Baskıdan vajinismus oluyoruz sanıyorsun ordan getirdin. Sana daha açık bir şey söyliyim ben vajinanın fizyolojik olarak penis almaya müsait olduğuna hiç inanmıyordum. Jinekolog beni buna ikna edince rahatladım mesela. psikiyatristten daha etkili bir yöntemdi. diğer sorunum da ben her şeyden iğrenirim. Mesela cinselliği ben göze parmak girmesi nasıl iç gıcıklayıcı bir şeyse öyle tanımlıyordum. Canım da çok tatlıdır zaten. Bunu da psikiyatristle çözdük.
Neyse bu kadar şey yeter bu konu hakkında. Oyum sarıgüle verdim geldim.
Yahu oradan kaç kiloluk çocuk çıkıyorBaşıma gelmediği için tam olarak anlayamıyorum seni buna iten düşünceyi.Neyse ki çözmüşsün.Ben de CeHaPe'ye verdim. İnternette her şeye çare Sarıgül yazıyorlar ya çok komiğime gidiyor
Baskıdan vajinismus oluyoruz sanıyorsun ordan getirdin. Sana daha açık bir şey söyliyim ben vajinanın fizyolojik olarak penis almaya müsait olduğuna hiç inanmıyordum. Jinekolog beni buna ikna edince rahatladım mesela. psikiyatristten daha etkili bir yöntemdi. diğer sorunum da ben her şeyden iğrenirim. Mesela cinselliği ben göze parmak girmesi nasıl iç gıcıklayıcı bir şeyse öyle tanımlıyordum. Canım da çok tatlıdır zaten. Bunu da psikiyatristle çözdük.
Neyse bu kadar şey yeter bu konu hakkında. Oyum sarıgüle verdim geldim.
genemi kaliteli konuşuyosunuz
bu baskı konusu baydı artık madem kalite ve seviyeden dem vuruyolar bu konularda yetersiz görüyolar neden aramızdalarkalite katmak içinmi
sende kalkmışın açıklama yapıyosun arkadaşım millete dert anlatmak zorundamıyız reelde yeteriince ciddiyetimizi takınıyoruz burda kafa dağıtıyoruz beğeneyen az ötede durur olur biter
bide çok inandığım ve sevdiğim bi laf vardır dansmaurecim "" bi insan neyi ispat etmeye çalışıyo ondan yoksundur"""
sen anladın onu boşver kimseye açıklama yapmak zorunda değilsin
ben de onu diyorum işte
doktor önermiş benim tanıdığım birine direk zeytinyağını
bi de krem veriyolarmış
​Konu dışı mesaj yasak değil ya artık vajınamustan oylara kadar gelmiş konu
yassah yok kardeşim tayyip el atamadı buraya burda free takılıyoruzsende aç bi konu konuşak ayıp ettin
Geyikte açayım mı konuşacakmısınız siz ablalar la ha oy jiji kızlar siziŞeker vereceğim gelin
bence sınır olmalı kazen..Twitter İçin Güncel Çalışan DNS Ayarı
195.46.39.39
195.46.39.40
Ek olarak sayfalar dolusu gereksi mesaj okuduk cezaları silinmek isteyenlere veya ne fikirler sunulmuş diye...
Asla sınırları bilmiyoruz vesselam...
Twitter İçin Güncel Çalışan DNS Ayarı
195.46.39.39
195.46.39.40
Ek olarak sayfalar dolusu gereksi mesaj okuduk cezaları silinmek isteyenlere veya ne fikirler sunulmuş diye...
195.46.39.39
195.46.39.40
195.46.39.39
195.46.39.40
195.46.39.39
195.46.39.40
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?