Chanel Coco Mademoiselle nasıl bır koku?

kızlar peki bu parfumun açığını kullanan var mı fark ediyor mu :44:

canım açığını alacaksan hiç kullanma.Orjınallerıyle aynı kokmuyorlar.Bu sefer güzel parfüm kötü kokuymuş gibi oluyor.

gerçekten kötü açığı ya başka markaların güzel kokuları var ama bu kötü çok da pahalı bir parfüm ama kalıcı. bir kere alsan uzun süre gider

arkadaşlar bu parfümün açığı kötü kokuyor almayın.orjınalıne aşık oldum ben:)

Bi işe girsem,paramı kazansam ben de alsam şöyle chanel cocolar,paco rabanneler,donna karanlar...

aayy kıslar:) kokladımm coco yuda chngeyi de :) ikiside beğenmedim çok youn midem kalktı adeta yaa:)

aayy kıslar:) kokladımm coco yuda chngeyi de :) ikiside beğenmedim çok youn midem kalktı adeta yaa:)

açık parfümeride denedıysen mıden bulanır çok kötudur canım orjınalını koklaman lazım:)

acigini bende kokladim ama gerceginin zatn yarisini bitirdikten sonra kokladim ve hic begenmedim. iyi ki de orjinalini kullanyiorum asigim bu kokuya

Son düzenleme:
geçenlerde sevilde denedim hiç beğenmedim.iyiki koklamadan sipariş verme gafletinde bulunmamışım.ağır desen değil,hafifte sayılmaz ama sıradan geldi bana fiyatının hakkını verecek güzellikte bulmadım...

aynen....ben de bugün sevilde ismi geçen tüm pahalı parfümleri denedim,inanır mısınız bir tanesini bile beğenmedim hepsi çok çok ağır geldi ya.öncelikle coco madomousseleyi denedim ,hiç ama hiç beğenmedim.ağır ve çok sıradan geldi.yani nasıl desem tüm parfümlerin içindeki o acımsı alkolümsü koku bunda o kadar yoğun ki parfümün kendi özleri yerine o geldi burnuma sürekli..sonra alienı denedim onu da hiç beğenmedim traş kolonyası gibi kokuyordu sanki:) ama yine içlerinde en hafifi buydu.angeli hiç beğenmedim..moshinodan denedim beğenmedim..başka bir çok denedim ama hiçbirini beğenmedim...

matbazel çok hoş asil klas bır parfümdür kaldıkça güzelleşen bu parfüm aynı zamandada demet şenerın vazgeçilmeziymiş.

demet şener basit bir kadın,onun favorisi olması parfümü güzelleştirmezki:)

demet şener basit bir kadın,onun favorisi olması parfümü güzelleştirmezki:)

demet şener basıt bır manken değil sevıyelı ve ne ıstedığını bılen bırı.Örnek vermemın sebebıde açıktenlı olduğu için dönüp dolaşıp aynı parfüme gelıyor olmasıymış.çook şahane bı koku:)

allah allahh kokuyu bekledikten sonra mı iyice koklasaydım,aynı kokudan mı bahsediyoruz ya..

allah allahh kokuyu bekledikten sonra mı iyice koklasaydım,aynı kokudan mı bahsediyoruz ya..

Bunda bu kadar şaşıracak bir şey yok bence.
Demek ki senin zevkine uymayan bir koku.
Herkes aynı kokuya bayılacak değil ya.
Biz beğendik ama sana hitap etmemiş olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…