Champix kullanan var mı?

canım gün gün yazacağım buraya benim bu gün ikinci günüm harıl harıl sigara içiorum hala hatta dahamı çok:gitme:belki psikolojiktir nede olsa bırakcam depolayayım düşüncesi27 yaşındayım yaklaşık 13yıldır durmaksızın sigara içen bi tipim hatta birazdaha sigara içebilmek için gece uyuyamam bile böle garip bi dünyalıakannehirartık yeter dedım vücudumda abuk subuk kistler oluşmaya başladı aılede hatta sulalede olmamasına reğmen toplar damar yetersizliği başladı cildimiz kokumuz herşeyimiz berbat olup gidio onu hiç sölemiyorum bile neyse velakin bu ilacı çok araştırdım hakkında tüm yorumları okudum kesinlikle çok başarılı olduğunu düşünüorum birde tanıdığınız reprazant falan varsa daha ucuza kapatabilirsiniz ben 140alıverdim gittialsanaalsanasmile

7.gün hala hiç bişiy yok çok üzülüom yaaa mafoldumbenbitek dün sabah sıgaranın sonuna doğru resmen çok midem bulandı çıkarcak gbı oldum sondurdum onun dışında bikaç garip rüya

Evaaa acele etme,genelde etkiler 10.günde başlamış okuduğum kadarıyla.Bende 30 yaşındayım ve 15 yıldır günde 1,5 paket sigara içiyorum.Hayatta en zevk aldığım şey ve hiçte bırakmayı düşünmedim yada düşünemedim.Geçen hafta grip oldum ve nefes alırken zorlanmaya başladım.Tabii öksürük ve balgam hat safhada yıllardır ama nasıl olsa sigaradan diye hiç doktora gitme ihtiyacım olmadı,çünkü sigarayı bırak demelerinden korktum.Sonunda nefes almalarım iyice zorlaştı ve doktora gittim.Birsürü test falan derken sonuçları aldım ve anlayabildiğim kadarıyla sıkıntılı bi durum vardı ama benim kafam neyim olduğunda değil ya sigarayı yasaklarlarsadaydı.Tabii korktuğum oldu bana amfizem teşhisi kondu.Doktor biçok şey söyledi çokta umursamadım ama nefes alış verişim beni tedirgin etmeye başladı.Karar verdim o beni öldürmeden ben onu bırakmazsam sonuçlar çok kötü olacak.Henüz 30 yaşındayım,aslında amfizem için çok erken ama sigara içmek saatli bomba gibi kuuuut diye başa gelebiliyor gözardı ettiğimiz hastalıklar.Bakalım,benimki istekten değil mecburiyetten bırakma durumu olacak.Champix okuduğum kadarıyla oldukça etkili.Yarın başlıycam 18 ekim bırakma günü diye düşünüyorum.Şayet banada etki ederse herkes bırakır emin ollun.Herkese sigarasız mutlu ve sağlıklı günler dilerim.

evaaa aysun yaşarın da söylediği gibi acele etme. merakla bekliyorum ben de senin sonuçları... psikolojik bir rahatsızlık yaratmasın da birkaç garip rüyanın zararı olmaz... aysunyaşar geçmiş olsun umarım hep beraber kurtuluruz bu sigara belasından...

bende 3 haftadır kullanıyorum
2 haftadır sigara içmiyorum
günde 1.5 paket sigara içerdim
şimdi sadece yemeklerden sonra çok hafif bir istek geliyor
ilacın tek yan etkisi mide bulantısı oldu
bunu da yemek yerken ilacı içerek çözdüm
tavsiye ederim

yeni başlayanlar pes etmesin
1. haftada sigara isteğim ilginç bir şekilde artmıştı ve 2 paketi geçmeye başlamıştım
sanırım bu da ilacın etkisi

Son düzenleme:
pelka ve aysun yaşar yazdıklarınız beni rahatlattı teşekkürler,,,aysunyaşar bu arada içme sende artık(nasıl olcaksa bu sölediğim)çok geçmiş olsun dikkat et kendine.konumuza gelirsek bugün 13.günüm hiçbir değişiklik olmadığına gerçekten inanamıyorum ve çok üzgünüm yarın bırakma günüm mucize beklemiyorum ama bi umut:umursamaz:

Champix size rağmen sigarayı bıraktıramazki,başta buna gönüllü olmanız lazım....8 ekim yeni doğum günüm:)

benim eltim 30 yıllık tiryakiydi günde 1,5 paketi aşacak şekilde...zevkle keyifle içerdi...eşi de hiç içmeyen biri ve sigara tartışma konusuydu...sevgili eltim ŞAMPİX le 30 yıllık arkadaşından ayrıldı ve bırakalı TAM 1 YIL oldu.... ben de 10 yıldır içiyorum, günde 12 tane bazen 15.. bi paketi hiç bulmadım...ama karar verdim bırakıcam 2011 e sigarasız girmek istiyorum,keşke günde 3 tane içmeyi başarabilseydim de hiç bunlara gerek kalmasaydı....

Merhaba Arkadaşlar,25 yıllık sigara bağımlısıyım.Günde 1, buçuk paket sigara içiyorum. Bende sigarayı bırakma ünitesi önerisiyle champix'e başladım. Yüksek dereceli bağımlı olduğumu söyledi doktor. İlaca başlayalı 5 gün oldu.Benim gördüğüm yan etkiler yorgunluk, çok az bir mide bulantısı, uykumun gece ara ara bölünmesi ve rüya görme. Sigara içme isteğim azaldı.sanki ilk kez sigara içmiş gibi acı geliyor tadı. Hiç zevk almıyorum.İnşallah başarılı Olmuş arkadaşlar gibi bende bırakırım. Gelişmeleri vakit buldukça Bilgilendirmek amacıyla yazacağım. şimdilik hoşçakalın.

kızlar bu iş bitmiştir bıraktımmmmmmmmm artık onu içmiyorum böyle krizlere falanda hiç girmiyorum bu bir rüya olmalı:)))))))))))))))

Tebrikler...Ben 7. ünü bugün itibariyle bitirdim.Tek korkum ilacı bıraktıktan sonra da kriz durumu bu seviyede olacakmı...

Tebrikler...Ben 7. ünü bugün itibariyle bitirdim.Tek korkum ilacı bıraktıktan sonra da kriz durumu bu seviyede olacakmı...

teşekkürler canım bende seni tebrik ediyorum gerçekten hayatımda yaparken en zorlandığım şey bu oldu.bugün benimde 7.günüm doğrusunu söylemek gerekirse hala biraz zorlanıyorum özellikle 5.ve 6.günler benim için zordu.vücudum reaksiyon gösterdikçe kendime yapmış olduğum bu kötülüğü bikez daha farkedip iyce nefret edıyorum sıgaradan resmen yasal bir uyuşturucu

sigarasız 13.gün sevgili kızçeler sanırım artık onu unutuyorum yani hayat anlamsız flan değil çok az zamanlar aklıma geliyor ,,,bu arada 9.gün krize girdim kendi kafama göre ilacı iki gün içmemiştim bıtane yaktım o beklediğim tat haz hiçbişi olmadı kötüydü yani söndürp fırlattım bölelikle ondan gerçekten kurtulmuş olduğumuda anladım,,,kendime yeni ciciler biciler alıorum param ilk defa bitmiyor gerçekten inanılmaz bi güzellik geliyor insana sebepsiz ağrılarınız ortdan kalkıyor,,lütfen bırakmak için elinizden geleni yapın,,,hepinize sigarasız sağlıklı günler diliyorumopuyorumnanaktan

bu 9. günde bir şeymi var acaba...benim de bugün 9. günüm. inanılmaz derecede sigara içmek istiyorum. eşimin mutfaktan gelen sigara kokusu sabah iğrenç geliyordu. şimdi öyle güzel kokuyorki. çok kuvvetli bir kriz içine almış durumda beni. ama içmicem. kararlıyım. birazdan geçecek. saat erken olmasaydı çoktan yatmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…