Chanel Coco Mademoiselle nasıl bır koku?

Bunda bu kadar şaşıracak bir şey yok bence.
Demek ki senin zevkine uymayan bir koku.
Herkes aynı kokuya bayılacak değil ya.
Biz beğendik ama sana hitap etmemiş olabilir.

iyi,beğenedurun siz hayır sanki parfümün yaratıcısı senmişsin gibi ne bu afra tafra

Son düzenleme:
yurtdışındayken 1 parfüm aldım 5 yıldır hiç değiştirmedim carolına herrera 212 tawsıye ederım pembe şişe

channel coco nun orjinalini bende denedim ve onca parfüm deneyip beğenmememe rağmen bu hoşuma gitti . hatta orjinali çok pahalı diye açık parfümeriler de de baktım ancak hiçbiri tutturamamış kokuyu. ancak en yakın d&p olmuş , ondan aldım, sıkılana kadar kullanıcam bakalım. belki birgün param olursa orjinalini de alırım :)

Bir çok orjinal parfümüm var , hepsini de beğenerek kulanıyorum .
Ama matmazel benim için ayıdır , çok değişik bir havası var bu parfümün , bunun yanında diğerleri oda spreyi gibi kalyor

selam arkadaşlar,
bu parfüm nasıl ağırmı hafıfmı kullanan varsa yorum alabılırmıyım:)
ayrıca demet şenerın parfümüymüş.

Bir mademoiselle hayranı olarak diyebilirim ki muhteşem... Tabii devamlı kullanırsan sıkılabiliyorsun ama özel günlerde kullanım için birebir.

Kesinlikle tavsiye ederim.

benım sımdıkı hedefım bu parfüm en kısa zamanda alıcam yanlız kafamı kurcalayan bı taraf var nette ıkı sekılde gorunuyo bırının rengı yavruagzı gıbı duruyo bırı altın sarısı ıkısıde edp neden bu renk farkı var anlamıyorum alıken yanlıs almaktan korkuyorum bılenler yardımcı olabılırlermı

Nette renk tonuyla büyük bi ihtimal oynama yapmışlardır normaldeki renki yavrağzı pudra pembesi gibi bi sıvısı var aldanma onlara chanelin sitesine gir bak tatmin olursun.

tesekkurler canım chanel ın sıtesımı var bılmıyordum ordan ınceleyeyım daha dogru olur

koku bugün elime geçmişken yazayım madem. bir arkadaşıma yurtdışı dönüşü sipariş vermiştim, sağ olsun getirmiş. paketi erkek arkadaşım açmış ve tepkisi şu oldu: buna para mı verdin sen ? evet gerçektende bunu dedi. bende başka erkek arkadaşlarıma danıştım onlarda üç aşağı beş yukarı erkek arkadaşım kadar dürüst olmasada aynı şeyleri söylediler. anlamadım gitti.

tamam çok güzel değil yurtdışından fazla ucuza almayacak olsaydım türkiye satış fiyatını ölsem vermezdim ama başka koku mu yok denecek kadar da iğrenç değil :44:

canım zevk meselesi bu. bi de önceden denedin mi tenine uydu mu? tenine uymadıysa ondan da demiş olabilirler... bana mesela chance daha çok uydu mademoiselle'den...

bu parfümün kapağını açsam oda bir anda kokusuyla doluyor. kullandığımda adını soran her zaman olur. bence dünyadaki en iyi bayan parfümlerinden.

canım zevk meselesi bu. bi de önceden denedin mi tenine uydu mu? tenine uymadıysa ondan da demiş olabilirler... bana mesela chance daha çok uydu mademoiselle'den...

ben de beyaz tenliyim canım. bayan arkadaşlarım çok beğeniyor zaten. sorun erkekler.

Çok kadınsı. Çok güzel. Misler gibi. Aşığım bu kokuya.
Kısa süre sonra orijinalini alacağım büyük boy.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…