başına iş aldın valla bunu söyleyerekCanım ben mesaj atmama diyorsun sandım. Demin alıntıladığın mesajımı gördün mü? Farklı bir konuyu alıntılamıştın.
Eşimi üye yapmadım kendi olmuş. KAnserdi. Ameliyat olacaktı. Çok faydası olmuş sitenin. Çok bilgilendi burdan. Site zaten google da her türlü aramalara açık. Biri eşimi aldattım kadınlar kulubu yazsa google a bdvdeki bir konuyu üye olmadan okuyabiliyor. Eşim dubaide zaten aynı yerdne bile girmiyoruz.
Danscım Allah şifa versin, ne kanseri eşin?
ama kanka pipi nere bel nere ay yarın kazen okıycak burayı
sen sürüklüyosun benı bu muhabetlere
başına iş aldın valla bunu söyleyerek
kazen şimdiye kadar neler okumuştur ya
ben görmedim fotoyu ama
papiler tiroit. Geçti canım önemli bir şey değildi çok şükür. Ama biraz yaşımız küçük ailelerden habersiz atlatmaya çalıştık. Hem maddi hem manevi zordu. Panikledik panikledik. O dönemde eşim yine yanımda değildi. KKde o tip konular çok fazla. Bol bol okumuş herkese olabilecek bir şey olduğunu anlamıştı yanıma geldiğinde. Ameliyatını oldu atom tedavisi gördü falan filan :)
ben bir ay banlandımya o ara koyulmuştu bende görmez olaydım diyorum
Kız napıcaksın
Yalnız buraya yazan bazı üyeler, siz siz polemikle konu dışı mesaj ceza almayacak dedik, diğer cezalar yine aynen devam açık saçık yazmak hala yasak, şu an kaç kişi gider burdan puanlarınızın silindiğine güvenmeyin, sizde bu azim varken 3 güne eski ceza puanlarınıza erişirsiniz
Yalnız buraya yazan bazı üyeler, siz siz polemikle konu dışı mesaj ceza almayacak dedik, diğer cezalar yine aynen devam açık saçık yazmak hala yasak, şu an kaç kişi gider burdan puanlarınızın silindiğine güvenmeyin, sizde bu azim varken 3 güne eski ceza puanlarınıza erişirsiniz
papiler tiroit. Geçti canım önemli bir şey değildi çok şükür. Ama biraz yaşımız küçük ailelerden habersiz atlatmaya çalıştık. Hem maddi hem manevi zordu. Panikledik panikledik. O dönemde eşim yine yanımda değildi. KKde o tip konular çok fazla. Bol bol okumuş herkese olabilecek bir şey olduğunu anlamıştı yanıma geldiğinde. Ameliyatını oldu atom tedavisi gördü falan filan :)
Konu dışımesaj yasak değil hadi cevap verin:)Saatler bu gece ileri alınmıyacakmı yahu
yoo ben kabul etmem amaTolin affet kanka ekledim seni.
albumlerde mi görün? banlıyken albumler görülmüyor ama:26:
ben bir ay banlandımya o ara koyulmuştu bende görmez olaydım diyorum
Konu dışımesaj yasak değil hadi cevap verin:)Saatler bu gece ileri alınmıyacakmı yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?