• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Champix kullanan var mı?

Kızlar bu ilacı internetten sipariş edebiliyormuyuz?Amerikada da araştırıyım bende..Sigara içiyorum aslında içerken zevkde alıyorum şu pis şeyden!Şuanda bebişim yok ama o olmadan vücudumu temizliyim istiyorum!!Eşimde içiyor pek bırakcak gibi de görünmüyor:sinifsinif:

Kızlar bu ilacı internetten sipariş edebiliyormuyuz?Amerikada da araştırıyım bende..Sigara içiyorum aslında içerken zevkde alıyorum şu pis şeyden!Şuanda bebişim yok ama o olmadan vücudumu temizliyim istiyorum!!Eşimde içiyor pek bırakcak gibi de görünmüyor:sinifsinif:
benim esiminde birakmaya niyeti yoktu ama benim zorumla ilaci aldi. bugun 7. gunu ve halinden cok memnun. nerdeyse sigarayi birakti cok mecbur kalirsa bir tane iciyor onuda icine cekmeden. insallah bu hafta icinde onuda bitirecek. umarim bir daha hic baslamaz.

yan etkilerin yaş ile bir bağlantısı olduğunu düşünmüyorum.. ilaç etkileşimleri olabilir..

ben 160 liraya almıştım champix'i... aman allahım ne berbat bir 2 hafta yaşadım anlatamam.. durduk yere karamsarlık çöküyordu üzerime.. her şeyi dert etmem normalde ama o gün örneğin marketteki kasiyer bi bakış atsa öylesine,acaba neden baktı bana, eksiğim mi var falan diye düşünmeye başladım.. bir gün araba kullanırken kaza yapmak üzere olduğumun son anda farkına vardım.. kolay sinirlenmem ama herşeye bağırır olmuştum..

bende de bunları yaptı ve ben hala içmekteyim :( birgün bırakacağım ama ilaçla değil irademle yeneceğim zıkkımı....

bu ilacı haziran ayı gibi kullandım.7.günde gerçekten artık hiç aklıma gelmiyodu sigara içmek.sadece 1 tane içmiştim o da öylesine.ama akşama doğru inanılmaz bi uyuşma yaptı el ve ayaklarımda.neredeyse konuşma yetimi kaybetmiştim.bi de inanılmaz sinir oldu,7 gün boyunca sürekli kızlarıma eşime bağırıp çağırmıştım.eşimi aradım ve hastaneye gittik.serum verdiler bi de ilaç vardı sanırım serumda.ve doktor kullanmamamı söyledi.
bugün sigarayı bırakmak için hastanede açılan bi bölüme gittim.doktor bikaç ilaç yanında champix de yazmış.ben söyledim hiçbişey olmıcak dedi.bırakmak için herşeyi göze aldım.ben nefes alamayarak ölmek istemiyorum.denicem ve yazıcam.belki diğer ilaçlarla destekleyince etkisi olmıcak.doktorum ilk hafta verdiği ilaçları,ikinci hafta champixe başlıcamı söyledi.bırakınca yazıcam

esim 15 gundur kullaniyor.allaha sukur hic bir yan etkisi olmadi. ama hala cani sigara cekiyor icmemek icin direniyor

ben bu ilaci 3 haftadir kullaniyorum. sigarayi birakali 5 gun oldu ama ne asiri derecede bir istek duyuyorum ne de abur cubura saldiriyorum. tek sikinti gercekten ilk 2 hafta falan asiri gerginlestiriyordu insani, en yakin arkadasima bile gereksiz sebeplerden bagirir olmustum. su anda herkese ilaci biraktim diye soz verdim fakat hala iciyorum cunku su anda daha kontrol edilebilir durumda gerginligim, sanirim sigarayi birakmanin verdigi moralle biraz daha rahatladim:)

samimi olarak ilaci tavsiye ediyorum cunku yoksa bu zikkimin tadi hicbir sekilde kotu gelmiyordu. ilaca basladiktan sonra resmen tadi ilk denediginiz zamanki agir ve pis tada donusuyor.

Bende kendimi hazır hissettiğimde Champix alarak sigarayı bırakmayı düşünüyorum. Geçen sene Zyban kullanarak 2 ay bırakabilmiştim. Yan etkileri çok fazla olduğu için ilacı kesmiştim sonrada tek tek diyerek yine sigaraya başlamıştım. Champix Zyban dan çok daha iyimiş.
Televizyonda "mutlaka doktor kontrolünde bırakın" diyorlar devamlı. Bırakmaya karar verdiğimde hangi doktora gitmem gerekiyor? Gideceğim doktor Champix i kullanmamı önerecek mi? Hangi branşa gitmem gerekiyor? Doktor böyle bir takip yapacak mı sigara ve ilaçla ilgili? Belki gideceğim doktor kesinlikle ilacı kullanma diyecek. Ne önerirsiniz arkadaşlar?

Bana da bugün doktor önerdi tek yan etkisinin kilo aldırması olduğunu söyledi.Burda böyle bir yorum duymadım bu konuda fikri olan var mı acaba?Birde hiç hoşlanmıyorum bunu söylemekten ama ceyom ve canan arkadaşlar her ikiside toplam 4'er mesaj yazmış bu konuda.Ben ilaç kullanmayı düşünmüyorum korkarım çok gözümde büyütmekte istemiyorum bırakıcam gidicek.Canım istedikçe rabbime sığınırım napıym.

Bana bırakmak o kadar kolay gelmiyor. Champix kullanıp sigarayı bırakan arkadaşlar 3 ay Champix'i düzenli kullanabildiniz mi?
Birde Champix'le sigarayı bırakıp hala sigara kullanmayan arkadaşlar kaç aydır sigara içmiyorsunuz. Biraz cesarete ihtiyacım var.
Champix kullanırken kendinizi nasıl hissettiniz? En rahatsız edici yan etkisi neydi?

eyvahedigeldismileBende merak ediyorum. Champix kullanıp sigarayı bırakanlar lütfen yaşadıklarınızı bizimle paylaşın. İlacın iyi ve kötü yanları neler?

Champix kullanarak sigarayi birakan bir arkadasim var -ki o benden cok daha fazla sigara icerdi..
cok memnun kaldigini ve hala icmedigini biliyorum ancak kullanim esnasinda ne gibi etkilerle karsilastigina dair bir fikir edinme firsatim olmadi malesef .
birakmaya karar verdigimde bu ilaci kullanamayi planliyorum ancak sunu da bilmeyi cok isterdim en olumsuz etkisi ne olacak ?
kullanan arkadaslar yasadiklarini daha detayli paylasirsa cok mutlu olurum.

Sevgiler,

merhaba benim eşimde bugün başlıyor ilaca şahsen ben çok umutluyum inşallah faydasını göreceğiz hep beraber...ilacın fiyatını soran arkadaşlar olmuş 179.55tl

Champix 3 ayda 3 kutu olarak kullanılıyor. Başlangıç kutusu 170 küsur fakat bitirme kutusu 370 gibi bir şey dedi eczacı çok şaşırdım. Neden bitirme dozu bu kadar pahalı dedim bilmediğini söyledi.

Mide bulantısı, depresif ruh durumu ve kabus gibi rüyalar benim bildiğim en kötü yan etkileri. Fakat 2 hafta sonra yan etkileri ortadan kalkıyormuş. Doğru mu bilmiyorum. Champix konusunda tecrübeli arkadaşlar lütfen deneyimlerinizi bizlerle paylaşın.

champıx ilacı 1 aya yakın kullanıyordum ben yan etkilerini çok ağır yaşadım.bence ilaca gerek yok sigarayı bırakmak için beyinde bitirmek gerekiyor olayı

Back