Champix kullanan var mı?

merhaba. benimde daha önce üç kez başarısız zyban denemem olmuştu. kalp hastalıklarının bazılarında maalesef ölümcül oluyor, aynı şey benim de başıma geliyordu neredeyse. neyse ki şimdi alternatif bi ilaç var. sigara içen tüm arkadaşlarım champix ile bıraktı. onlar kutuları paylaşarak kullandılar, yan etkiden kaçınmak için araya iradeyi de eklemek daha mantıklı. bugün ben de başlıyorum, hadi hayırlısı.

A ıamdina çok geçmiş olsun. Lütfen champixi dikkatli kullanın. Bende son zamanlarda geceleri cok rahatsızlık yaptı. Daha önce böyle bir sorun yaşamış olmanız açıkçası beni gerdi. sizden sonucları yazmanızı rica edeceğim . Kolay gelsin....

:lepi:

ilacı 7 hafta kullandım son bir hafta günde 2 yerine 1 tane aldım.daha sonra kestim tamamen.ilaca başladıktan 10 gün sonra sigarayı içmemeye başladım .tabi başlangıçta gerginlik oluyor.o anlarda kendini tutup yakmamak çok önemli.bu gerginliğimde 1 hafta filan sürdü.ilacın yan etkisine gelince başta sersemlik yaptı bende hafif bulantı.ve rüyalar çok saçma rüyalar görüyordum.saki dizi izler gibi ertesi gece aynı rüyanın devamını görüyordum::roflolbenim deneyimlerim bu şekilde.benimle birlikte eşim de bıraktı.ondada fazla bir yan etki görmedim.

herkese merhabalar ben 52 yaşındayım.35 yıldır hiç ara vermeden günde 1 paketten az olmamak üzere sigara içen biriydim. 2,5 aydır champix kullanıyorum geçen yaz bunu kullanıp bırakan bir arkadaşımdan sonra başladım tabii onu iyice gözlemleyip bıraktığını görüp üstünede 5-6 ay geçtikten sonra bende başladım. 3. ve son kutuyu kullanıyorum.birinci kutuda ilk 15 -20 günde yarıya düştü yani 10 taneye ,ikinci kutunun yarısında 5-6 taneye, giderek 3 taneye ve ikinci kutunun bitmesine 4-5 gün kala bıraktım.şu an üçüncü kutuyu bitirmek üzereyim.bende hiç yan etkisi olmadı,arkadaşımda mide bulantısı yapmıştı ama ben sigarayı bırakana kadar hep keyifle içtim.bırakmak için savaş vermedim ,kendimi zorlamadım kendiliğinden içişlerin arası uzadı uzadı ve bitti arkadaşlar.kendiliğinden bırakamayan,sigaraya karşı iradesi zayıf olan herkese tavsiye ederim.

merhabalar. champixin 17. sigarasızlığın 8. günü ve nikotinsizlikle başa çıkabiliyorum. korktuğum kadar kötü olmadı yan etkiler başlarda ama son 5 gündür çok aptal sebeplerle moralimi bozuyorum. sevgilimin yüzüne bile bakmıyomuşum, neyse ki şimdilik terketmedi :) ama tüm bunlar geçecek eninde sonunda. sigara içip te yanıma gelen birinin kokusunu alınca iyi ki bıraktım diyorum. ben bu kadar mı iğrenç kokuyodum diyorum şimdiden. darısı hepinizin başına.

valla gecenlarde yazmıstım 4 gunumdeyım dıye
12. gunde bıraktım 15. gundede ılacı bıraktım
ama tavsıyem ılacı sonuna kadar kullanın
depresyonda olmadı hıc bıor yan etkısı olmadı

ben kullanmaya başlayalı 20 gün oldu.hastanenin sigara bıraktırma ünitesinin tavsiyesi ile başladım.8.günde bıraktım ve hala içmiyorum.evet bu ilacın yan etkileri var.özellikle depresyon tedavisi almış kişiler dr kontrolünde kullanmalı.ben siğara içtigimde çok fazla mide bulantım oldu.başka bir yan etki olmadı.şu an hiç aklıma gelmiyor.çok rahatım.daha önce başka ilaçlarlada denedim ama bu başka.tabiki siğara bırakmada önemli olan gerçekten bırakmayı istiyormusunuz.önce kendiniziz psikolojik olarak hazırlamanız gerek.

Ilaca baslayali 9 gun oldu, son 3 gundur gunde 3 ila 4 tane iciyorum onlarda yarim yarim, ictikten sonra kendimi cok bitkin hissediyorum. aliskanlik oyle kuvvetli ki meydan okur gibi iciyorum. Ilac gercekten yardimci oluyor ancak kararli olmakta cok onemli.!geceleri korkunc degil ancak uzun ve detayli ruyalar gormeye basladim. bugunden sonra icmemeye karar verdim ancak yan etkilerinden korkuyorum. uzun sure kullananlarin ilaci biraktiktan sonra bile etkilerini yasadigini hatta kisiliklerinde degisiklikler oldugunu duydum. son zamanlarda intihara tesebbus edenler yayginlasmis. son 2 gundur ise gitmedigim gibi koktuktan kalkamiyorum. umarim bunlar gecicidir

Arkadaşlar ben de kullandım Champixi,
1 haftadan sonra çok fazla yan etkisi oldu bende; Bulantı, kusma halsizlik, bu şekilde toplamda 18 gün kullandım ilacı sonrası ilacıda bıraktım, sigarayıda
2 aydır ağzıma sürmüyorum.
Ayrıca abim amcam ve abimin birçok arkadaşı bununla bıraktı.
Ben bırakmak isteyene kesinlikle tavsiye ediyorum..

Bu ilacı ben de kullandım. Sayesinde 2 ay hiç sigara içmedim. Harikaydı... ama iradesizliğime yenildim. Hayatımda beni mutlu eden hiçbir şey olmadığı için boşluğa düştüm, geri döndüm zararlı alışkanlığıma... Bir gün tekrar deneyeceğim o ilacı.
Bana tek yan etkisi mide bulantısı oldu. İçince bayaaa mide bulantısı, sigara içince de mide bulantısı. Bunun dışında yan etki aşırı duygusallık oldu birazcık.

Merhaba,
Sabahları kahvaltıdan önce sigara içmeden güne başlayamayan, her fırsatta dumanaltı olmak için binbir türlü sıkıntıya katlanan, sigarasız kaldığında adeta kişilik değiştirecek kadar kendini kaybeden bir sigara bağımlısı mısınız?
Eşim 17 yıldır yukarıda belirttigim ozelliklere sahip bir sigara tiryakisiydi ve gunde en az 1pkt içiyordu.Sonra bu ilacla tanıştık ve yaklasık 1,5 aydır sigarayı bıraktı.Yan etki olarak sadece mide bulantıları,oda sadece ilk 14gun içinde ve ara ara.İlacın 2 .kutusuna devam ediyor ve herhangi bir yan etki yaşamıyor.
Şimdi mi? Sigaranın kokusuna dahi tahammül edemiyor.
Sıra bendee...
7 gun oldu başlayalı..Mide yanması yaşıyorum.Bunun dışında su an bi yan etkisini gormedim.
İyi günler.

Son düzenleme:
Bende bu haftaiçi bu ilaca başlamayı düşünüyorum ancak merak ettiğim birşey var.Genelde kısa süreli bırakanlar yazmışAcaba bu ilacı kullanıp 7-8 aydır falan sigara belasından uzak duranlar varmı?Kullananlar deneyimlerini paylaşsın lutfen,bizi de kurtarsın bu illetten...

Yaa neden kimse birşey yazmıyor.Cesarete ihtiyacım var arkadaşlar.Bu ilacı kullanıpta geriye donen-sigaayı eskisi gibi kullananlar varmı aranızda.Umarım tünelin sonunda gorunen ışık bu ilaçtır:)...Kullanıcı arkadaşlar lütfen yorumlarınızı deneyimlerinizi paylaşın...

bende bugün başladım bu ilaca ve umuyorum bırakabilirim eyvahedigeldismile benim için mucize olucak gelişmeleri buraya yazarım kızlar

evaaaa mutlaka paylaş sonuçları... ben de en kısa zamanda ilacı almak istiyorum... bana Avustralya'daki bir arkadaşım önerdi. 8. gününde bırakmış ve yan etkisinide görmemiş... yorumlarda çıkardığım sonuçlara göre kadınlarda erkeklerde olduğundan daha fazla yan etki görülüyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…