Chanel chance icin yardim lutfenn edp mi edt mi??

Aynen şuan benım aklım fena karıştı. Belki de hepsinden vazgeçip chanel coco mademoiselle alabilirim bilemedim. Aslında evet markaya veriyoruz o parayı ama şöyle de bir gerçek var ki chanel kokuları taklit edilemiyor. Edilse de benzemiyor o orjinalindeki his olmuyor. Chanel kokularında indirimde olsa olsa %20 olur zaten.. Pef.

indirim ve chanel yanyana bile gelmiyor sanki,böyle markalarda hiç yapılmıyor doğru düzgün en fazla indirim mizuda o da zatenpeşin parabilmiyorum tatlım ya ben kararsızım ne yapsam hala düşünüyorum

indirim ve chanel yanyana bile gelmiyor sanki,böyle markalarda hiç yapılmıyor doğru düzgün en fazla indirim mizuda o da zatenpeşin parabilmiyorum tatlım ya ben kararsızım ne yapsam hala düşünüyorum
Douglas geçen yılbaşında %20 yapmıştı Ne kadar fazla değil mi...Bir 100mllik chanel coco mademoiselle'nin 494 lira olduğunu varsayarsak, anca 395 liraya inecek Gerçi taksit yapıyorlarsa ona bile razıyım

Douglas geçen yılbaşında %20 yapmıştı Ne kadar fazla değil mi...Bir 100mllik chanel coco mademoiselle'nin 494 lira olduğunu varsayarsak, anca 395 liraya inecek Gerçi taksit yapıyorlarsa ona bile razıyım
yılbaşında mağazaları bekliyorum tatlım açıkçası belki biraz indirim olursa taksitle alırım umudundayım bu arada bugün bi arkadaşım daha coco mademoiselleden bahdetti kokusu ve kalıcılığı müthiş diye aynen senin gibi onu mu alsam kış için diye düşünüyorum olmadı bahara da chance ı alırım

Coco mademoiselle alabilirsin bence de kokusu bana çok güzel geliyor gerçekten. Ben hatta coco mademoiselle almaya karar verdim şallara falan çok yakışıyor kokusu serin havalarda . Chanel'de %20 den fazla indirim beklemiyorum ama yinede 20lik bir indirim olsa bile alacak gibiyim. 2 hafta içinde kararım değişmezse tabi

Evet canım an itibariyle bende coco mademoiselleden almaya karar verdim,hem önümüz kış şöyle misler gibi kokalım etrafa yayılsın kokumuz,geçtiğimiz yere izimizi bırakalımbu arada hem chanel,hem mufe ultra hd hem gratis watsons indirimi falan derken ben sanırım batıcaamm

Off sorma bende daha demin onu düşündüm hem chanel hem yılbasında almak icin liste yaptığım bir sürü makyaj malzemesi,krem vs. Ve orjinal ugg... Ben battım sene sonuna kadar bir şey almam gari kışı böyle geçiririm

Hayatım aynen bende uzunca zaman bişeyler alamam adam beni boşayacak vallahiisteklerim bitmedi gittiindirim işte bizim ne suçumuz var almasak olmazki

Hayatım aynen bende uzunca zaman bişeyler alamam adam beni boşayacak vallahiisteklerim bitmedi gittiindirim işte bizim ne suçumuz var almasak olmazki
Yanii indirim sonuçta kaçırmamamız gerekiyor aynen benim ki de şimdiden başladı bıt bıt ötmeye..bu ne 400 liraya parfüm mü alcan cidden, 200 liralığı yok mu onun vs vs amaan onlar ne anlar

Yanii indirim sonuçta kaçırmamamız gerekiyor aynen benim ki de şimdiden başladı bıt bıt ötmeye..bu ne 400 liraya parfüm mü alcan cidden, 200 liralığı yok mu onun vs vs amaan onlar ne anlar
Aynen canım benimkide öyle hiç bitmeyecek bu istekler diye başımın etini yiyor napiyim öf diyorum sen karışma zaten istediği kadar ötsün nasılsa o istesede alıyorum istemesede

Allahım sana geliyorum...Bu nasıl parfümdür ya aklımı başımdan aldı.
- Janna - keşke 1-2 ay önce bahsetseydin bundan.Addict almazdım bunu alırdım canım yaa Ekonomi topiğine dahil olmuşken savurganlığa dönüş yapacağım senin yüzünden

Coco mademoiselle biraz Avondaki Far away'i anımsatıyor sanki,sence de öyle mi - Janna - ?

Ya ben parfümleri çok pis birbirine karıştırdım galiba
Coco mademoiselle, armani code, bulgari omnia, armani acqua di gioia
Bu 4 parfümü denedim,Avondaki far awayi anımsatan parfüm hangisi anlamadım yaa

Bence addict kış için daha güzel seçim.. hiç pişman olma addict candır bayılıyorum kokusuna onda da gözüm var

alakası yok. ufacık bir benzerlikleri dahi yok.
far away oryantal, vanilya ağırlıklı bir koku.
Ben o zaman diğer parfümlerle karıştırdım galiba.4 tane parfüm denemiştim,far awaya benzettiğim armani code da olabilir

Ben o zaman diğer parfümlerle karıştırdım galiba.4 tane parfüm denemiştim,far awaya benzettiğim armani code da olabilir
Armani code daha önce kullanmıştım biraz ağır bi koku valla far away a benziyormuydu belki azıcık bi benzerlik vardır ama yinede farklı far away i pek sevmiyorum kokusu bayıyor beni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…