Chanel Coco Mademoiselle nasıl bır koku?

eda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2009
2.170
16
selam arkadaşlar,
bu parfüm nasıl ağırmı hafıfmı kullanan varsa yorum alabılırmıyım:)
ayrıca demet şenerın parfümüymüş.

edacım bilmiyorum parfüm zevklerimiz ne kadar uyuyo ama sen bvlgari kullanıyosun heralde ve ben beğendim bvlgari omnia ve crystaline i:) bu bilgiden sonra diyebilirim ki bu kokuları seviyosan coco yu sevmen kolay olacaktır o kadar parfüm denedim aklımda yer eden iki üç parfümden biri yaklaşık 2 hafta oldu deneyeli koku hafızamda henüz taze bayıldım ben kokuya ilk fırsatta da alıcam çok güzel bence özel bi koku bende ağır durmadı hiç yazın kullanılabilir ama sonbaharda daha bi başka olur bence kışlık bir parfüm değil kesinlikle:/ çok hafif de değil ideal ağırlıkta kokusu şipre denen türe daha yakın bence ama çiçeksi bir koku da geliyor ferah baymıyo ama kesinlikle çok şık bi kokuuu:)))

ben çok severimm

ilk duyduğum anda hiç huyum olmadığı halde kızı durdurup pardon parümünüze bayıldım adı ne diyebilecek ölçüde beni büyüleyen koku:)
efsane kokular arasında ilklerdendir..ağır bulmuyorum insanı bayan bir hali yok..ama uçup dagitmiyor öyle, uzun süre tazeliğini koruyor ve saatler boyu etrafa aynı havayı yayıorsun, kesinlikle tavsiye ederim :)

chanel farkı tabi uçup gitmemesi doğal bu arada :)

yaşasın mademoiselle seven birini buldum:) popüler parfümler arasında en az popüler budur heralde daha az tercih ediliyo galiba ama kullanılmaması daha güzel özel kalır başka ne kullanıyosunuz ya da beğeniyosunuz önerebileceğiniz var mı?

Ben seviyorum bu kokuyu. Çok fresh, yaza çok uygun.
Ama ben kullandığımda hep Chanel Chance'a benzetiyorlardı.
Artık oldukça sıradanlaşan kokulardan biri.

en kısa zamanda koklayıp yorumumu yazarım çok merak ettim:)

yok canım daha bakamadım kokusuna:) bakınca yorumumu yazarım.

buradaki yorumları okuyunca alla alla benim bildiğimle bahsedilen farklı mı dedim.
coco mademoiselle güzel kokudur ancak ilk başta çok ağırdır, sonrasında da öyle hafif çiçeksi bişeye dönüşmez ama oldukça güzel dikkat çeken boğmayan bir hal alır.
vanilyalı miskli bir kokudur ayrıca.
ve tam anlamıyla bir kış kokusudur...

chanel şansa benzıyormu kokusu?

tenle alakalı heralde bana hiç ağır gelmedi ama hafifde durmadı kaliteli bir koku ama baymadığı konusunda hemfikiriz sanırım:)

tenle alakalı heralde bana hiç ağır gelmedi ama hafifde durmadı kaliteli bir koku ama baymadığı konusunda hemfikiriz sanırım:)

demet şenerde ağır koku kullanmadığına göre demekki ağır değil.Bilmiyorum koklayınca yazarım yorumumu:)
etkıleyıcı bırşey anlaşılan.

Benim kışın tercih ettiğim bir koku. güzel ve kalıcıdır. kıyafetinize sıktığınız zaman ertesi güne kadar kalır kokusu..

akşam rüyamda sıkıyodum prenses gibi de geziyodum alma vaktim geldi anlaşılan

Beğendim bu parfümü çok hoş.Tıpatıp şansa benziyor aynısı hatta güzelmiş:)

yahu arkadaşlar bu parfümü öve öve nerdeyse testerlerın tamamı boşalmış bilseydım övmezdım böyle.çok hoşş bayıldım ben bu kokuya:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…