• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Chanel chance icin yardim lutfenn edp mi edt mi??

Sana cok hak veriyorum. Sen bi de beni dusun elimde edt var 230 tl verdim 50lik edtye 100 daha versem 100luk edp aliyodum oyle uzuluyorum ki. Ve artik fazlasina ayiracak butcem de yok dingin kalmaya calisiyorum:) tresor in love im vardi hatirlarsan satmaya calisiyordum onu da satamadim daha zaten elimde çüricek kullanilmamaktan:)) onu da satmadan daha hiiiic alamam bisi falan.
Boşver kullan güzeldir tresor in love ben severim kokusunu. Tabi bu mevsimde benim icin fazla hafif ama olsun.
Chanel Chance cok başka.. mutlaka edpsini tercih et hatta deneme imkanın varsa ilk önce dene ondan sonra al.

Boşver kullan güzeldir tresor in love ben severim kokusunu. Tabi bu mevsimde benim icin fazla hafif ama olsun.
Chanel Chance cok başka.. mutlaka edpsini tercih et hatta deneme imkanın varsa ilk önce dene ondan sonra al.
Burda chanellerin testerlaeini satiyorlae tahminim. Cunku chanellerin testeri gelmiyo diyo sevil. Oyle sey mi olur... Yok ben tresor in love i cikaricam elden kararliyim. Cunku hic kullanmiyorum.

Burda chanellerin testerlaeini satiyorlae tahminim. Cunku chanellerin testeri gelmiyo diyo sevil. Oyle sey mi olur... Yok ben tresor in love i cikaricam elden kararliyim. Cunku hic kullanmiyorum.

Bencede satıyor olabilirler veya kendilerine alıyolardır.. Çünkü ben geçen gün sevilde gördüm :)

Ama kotu degil aksine insanin kokladikca koklayasi geliyor. Bir edtye gore iyiymis esim 6 saat sonra yanima geldiginde kokusunu aldigini soylediginde anladim. Ama sanki kis icin hafif bi koku. Edpsi nasil? Kisa uygun mu sencr?
Canım kokuları hemen hemen aynı.. Bence Chance her mevsime uygun bir koku.
Bu arada yaşadıgın yerde bath&body works varsa özel yılbaşı serisinden "vanilla bean noel" de cok güzel bir koku.
Tek sorunu vücut spreyi olması. Ben hayatımda onun kadar güzel vanilya kokusu koklamadım.
Ve abartmıyorum daha bugün yolda 2 bayan durdurup sordu parfümün ne diye:))

Canım kokuları hemen hemen aynı.. Bence Chance her mevsime uygun bir koku.
Bu arada yaşadıgın yerde bath&body works varsa özel yılbaşı serisinden "vanilla bean noel" de cok güzel bir koku.
Tek sorunu vücut spreyi olması. Ben hayatımda onun kadar güzel vanilya kokusu koklamadım.
Ve abartmıyorum daha bugün yolda 2 bayan durdurup sordu parfümün ne diye:))
Hmmm nerelerde oluyo bu soyledigin magaza? Samsundayim ben. Hic gördüğümu hatirlamiyorum ama cokk merak ettim:)

chanelde hala aynı sorunu yaşıyormusunuz merak ettim,bikaç gün önce sevil parfümeriye uğradım bikaç parfüm denedim baktım chanel standına hiç tester yoktu ama chanel chance ın kutusunun biri açıktı yani jelatini filan açılmıştı hatta edt olanı yardımcı kıza dedim ben bunu denemek istiyorum diye kız valla patronlarımız bunu denetmemize kızıyo dedi bende zorla açtırdım bi fıs korkarak sıktı kabanımın koluna aslında ilk başta kokuyu alamadım saatler sonra bizim evin koridorunu bi koku kaplamıştı önce aklıma gelmedi hatta sabah uyandığımda koridor mis gibi kokuyordu sonradan kabanımın kolundaki chaneli hatırladım gittim kokladım aman Allah ım ne kadarda güzel kokuyordu bayıldım resmen üstelikte dediğim gibi edt olanıydı fiyatı yüksek olmasa kesin alırdım ama ben edp yi tercih ederdim büyük olasılıkla daha kalıcı olması için

Canim koku hava soguk degilse kokuyor hafiften. Ilk 2 saat inceden inceden kokuyor etrafa. Sonra tenime yapisiyor resmen. Ama 5 saat kaliyor tenimde. Kiyafette ben senin bahsettigin kaliciligi asla alamadim. Parfumeriye goturdum orjinal dediler. Ben de cok uzuluyorum bu durum icin. Ah keske burada testerini bulup bi koklayabilseydim aldigim yere sahte diye geri gonderecektim ama yok ki:((
chanelde hala aynı sorunu yaşıyormusunuz merak ettim,bikaç gün önce sevil parfümeriye uğradım bikaç parfüm denedim baktım chanel standına hiç tester yoktu ama chanel chance ın kutusunun biri açıktı yani jelatini filan açılmıştı hatta edt olanı yardımcı kıza dedim ben bunu denemek istiyorum diye kız valla patronlarımız bunu denetmemize kızıyo dedi bende zorla açtırdım bi fıs korkarak sıktı kabanımın koluna aslında ilk başta kokuyu alamadım saatler sonra bizim evin koridorunu bi koku kaplamıştı önce aklıma gelmedi hatta sabah uyandığımda koridor mis gibi kokuyordu sonradan kabanımın kolundaki chaneli hatırladım gittim kokladım aman Allah ım ne kadarda güzel kokuyordu bayıldım resmen üstelikte dediğim gibi edt olanıydı fiyatı yüksek olmasa kesin alırdım ama ben edp yi tercih ederdim büyük olasılıkla daha kalıcı olması için

Kizlar merhaba. Sorum chnel chance lari taniyanlara..
Ben yaz icin dkny be delicious bahar icin chloe chloe kullaniyorum. Farkedilirligi iyi olmayan parfum sevmiyorum. Fazla agir vanilyasi sekeri bol kokulari sevemedigim icin kis parfumu kendime gore bulamadim. Miss dior u sevmistim ama bende kalici olmadi. Chanel coco matmazele baktim fazla krem kokusu gibi geldi tabi orjinalini test edemedim cunku bulundugum sehirde chanel tester bulunduran parfumeri yok:/ chanel chance baktim internetten biraz. Zaten yillardir merak ediyordum. Chloe si olan kisilerin chance i var mi diye bloglari gezdim. Vardi cogunda ama edtsi vardi sanki(kapagi seffaf olan) edp ile kokulari farkli mi kizlar? Sizce ben hangisini severim??
Chance güzel bir parfüm.Farkedilmeyecek hafiflikte veya bayacak ağırlıkta değil.Bazı kokular vardır, ya sever ya nefret edersiniz ya, öyle bir koku değil.Kötü diyen çıkmayacaktır, klasik bir koku.Edp mü edt mi size kalmış.edp daha kalıcıdır ve daha pahalıdır malum.Belki önce 50lik edt alır, beğenirseniz 100lük edp devam edebilirsiniz? Şehrinizde tester bulamamanız çok kötü, pahalı bir parfüm sonuçta, denemeden almak istemez insan.Sahte parfüm satan yerlerde fln deneyebilirsiniz belki, koku hakkında bir fikriniz olur.dkny ın golden deliciousunu da denemenizi öneririm.Benim favorimdir kendisi.

Canim koku hava soguk degilse kokuyor hafiften. Ilk 2 saat inceden inceden kokuyor etrafa. Sonra tenime yapisiyor resmen. Ama 5 saat kaliyor tenimde. Kiyafette ben senin bahsettigin kaliciligi asla alamadim. Parfumeriye goturdum orjinal dediler. Ben de cok uzuluyorum bu durum icin. Ah keske burada testerini bulup bi koklayabilseydim aldigim yere sahte diye geri gonderecektim ama yok ki:KK43:(
Teninde 5 saat kalıyorsa iyi bence sonuçta edt.orjinaldir diye düşünüyorum ama güzel koku sonuçta aldığına pişman olma

chance durdukça güzelleşen bir koku zaten bayılıyorum ya benım ki de cok az kaldı şuan alacak durumum pek yok ondan sıkmalara kıyamıyorum vallahi:(

chance durdukça güzelleşen bir koku zaten bayılıyorum ya benım ki de cok az kaldı şuan alacak durumum pek yok ondan sıkmalara kıyamıyorum vallahi:KK43:
Aynen canım misler gibiydi aşık oldum resmen doğru düzgün indirimde olmuyoki bi paraya kıysam alırdım vallahi de bilmiyorum gözümü karatırsam belli de olmaz hani:KK51:

ben cahanel chance'in klasik olanını kullanıyorum memnunum

Teninde 5 saat kalıyorsa iyi bence sonuçta edt.orjinaldir diye düşünüyorum ama güzel koku sonuçta aldığına pişman olma
Umarim dedigin gibidir. Bir yazar ben denedim 1 gun sonra kabanim kokuyordu demis. Bende kesinlikle ertesi gun kiyafetimde eserini hissetmiyorum kokusunun. Ama orjinal ggibi geliyor. Yani nota uyumu basit degil. Uzuldugum durum 50 ml edtye 250 tl verecegime 400e 100 ml edp aliyordum:( ama piyasada yoktu diye heyecanla bunu alarak hata etmişim. Ama saglik olsun kokusu beni cok mutlu ediyor cunku napim fazla fazla tazelerim bitince de biraz para biriktiririm:)

Umarim dedigin gibidir. Bir yazar ben denedim 1 gun sonra kabanim kokuyordu demis. Bende kesinlikle ertesi gun kiyafetimde eserini hissetmiyorum kokusunun. Ama orjinal ggibi geliyor. Yani nota uyumu basit degil. Uzuldugum durum 50 ml edtye 250 tl verecegime 400e 100 ml edp aliyordum:KK43: ama piyasada yoktu diye heyecanla bunu alarak hata etmişim. Ama saglik olsun kokusu beni cok mutlu ediyor cunku napim fazla fazla tazelerim bitince de biraz para biriktiririm:)
Aynen canım mizuda daha uygun fiyatlı ben alabilirsem yılbaşına doğru almayı düşünüyorum bakalım

Back