısında, dünyayı ayağa kaldırdı adamlar. Aman hükümet zarar görmesin diye üstünü örtseler biz burada konuşuyor olmazdık bunları. Bir de en son hatırladığım almanya bizimkilerin apoyla kandille görüşmeleri üzerine 'yahu siz bunları karşınıza muhattap alacaksanız bize neden terör listesine soktunuz, çıkaralım o zaman biz de pkk yı terör listesinden' demişlerdi. ve sanırım çıkardılar. Şimdi sen niye pkk ya terörist demiyorsun diyecek durumda bile değiliz.
sizde onların penceresinden bakmaya devam edin Yahudilikle ilgili karikatür yapan karikatüristini neden kovmuş ozaman..?Derginin yöneticisinin yerinde olsaydım ben de aynı şeyi yapardım."Siz istediğiniz kadar saldırın,duruşumuzdan taviz vermeyeceğiz" diyor işte.Beğenmeyebilirsiniz ama adamın düşüncesi bu.Üstelik yayınlanacak kapakta da Hz.Muhammed'e hakaret olacak birşey yok.Hz.Muhammed elinde "Benim adım Charlie" yazan bir pankart taşıyormuş.Hani bu saldırıyı protesto etmek için kullanılan slogan "benim adım Charlie" ya...Hz.Muhammed yaşasaydı o da protesto ederdi bu saldırıyı demeye çalışıyorlar yani,ki bence de doğru Hz.Muhammed yaşasaydı asla tasvip etmezdi böyle bir saldırıyı.Ha problem olan peygamberin resmedilmesi ise,e o müslümanlığa inananlara yasak zaten,adamlar müslüman değil ki...
Derginin yöneticisinin yerinde olsaydım ben de aynı şeyi yapardım."Siz istediğiniz kadar saldırın,duruşumuzdan taviz vermeyeceğiz" diyor işte.Beğenmeyebilirsiniz ama adamın düşüncesi bu.Üstelik yayınlanacak kapakta da Hz.Muhammed'e hakaret olacak birşey yok.Hz.Muhammed elinde "Benim adım Charlie" yazan bir pankart taşıyormuş.Hani bu saldırıyı protesto etmek için kullanılan slogan "benim adım Charlie" ya...Hz.Muhammed yaşasaydı o da protesto ederdi bu saldırıyı demeye çalışıyorlar yani,ki bence de doğru Hz.Muhammed yaşasaydı asla tasvip etmezdi böyle bir saldırıyı.Ha problem olan peygamberin resmedilmesi ise,e o müslümanlığa inananlara yasak zaten,adamlar müslüman değil ki...
saol medcezircim teşekkürler..İnsanların hassasiyetlerine neden dokunurlar, neden kaşırlar bilmem.
Ayıptır yahu.
Tarafsız bakınca neden onların penceresinden bakmış oluyorum ki?Sizin gibi düşünmek zorunda mıyım?Ne bileyim neden kovduğunu,belki derginin duruşu yahudilikten yanadır,kimse tarafsız olduklarını iddia etmiyor ki zaten.Ve görüldüğü gibi de terör saldırılarına rağmen duruşunu bozmuyor adamlar ve benim savunduğum da bu zaten,düşüncelerinin ne olduğu çok da ilgilendirmiyor beni yani.Asıl olay şiddete pabuç bırakmamak.sizde onların penceresinden bakmaya devam edin Yahudilikle ilgili karikatür yapan karikatüristini neden kovmuş ozaman..?
Rozum haklısın, ama bizim inançlarımızda Hz Muhammedin yüzü gösterilmez..Ne filmlerimizde ne kitaplarımızda hiç bir yerde.
Hz Muhammed yaşasa elbette tasvip etmezdi, ama bazı inançlara saygı duymak gerekir. Bile bile lades demek denir buna.
Canım biliyorum tabi bizde peygamber resmedilmez,yasaktır.Ama adamlar külliyen müslümanlığa inanmadığı için yasak konusuna da inanmıyor doğal olarak.Tabi ki peygamberler kutsal insanlardır,saygı gösterilmesi gerekir,fakat kendimi o dergidekilerin yerine koyunca,bir inanç yüzünden 12 adamım öldürülmüş olsa ben de inadına devam ederdim diye düşünüyorum.Rozum haklısın, ama bizim inançlarımızda Hz Muhammedin yüzü gösterilmez..Ne filmlerimizde ne kitaplarımızda hiç bir yerde.
Hz Muhammed yaşasa elbette tasvip etmezdi, ama bazı inançlara saygı duymak gerekir. Bile bile lades demek denir buna.
Canım biliyorum tabi bizde peygamber resmedilmez,yasaktır.Ama adamlar külliyen müslümanlığa inanmadığı için yasak konusuna da inanmıyor doğal olarak.Tabi ki peygamberler kutsal insanlardır,saygı gösterilmesi gerekir,fakat kendimi o dergidekilerin yerine koyunca,bir inanç yüzünden 12 adamım öldürülmüş olsa ben de inadına devam ederdim diye düşünüyorum.