champix kullanmaya başladım hadi hayırlısı

BlueAngel

Guru
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
113
0
yaklaşık 15 senedir günde bir paket sigara içiyorum arkadaşlar ve uzun zamandırda bırakmak istiyorum şiddetli bir şekilde. bayağı uzun bi araştırma yaptıktan sonra ilacı aldım ve dün kullanmaya başladım bugün ikinci günüm bakalım nasıl gelişmeler olacak deneyimi olanlar paylaşırsa sevinirim :)

Canım bende champixle bıraktım. Konu da açmıştım. Oradan bakabilirsin gelişmeleri yazmıştım sanırım. Merak ettiklerini sor istersen yardımcı olmaya çalışırım. Başarılar cnm.

Canım bende champixle bıraktım. Konu da açmıştım. Oradan bakabilirsin gelişmeleri yazmıştım sanırım. Merak ettiklerini sor istersen yardımcı olmaya çalışırım. Başarılar cnm.

güzel desteğin için sağol :) bi çok şey okudum aslında yorumlarda ama en çok merak ettiğim mesela ilaç sende nasıl bir etki yarattı ki sigarayı bıraktırdı bu arada bu gün 4. günüm yine bi değişiklik yok bende sadece bi sersemlik var sanki bide daha fazla sigara içme isteği var ilacın sigaradan alınan nikotini engelleme gibi bi özelliği varmış galiba bu fazla sigara içişimin bununla ilgisi olabilir diye düşünüyorum yani tatminsizlik gibi bişey 14. gün bırakıcam inşallah bu sefer çok istekliyim

Canım ilaçtan tiksindirici bir etki bekleme. Ben son güne kadar severek içtim. Elimde olsa bırakmazdım sanırım. Kendince belirlediğin günde içmeyeceksin ilaçta burada işe yarıyo. Sen sigara aramıyorsun. Kriz falan gelmiyor. Gayet rahat bir şekilde bırakıyorsun. Arada ufak tefek yoksunluk geliyor ama atlatamayacağın gibi değil. Yalnız kararlı ol kesin son günde bırak. Arkana bile bakma bir daha.

canım bugün 5. günüm hala bi değişiklik yok bende ancak daha öncedende olan boyun ve sırt ağrılarım çoğaldı bunun sence ilaçla bir ilgisi olabilirmi ?

canım bugün 5. günüm hala bi değişiklik yok bende ancak daha öncedende olan boyun ve sırt ağrılarım çoğaldı bunun sence ilaçla bir ilgisi olabilirmi ?

Zannetmem cnm. Bende bir başağrısı durumu olmuştu dr. sigarayla birlikte ilaç yanetki yapar demişti bana. Sen dr. kontrolüyle mi kullanıyorsun ilacı cnm. Sor bi istersen. Daha önce inan hiç duymadım. Ayrıca başka bir forumda bu konu ayrıntılı konuşuluyor. Oradan da faydalanabilirsin cnm. Bende çok etkisi olmuştur.

bugün ilaca başlamamın 8. günü yani doz yükseldi ve ilaçtan sonra müthiş bir mide bulantısı çekiyorum nasıl aşıcam bu sorunu bilmiyorum çok canım sıkıldı

:) galiba ben sigarayı hayatımdan uzaklaştırıyorum ve bunu yaparken zorlanmıyorum :)

evet garip duygular içindeyim aslında bugün sigara içmeyişimin nerdeyse 4. günü inanamıyorum hala
ilacı kullanmamın 14. günü sigarayı bırakmam gerekiyordu ama ben sabah ilacı almayı unuttuğum için müthiş bir sigara içme isteği duyuyordum ve 15. güne erteledim
15. günü bıraktım hemde zorlanmadan arada bir aklıma geliyor tabi ama hiç dayanılmayacak gibi değil hiç sinirli değilim dikkat dağınıklığı problemi yaşamıyorum inşallah böyle güzel gider herşey bu arada müthiş iştahım açıldı güzel uyuyorum geceleri, her gece rüyamda sigara içiyorum paket paket :) şimdilik böyle gidiyor bu arada haftasonuyda benim sigarayı bırakma girişimlerimin olduğu ilk günler işyerinde çok zorlanacağımı düşünüyordum ama öyle olmadı şimdilik böyle bakalım devamı da güzel gelir bende paylaşırım inşallah :)

tebrkler canım benim 6. günüm yarın 7 ve 1 ocak günü yani 8.günde bırakmıs olcam inşallah. seni tüm kalbimle kutluyorum darısı başıma............

tebrkler canım benim 6. günüm yarın 7 ve 1 ocak günü yani 8.günde bırakmıs olcam inşallah. seni tüm kalbimle kutluyorum darısı başıma............

teşekkür ederim canım artık bir ayı geçtim ara sıra zorladığı oluyor ama delirtmiyor hemen geçiyo gittikçe kolaylaşıyo bişeyler senin durumun ne bu arada içmiyisondur hala umarım zaten bence sigara içmekten rahatsız olmak bırakmak istemek bırakmanın en az yarısını oluşturuyo gelişmelerden haberdar edersin umarım Allah kolaylar versin :)

sigarayı bırakmamın üzerinden bir ay geçti bu çok mutluluk verici bir durum ama ne yazıkki hala düşüncemden atabilmiş değilim bu da beni çok huzursuz ediyo moralimi bozuyo ne zaman çıkacak bu pislik aklımdan merak ediyorum ???????????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…