canım inşallah başarılı olursun bırakırsın şu laneti
Canım bende champixle bıraktım. Konu da açmıştım. Oradan bakabilirsin gelişmeleri yazmıştım sanırım. Merak ettiklerini sor istersen yardımcı olmaya çalışırım. Başarılar cnm.
güzel desteğin için sağol :) bi çok şey okudum aslında yorumlarda ama en çok merak ettiğim mesela ilaç sende nasıl bir etki yarattı ki sigarayı bıraktırdı bu arada bu gün 4. günüm yine bi değişiklik yok bende sadece bi sersemlik var sanki bide daha fazla sigara içme isteği var ilacın sigaradan alınan nikotini engelleme gibi bi özelliği varmış galiba bu fazla sigara içişimin bununla ilgisi olabilir diye düşünüyorum yani tatminsizlik gibi bişey 14. gün bırakıcam inşallah bu sefer çok istekliyim
Canım ilaçtan tiksindirici bir etki bekleme. Ben son güne kadar severek içtim. Elimde olsa bırakmazdım sanırım. Kendince belirlediğin günde içmeyeceksin ilaçta burada işe yarıyo. Sen sigara aramıyorsun. Kriz falan gelmiyor. Gayet rahat bir şekilde bırakıyorsun. Arada ufak tefek yoksunluk geliyor ama atlatamayacağın gibi değil. Yalnız kararlı ol kesin son günde bırak. Arkana bile bakma bir daha.
canım bugün 5. günüm hala bi değişiklik yok bende ancak daha öncedende olan boyun ve sırt ağrılarım çoğaldı bunun sence ilaçla bir ilgisi olabilirmi ?
tebrkler canım benim 6. günüm yarın 7 ve 1 ocak günü yani 8.günde bırakmıs olcam inşallah. seni tüm kalbimle kutluyorum darısı başıma............