• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

chakra bornoz hakkında tecrübesi bilgisi olan var mı kızlar?renklerinde solma varmı;)

kronikuykucu

Nirvana
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2013
8.464
20.517
548
kızlar chakra bornoz kullanan yada kullanan birinden tecrübe edinen var mı? modelleri çok güzel ama nette renklerinin solduğu yönünde bi sürü şikayet okudum.ben de beyaz almayı istemiyorum pek o yüzden sorayım bi kızlara dedim :):30::30:

Canım ben bornoz değilde el havlusu kullanıyorum 4 yıl önce evlenirken almıştım bugüne kadar hiçbir sorun yaşamadım renklerindede herhangibir bozulma yada değişme olmadı.

Canım benimde tüm havlularım, bornozlarım chakra, çeyiz için aldım henüz kullanmadım ama çevremde çok kullanan var. Chakra havlu ve bornozlarını 40 derece üzerinde yıkamazdan hiçbir problem yaşamazsın canım. Çünkü bambular ve etiketlerinde bu ibare var

ben de kullanmadım ama kullananlar çok övdüler, yarı fiyatına düşünce dayanamayıp aldım..:) modelleri çok güzel, denemeye değer bence.. dokununca yumuşacık..

renkleri solar mı bilemiyorum ama :30:

Benim de havlularım, bornozum, banyo halılarım hatta banyo setim chakra. Bütün ürünlerinden çok memnunum. Bornozum Nil yeşili dolayısıyla solduysa bile ben anlamadım. Ama sanmıyorum da soldugunu. En kötü açık renk al garanti olsun. Yoksa yumusaklıgı süper, eşimin bornozu zara home ve emin ol benimki daha iyi :)) bu arada chakra kullanan arkadaslara 30 dereceyi geçmemeleri gerektiğini hatırlatayım yoksa sertleşiyor.

Kullanma talimatlarına göre kullanılmazsa her marka havlu ve bornız bozulur. Bence güven chakraya benimde çeyizimdeçok sey chakraya ait. Birde aklınızda olsun bone var chakranın. Saç bonesi. Cok guzel ve rahat uzun, gür saclara sahipler için özellikle. Bambudan. Bende kullanıyorum arkadasıma da aldım. Banyodan çıkınca sarıyorsun kafana mis gibi çekiyor saçtaki suyu. Aklınızda olsun

Kullanma talimatlarına göre kullanılmazsa her marka havlu ve bornız bozulur. Bence güven chakraya benimde çeyizimdeçok sey chakraya ait. Birde aklınızda olsun bone var chakranın. Saç bonesi. Cok guzel ve rahat uzun, gür saclara sahipler için özellikle. Bambudan. Bende kullanıyorum arkadasıma da aldım. Banyodan çıkınca sarıyorsun kafana mis gibi çekiyor saçtaki suyu. Aklınızda olsun

İlk defa duydum canım ki ben yakında Chakra nın içinde yaşamaya başlıycağım o kadar seviyorum bu markayı ama saç bonesi ne gördüm ne duydum. harika birşeydir o benimda saçlarım uzun, ne kadarlık bir ürün acaba ?

tamam canım bakim ben de boneye de :16:
begendiğim modeller bunlar kızlar
$635259401100584460.webp$635259401151440550.webp$635265846440072993.webp$635265846460574166.webp$635259400958312211.webp
hepsini begenmişim :1::1::1: sizce hangisi :49:

3 ve 5 guzel. Ama benim orda begendigim iki model daha var 1 inde kollarinda 3 tane yaprak var. Digerinin sirtinda yaprak var onlarda guzel esasinda

Back
X