slm kızlarr.benim eşim de başladı ilaca.ama ben yan etkilerinden dolayı tedirginim biraz.bu 5. günü ve sadece mide bulantısı var.bir de uykusuzlık ama hafif.inş başka bi yan etkisi olmaz.sizleri takip edicem ben de.inş herkes zararsız bir şekilde bırakır sigarayı.herkese boll iradeler...veee sevgiler...
Slm cnm, burada da buldum seni. Bende champixle bıraktım sigarayı. Champix kullanırken en sevdiğim şey rüya kısmıydı. Fazla rüya gören biri değildim. Ama ilaç kullanırken müthiş rüyalar görüyor insan. Eşinin mide bulantısı için önereceğim yemeklerden hemen sonra ilacı içmesi. 1 saat sonra bile içse mide bulantısı yapıyor. Bende öyle olmuştu. Yemekten kalkarken içsin ilacını. Ben 1-2 kere şiddetli başağrısıda yaşamıştım ama ilaçtanmıdır bilemedim. Başarılar diliyorum eşine. İnşallah kurtulur cnm. Benim eşimde bırakmıştı 1 ay şimdi yine başladı.
slm tatlımmm.dünya küçük kk daha daküçük işteetavsiyeleriniileticem tabi.eşim rüya falan bahsetmedi ama gelince bi sorayım bakalım.ilk gün hiç uyuyamadı.şimdi daha iyi tabi.sen şimdi içiyomusun rezzancım yaaa.inş bırakıp tekrar başlamaz.ve daha fazla yn etkisi olur diye de korkuyorum.
Selam kızlar ben de bu ilaçla bayramıın 1. günü sigarayı bıraktım ki günde bir paketten fazla içiyordum.
devam paketini almadım hatta 14. gün sigarayı bırKTIM,20. gün de ilacımın kalanını attım çöpe,sigara kokusu çok iğrenç gelse de hala canım istiyor ama içmiyorum
maşallahh reklamcı dolmuş burası. yanlış anlamayın gerçekten kullanıp da memnun kalanlardan bahsetmiyorum.
kadın(?)'ın 2-3 tane forum mesajı var gelmiş burda övüyor da övüyor. çok mu akıllı sandın kendini biz problemliyiz ya senin reklamcı olduğun hiç belli olmuyo, valla bak.
arkadaşlar cidden bu ilaç hakkında nette bir sürü iyi-kötü yazı var bana faydalı gibi geldi. parası hiç önemli değil annem sigarayı bıraksın yeter ki. ama annem kendine güvenemiyor deli oluyorum. bana ne tavsiye edersiniz?
kalkıp da 2-3 mesajı olanlar bana cevap vermeye kalkmasın zaten reklamcılar ilk bakışta anlaşılıyor.
teşekkürler , iyi günler...
Slm, reklamcı değilim emin olabilirsin, ben kullandım ilacı cnm. Faydasını da gördüm. Bende yan etki yapmadı. Ama bana dr. verdi. Kesinlikle hele annen için dr. kontrolüyle almasını tavsiye ederim. Eğer ki karar verdiyse. Kararlı olmak lazım yoksa ilaç mucizeler yaratmıyor. İlaçsız bırakma girişimlerim olmuştu ama sonuç 0. Ben 65 gün içmedim. Ama malesef sonrasında kaçamak yaptım. Şimdi içiyorum günde 2-3 tane. Üzülerek yazıyorum. Ama yine dr.uma gidip bu sorunu konuşacağım. Kesinlikle istemek lazım. Annende istekliyse devlet hastanelerinden randevu alıp gidebilirsiniz. Ama champixi devlet karşılamıyor. Sanırım zyban adlı ilacı veriyormuş. Bir görüşün istersen.
önce ilaça baktım bugün 27. günündeymişim .ilaça başladıktan 10 gün sonra sıgarayı bıraktım ve tam 17 gündür bırakmış sayılabilirim .Sayılabilirim çünkü 5 gün öncesine kadar günde 1 kere 1 -2 nefes ablamın sıgarasından çekmiştim oda canım istediğinden değil sadece ne alaka ise içsem bi tadını alsamdan dı , zaten birşeyde anlamadım .15 yıldır falan sıgara kullanıyorum 1 paket ilaçı yeterli görmüyorum o yüzden dr laraında tavsiye ettiği dibi devam paketlerinide 2 ay boyunca kullanacağım .sanki 1 dozu atlasam aklıma gelecek içecekmişim gibi tedirginiz o güveni kendimde görene kadar 2 pakette ancak biter diye düşünüyorum .
Ben kendimce şöyle bir yöntem buldum acaba yapsam mı ? 1 paket Champix sonrası devam paketlerini zyban mı kullansam bunu yapan oldumu ?
Bernareco bencede sen önce sıgaradan kurtul sonra inşallah bebek sahibi olursunuz.kimisi hamile kalınca bi anda jilet gibi kesip atıyor sıgarayı ama ben malesef hamileliğimdede az da olsa içtim .öyle çoçuk var bi can taşıyorsun bırak falan dışardan konuşma ile olmuyor öyle kolay değil .ama bilseydim böyle birşeyi bende önce sıgarayı bırakır 2 ay sonrada çoçuk düşünürdüm .çok şükür kızım sağlıklı ama riske atılacak basit bir olay değil .İnşallah önce sıgarayı bırakır sonrada sağlıklı bir evlat sahibi olursun .
iki ilaç birbirinden çok farklı. ikisini de kullandım, champixi hala kullanıyorum. zyban antidepresan, yan etkilerinden biri sigarayı bıraktırmak. o yan etki herkeste olmuyor tabi, bende olmadı mesela. champix sigarayı bıraktırmak amacıyla üretilmiş ilk ilaç. içindeki etken maddesi, beyinde nikotinin bağlandığı reseptörlere bağlanıyor, yani nikotinin yerini işgal ediyor diyebiliriz. böylece vücut nikotine ihtiyaç duymuyor. zannımca bunu kullanırken, nikotin bantı ya da sakızı da kullanılmamalı.
2. paketi mutlaka almanı tavsiye ederim. internetteki diğer forumlara da baktım. ilacı düzenli ve tam olarak kullanmayanlar kısa süre içinde sigaraya yeniden başlamışlar. hepsi değil ama büyük bir kısmı. kendine güveniyorsan ikinci pakete gerek kalmaz, ama işini sağlama almak istersen almalısın.
ben bugün aldım. kampanya vardı. eşime bir tane başlangıç paketi, iki tane de devam paketi aldık. 3 al, 2 öde kampanyası varmış, 380 tl verdik. benim başlangıç paketim de bitmedi daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?