Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anladığım kadarı ile yan etkilerinden çok çekiniyorsun. Acil serviste polis olarak görev yapan birinin zybana bağlı olarak öldüğünü duymuştum . 10 metre ötesindeki acil kapısına bile yetişememiş. Ve aldığım başka bilgilerle hayatta zyban içmem. Ama champix öyle değil gibi geliyor. depresif ruh durumuna gelince üzerimde bir sakinlik var. Neşeliyim ve eskiden sinirlendiğim şeylere sinirlenmiyorum. Belki yan etkileri bildigim için kendimi kasıyorum. bu da psikolojik olabilir. 2 defa cok ilginç rüyalar gördüm. sanırım biraz bilinç altımızda olan şeyleri açığa çıkarıyor. eğer duygusal durumun kötü değilse ( kontrol altında tutulamayacak bir rahatsızlığın yok ise) bence deneyebilirsin. ben konuşulanlardan çok etkilendim intihar etmek isteyecegimi halüsinasyon göreceğimi falan sanmıştım. Ama sigara ile de intihar ediyorum daha kötü ne olabilir ki!!! bu konuda yaşadığım en kötü şey mutfağa gidip türk kahvesi yapacağıma nescafe yapıp geldim. 2 lambayı ardarda açık unuttum.
Annemdeki yan etkiler ise; 2 gece uyumakda zorlandı 12 saate yakın bir karın şişliği çekti. o kadar
İstediğin benim açıklamayı unuttuğum herşeyi sorabilirsin..
Sevgiler...