mizuda peşin fiyatına taksit yapmıyor ya bu huyunu hiç beğenmiyorumAynen canım mizuda daha uygun fiyatlı ben alabilirsem yılbaşına doğru almayı düşünüyorum bakalım
Canım benim hakikaten öyleymiş bu akşam bakıyordum mizuda chance a hatta attım sepetime almayı düşündüm baktım taksitli fiyatı epeyce attı 429 du neredeyse vazgeçtim almaktan hatta sonra mizudan aradılar bi sorunmu oldu neden vazgeçtiniz falan diye şimdilik vazgeçtim dedim napiyim çok geldi bu seferde peşin almama eşim kızdı üff sinir oldummizuda peşin fiyatına taksit yapmıyor ya bu huyunu hiç beğenmiyorumtaksit yapsa aslında kendimi sürekli parfüm alırken bulurum galiba
Valla keşke söyleseydin aradıklarında peşin fiyatına taksit imkanı olmadığı icin vazgectim diye belki fazla kişi söylerse değiştirirler..bende hic memnun degilim bu durumdanCanım benim hakikaten öyleymiş bu akşam bakıyordum mizuda chance a hatta attım sepetime almayı düşündüm baktım taksitli fiyatı epeyce attı 429 du neredeyse vazgeçtim almaktan hatta sonra mizudan aradılar bi sorunmu oldu neden vazgeçtiniz falan diye şimdilik vazgeçtim dedim napiyim çok geldi bu seferde peşin almama eşim kızdı üff sinir oldum
Canım söyleyecektim ama o sıra çok müsait değildim aceleye geldi açıkçası aradıkları tlf.var olmazsa tekrar arar söylerim hatta istersen numarayı sanada atarım canım eğer faydası olursa aramamızın çünkü taksitte çok vade farkı koymuşlar abartık yaniValla keşke söyleseydin aradıklarında peşin fiyatına taksit imkanı olmadığı icin vazgectim diye belki fazla kişi söylerse değiştirirler..bende hic memnun degilim bu durumdan
Aynen canım olmadı bende sepete atıyım sonra bırakayım beni de arasınlarCanım söyleyecektim ama o sıra çok müsait değildim aceleye geldi açıkçası aradıkları tlf.var olmazsa tekrar arar söylerim hatta istersen numarayı sanada atarım canım eğer faydası olursa aramamızın çünkü taksitte çok vade farkı koymuşlar abartık yani
Yap canımAynen canım olmadı bende sepete atıyım sonra bırakayım beni de arasınlarBende söyleyeyim..belki düzeltirler bir umut. Yarın bir yapayım bunu ben en iyisi:)
Tamam canım bende öyle yapayım mademYap canımyalnız ben en son aşamaya geldim baktım taksit seçeneklerine orda caydım bıraktım sonra bi on dk.geçti üzerinden aradılar,keşke yapsalar canım ama benim hiç umudum yok sanki
Canım ne yaptın aradılarmı seni mizudan merak ettim,bu arada chanel almaktan vazgeçtim nedense eşim pek beğenmedi kokusunu bvlgari jasmin noire bayılıyor benim tende pek fazla olmasada kıyafette çok kalıcı onu seviyor ama ben arayışlarıma devam ediyorum wish alıcam sanırım,lady millionu da beğeniyorum aslında kararsızım şu aralarTamam canım bende öyle yapayım madem
Canım henüz yapmadım yapınca yazacağım sanaCanım ne yaptın aradılarmı seni mizudan merak ettim,bu arada chanel almaktan vazgeçtim nedense eşim pek beğenmedi kokusunu bvlgari jasmin noire bayılıyor benim tende pek fazla olmasada kıyafette çok kalıcı onu seviyor ama ben arayışlarıma devam ediyorum wish alıcam sanırım,lady millionu da beğeniyorum aslında kararsızım şu aralar
Sorma canım oysaki ben aşık olmuştum beğenmedim dedi tuhaftır biraz benimkisi neyse ama ben bi şekilde alıcam chance ımı hala aklım onda,tmm.canım bekliyorum haberiniCanım henüz yapmadım yapınca yazacağım sanachance'ı ilk defa beğenmeyen bir erkek duydum..
Heheh yaptım canım bekliyorum aramasını..Sorma canım oysaki ben aşık olmuştum beğenmedim dedi tuhaftır biraz benimkisi neyse ama ben bi şekilde alıcam chance ımı hala aklım onda,tmm.canım bekliyorum haberini
Aradıı
Aradıısöyledim oda dedi ki maalesef bu duruma bir şey yapamıyoruz bunun dışında bir sorununuz var mı
Valla bende Alien alacaktım 239.99 fiyatı çok uygundu ama 6 taksiyle fiyatı 269.99a ucuyorr.. hızlıal da 259.99 a 9 taksit yapıyor sanırım o yüzden bende hızlıal'ı tercih edeceğim bu seferben demiştim tatlım yapmazlar diye ne kadar saçma büyük mağazalarda yok böyle bişey hepsi peşin fiyatına taksitli oluyo,hızlıalda 432 tl.ama taksit yapıyo zaten 9 a kadar,mizudada taksitli 429tl.falan canım bi düşüncem artık
Bencede öyle yap canım bende hep oradan alıyorum güvenilir,hatta bende 2ay öncesinde alien alacaktım vazgeçmiştim o zaman biraz daha uygundu fiyatı,bu kadar vade farkı koyması çok saçmaValla bende Alien alacaktım 239.99 fiyatı çok uygundu ama 6 taksiyle fiyatı 269.99a ucuyorr.. hızlıal da 259.99 a 9 taksit yapıyor sanırım o yüzden bende hızlıal'ı tercih edeceğim bu sefer sanırım
Bende flowerbomb alacaktım hızlıaldan 319 du ama 360 lara çıkmış kredi kartı ekstrem gelene kadarBencede öyle yap canım bende hep oradan alıyorum güvenilir,hatta bende 2ay öncesinde alien alacaktım vazgeçmiştim o zaman biraz daha uygundu fiyatı,bu kadar vade farkı koyması çok saçma
Ya evet birden zamlandı zaten parfümler ben bvlgari jasmin noiri 179a almıştım şimdilerde 210 falan yanılmıyorsam uçtu fiyatlar,ben kesin wish alcam o cepte de bakalım chanel de çok pahalı be kıyamıyorumBende flowerbomb alacaktım hızlıaldan 319 du ama 360 lara çıkmış kredi kartı ekstrem gelene kadarbende vazgeçtim flowerbomb sevdamdan.. prada candy veya alien alacağım yada ucuza kaçıp britney spears fantasy
Ben geçen sene bvlgarı jasmin noiri mizudan 150'e almıştımYa evet birden zamlandı zaten parfümler ben bvlgari jasmin noiri 179a almıştım şimdilerde 210 falan yanılmıyorsam uçtu fiyatlar,ben kesin wish alcam o cepte de bakalım chanel de çok pahalı be kıyamıyorum
Aynen canım bende aynı şeyi düşünüyorum chanelden vazgeçip onun yerine en kötü ihtimalle 2 tane alırım diyorum,fiyatlar cidden uçmuş yazdan beri ama chanel işte naparsın markaya veriyoruz birazda parayı bu arada mademoisellede harika biliyorum kokusunu yıkamadan çıkmıyor etkileyici böyle taklit edilemeyen ender güzel kokulardanBen geçen sene bvlgarı jasmin noiri mizudan 150'e almıştımşuanki fiyatını görünce şok geçirdim dibinde azıcık kaldı bu yüzden sıkmıyorum parfümü
Aynen Chanel çok pahalı ya..Chanel Chance'ım biterse belki bu sefer Coco Mademoiselle alabilirim onun yerine. Onunda kokusunu çok seviyorum ben, hatta biraz daha feminen geliyor bana. Ve soğuk havalara da aşırı yakışıyor şallara sıkınca falan, Almanya'dayken kullanmıştım nefis yakışıyordu. Soğuk havalarda çok kalıcı oluyordu. Şalımdan kokusu 2-3 hafta çıkmamıştı. Yani yıkayana kadarAma çok pahalı..Yani ya bu alacağım bütün parfümlerden vazgeçip sadece onu 9 taksitle almam gerek yada chanelden vazgecip 2-3 parfüm birden alma seçeneğim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?