Tamam canim o zaman bi incelicem:)Canım kimisi edt ve edp olarak belirtmiş yorumlarını dikkatli incelersen görürsün.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Chanel chance icin yardim lutfenn edp mi edt mi??
- Konu Sahibi kortizol
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Canim fragranticadan okudugum kadariyla daha ciceksi ama kaliciligi edp kadar iyi bir kokuydu. Ben internette oyle okudum. Ama bugun parfumum geldi. Kokusu kaliteli ciceklerle harmanlanmis belli. Cok cok eevdim kokusunu. Ama saat 11de siktigim kokunun saat 1 de sadece dip notalaribustumde kaldi. Cok uzuluyorum suanda. Sen gorebildin mi edtsini bakabildin mi? Kontrol edebilecek olsam parfume itiraz eder missperaya geri yollarim ama kontrol edemiyorum ki. Cok uzgunum suan..İnşallah canım edtsini hic denemedim ama bende edpsi var bitmek üzere cok güzel kokusu. Edtsi belki edpye göre biraz daha maskulen keskin olabilir:)
- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 498
- 30
Canım edt kalıcılıgından cokta bir şey beklememek lazım ama chanel chance edp olanında da bende dip notalar kalıyor.. Zaten bence dip notaları daha kadınsı ve güzel..Canim fragranticadan okudugum kadariyla daha ciceksi ama kaliciligi edp kadar iyi bir kokuydu. Ben internette oyle okudum. Ama bugun parfumum geldi. Kokusu kaliteli ciceklerle harmanlanmis belli. Cok cok eevdim kokusunu. Ama saat 11de siktigim kokunun saat 1 de sadece dip notalaribustumde kaldi. Cok uzuluyorum suanda. Sen gorebildin mi edtsini bakabildin mi? Kontrol edebilecek olsam parfume itiraz eder missperaya geri yollarim ama kontrol edemiyorum ki. Cok uzgunum suan..
Ben henüz rastlamadım ne yazık ki.
Dip nota dedigim de hani teninden cikmak uzere olan o agac kokusu kalir ya teninden hafif farkli. O kadar kaldi. Suanda da o da yok zaten. Ben internetten saatlerce kalicilik diye okumustum. Ki edpsinin 1 gune yakin kaldigini soyluyor insanlar. Edtsi ne kadar az kalabilir ki? Cok uzuldum tekin acar da satmadigi icin bilemezler heralde kaliciligi ne kadar olmali. Misspera iade de alir mi kalici degil deyince biliyor musun?Canım edt kalıcılıgından cokta bir şey beklememek lazım ama chanel chance edp olanında da bende dip notalar kalıyor.. Zaten bence dip notaları daha kadınsı ve güzel..
Ben henüz rastlamadım ne yazık ki.
- 9 Eylül 2007
- 4.311
- 370
- 363
- 43
Canım yaşadığın yerde sevil parfümeri var mı varsa eğer orada chanel satılıyor bakabilirsin,belkide tenine gitmemiştir koku canım parfümler ten seçiyor belkide senin teninin kokusu değildir aynı şey bana bvlgari jasmin noirde oldu parfüm çok kalıcı ama bende bir iki saat anca kalıyor o da anca çok burnuma yaklaştırınca algılanıyor ben denemiştim testerını ama dikkat etmemiştim bendeki kalıcılığına,üzüldüm adına üstelik benim aldığım edp,bi parfüme okadar para verip kalıcı olmayınca insan üzülüyor ciddenDip nota dedigim de hani teninden cikmak uzere olan o agac kokusu kalir ya teninden hafif farkli. O kadar kaldi. Suanda da o da yok zaten. Ben internetten saatlerce kalicilik diye okumustum. Ki edpsinin 1 gune yakin kaldigini soyluyor insanlar. Edtsi ne kadar az kalabilir ki? Cok uzuldum tekin acar da satmadigi icin bilemezler heralde kaliciligi ne kadar olmali. Misspera iade de alir mi kalici degil deyince biliyor musun?
- 9 Eylül 2007
- 4.311
- 370
- 363
- 43
Canim burda sevil var. Ama tester falan satiyolar ya mudurler falan. Tahminim o nedenle. Cunku chanellerin testerlari gelmiyor diyor. Oyle sey mi olur. Muhtemelen geliyor ama onlar direk aliyor ya karilarina kizlarina veriyorlardir ya da satiyorlardir. Zaten birtek sevilde var bu koku. Ben cok uzuldum acikcasi. Kokusuna da bayildim resmen. Bu bitince de cabuk bitecem belli, edpsini almak istiyorum ama iki kati para ve o da bu kadar ucup gidecek mi cekiniyorum artik(Canım yaşadığın yerde sevil parfümeri var mı varsa eğer orada chanel satılıyor bakabilirsin,belkide tenine gitmemiştir koku canım parfümler ten seçiyor belkide senin teninin kokusu değildir aynı şey bana bvlgari jasmin noirde oldu parfüm çok kalıcı ama bende bir iki saat anca kalıyor o da anca çok burnuma yaklaştırınca algılanıyor ben denemiştim testerını ama dikkat etmemiştim bendeki kalıcılığına,üzüldüm adına üstelik benim aldığım edp,bi parfüme okadar para verip kalıcı olmayınca insan üzülüyor cidden
Parfumeriye bile gittim orjinal dediler ama bunun edtsi boyleymis zaten. Kadin oyle dedi. Ama ben cok uzuldum. Yani kalici degil de diyemem ama benim arasigim sey bu degil. Simdi edpsini alayim desem gitti 250 tl. Daha gidip alamam ki. Icimde kalacak boyle.Ayrıca sorgulattınmı canım orjinalliğini,bence orjinaldir missperadan ben parfüm almadım makyaj malz.falan almıştım daha önce ama parfüm alıp orj.olduğunu belirten arkadaşlar var hatta bende oradan almayı düşünüyordum
- 9 Eylül 2007
- 4.311
- 370
- 363
- 43
Misspera zaten orjinal olmayan şey satmaz edt ler böyle oluyır ne yazıkki ayrıca keşke en başından edp alsaydın hiç olmazsa verdiğin paraya değerdi,ben asla edt almıyorum zaten tenimde fazla kalmıyor kokular en iyisi edp almak,sevil konusunda haklı olabilirsin hiç testersız parfümmü olurmuş onlar bi şekilde insanları testerı yok diye uyutuyo olabilirlerParfumeriye bile gittim orjinal dediler ama bunun edtsi boyleymis zaten. Kadin oyle dedi. Ama ben cok uzuldum. Yani kalici degil de diyemem ama benim arasigim sey bu degil. Simdi edpsini alayim desem gitti 250 tl. Daha gidip alamam ki. Icimde kalacak boyle.
Canim edp bulamadim. Hicbi sitede yoktu. Sevilde de cok pahali. Zaten denemelik olsun diye 50 ml aldim. Bundan sonra buyuk boyunu alirim zaten. Bu arada edt ile edp kokusu cok farkli chance in diyenler var. Ama ben notalarina baktim oyle ahim sahim fark gormedim. Sanirim bunu fisfis bitirip edp alicam. Bu yazdan beri parfume pek fazla para verdim yaa kiyamiyorum da artik:)) hatta sirf fazla diye birini satmaya bile koydum sahibinden e. Insallah satabilirsem edp sini alirim artik napimmMisspera zaten orjinal olmayan şey satmaz edt ler böyle oluyır ne yazıkki ayrıca keşke en başından edp alsaydın hiç olmazsa verdiğin paraya değerdi,ben asla edt almıyorum zaten tenimde fazla kalmıyor kokular en iyisi edp almak,sevil konusunda haklı olabilirsin hiç testersız parfümmü olurmuş onlar bi şekilde insanları testerı yok diye uyutuyo olabilirler
- 9 Eylül 2007
- 4.311
- 370
- 363
- 43
Evet canım sorma bendede parfüm hastalığı var almamak için kendimi zor tutuyorum valla hatta almayı düşündüklerim var,kullan bakalım canım bi dahakine edp alırsın ne yazıkki mağazalarda çok pahalı işte insanlarda internette satılan güvenilir yerlerde parfüm bırakmıyo daha uygun fiyatlı olunca
Kizlar bu parfume allah askina bir kullanan yok mu??? Internetten ingiliz amerikan sitelerine bile baktim cok uzun kaliciliktan bahsediyorlar. Bana hafif geldi ya kiyafetten kolay kolay ucmaz orjinaller ama chanel chance edt 3 saate tamamen ucuyor kiyafetten bile. Allah askina normal mi degilse missperaya geriyollayacagim. Ben bir 50mllik edtye 230 tlyi bunun icin vermedim cok uzuluyorum ya
- 26 Ağustos 2014
- 2.027
- 2.989
- 133
Can edp icin lidyana.com bak istersen orada vardı sanırımEdt kullanan yok mu??
- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 498
- 30
Canım bide şöyle bir şey var chance öyle bir koku ki sen hissetmesende çevrendeki hissediyor o kokuyu.Kizlar bu parfume allah askina bir kullanan yok mu??? Internetten ingiliz amerikan sitelerine bile baktim cok uzun kaliciliktan bahsediyorlar. Bana hafif geldi ya kiyafetten kolay kolay ucmaz orjinaller ama chanel chance edt 3 saate tamamen ucuyor kiyafetten bile. Allah askina normal mi degilse missperaya geriyollayacagim. Ben bir 50mllik edtye 230 tlyi bunun icin vermedim cok uzuluyorum ya
Yanı çevrendekilerde mi almıyor kokusunu sorsaydın? Ben gecen gün denedim ama bileğime sıkamadım malesef kağıtta denedim. Erkek arkadasımda aceleye getirdi kagıdı magazada unuttum. Bu yüzden kalıcılığını test etme imkanım olmadı fakat koku bakımından tamda tahmın ettiğim gibi daha fresh versiyonu olmuş. Fresh derken aslında keskin anlamında. Çünkü edp deki yumuşaklık yoktu. Ama cok benziyorlar yanı chanel chance'ı benim gibi şişe şişe bitirmeyen biri değilse asla anlayamaz bence aralarındaki farkı:)
Canim bugun dedigini yaptim Aslinda. Surekli esime sordum kokuyor mu diye. Evet kokuyor. Ama 2 saat. Devaminda tene cokk yaklasiyor. Edp olsa boyle olmayacaktid iy mi? Sende fark edilirlik edpde kac saat kadar iyi oluyor? Dediginde haklı olabilirsin. Orjinal sanirim. Ama hic edt parfum kullanmamis biri olarak bana cok kalitesiz geldi tahminim. Demek edp daha yumusak. Hayal bile edemiyorum bundan yumusaksa sanirim asik olurum o kokuya ben:)Canım bide şöyle bir şey var chance öyle bir koku ki sen hissetmesende çevrendeki hissediyor o kokuyu.
Yanı çevrendekilerde mi almıyor kokusunu sorsaydın? Ben gecen gün denedim ama bileğime sıkamadım malesef kağıtta denedim. Erkek arkadasımda aceleye getirdi kagıdı magazada unuttum. Bu yüzden kalıcılığını test etme imkanım olmadı fakat koku bakımından tamda tahmın ettiğim gibi daha fresh versiyonu olmuş. Fresh derken aslında keskin anlamında. Çünkü edp deki yumuşaklık yoktu. Ama cok benziyorlar yanı chanel chance'ı benim gibi şişe şişe bitirmeyen biri değilse asla anlayamaz bence aralarındaki farkı:)
- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 498
- 30
Edp bende 3-4 saat boyunca girdiğim ortamda fark ediliyor ondan sonra yanıma yaklaşıp sarılanlar vs alabiliyor..Canim bugun dedigini yaptim Aslinda. Surekli esime sordum kokuyor mu diye. Evet kokuyor. Ama 2 saat. Devaminda tene cokk yaklasiyor. Edp olsa boyle olmayacaktid iy mi? Sende fark edilirlik edpde kac saat kadar iyi oluyor? Dediginde haklı olabilirsin. Orjinal sanirim. Ama hic edt parfum kullanmamis biri olarak bana cok kalitesiz geldi tahminim. Demek edp daha yumusak. Hayal bile edemiyorum bundan yumusaksa sanirim asik olurum o kokuya ben:)
Bu guzel iste. Benim kullandigim parfumler de oyledir hep. Bir tek bu boyle.. Ama surekli tazeliyorum artik. Ama bundan sonra edpsinin mudavimi olucam sanirim:)Edp bende 3-4 saat boyunca girdiğim ortamda fark ediliyor ondan sonra yanıma yaklaşıp sarılanlar vs alabiliyor..
- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 498
- 30
Benimki de bitmek üzere o yüzden pek kullanmıyorum bitmesin diye bir tek chanel chance kullanırken cimri oluyorum niyeyse diğerlerine acımıyorumBu guzel iste. Benim kullandigim parfumler de oyledir hep. Bir tek bu boyle.. Ama surekli tazeliyorum artik. Ama bundan sonra edpsinin mudavimi olucam sanirim:)
Sana cok hak veriyorum. Sen bi de beni dusun elimde edt var 230 tl verdim 50lik edtye 100 daha versem 100luk edp aliyodum oyle uzuluyorum ki. Ve artik fazlasina ayiracak butcem de yok dingin kalmaya calisiyorum:) tresor in love im vardi hatirlarsan satmaya calisiyordum onu da satamadim daha zaten elimde çüricek kullanilmamaktan:)) onu da satmadan daha hiiiic alamam bisi falan.Benimki de bitmek üzere o yüzden pek kullanmıyorum bitmesin diye bir tek chanel chance kullanırken cimri oluyorum niyeyse diğerlerine acımıyorum