- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.837
- 898
cheess fazla kuşlarından banada virseğeee
vermem valla bebişlerim onlar benim ellerimle besledim büyüttüm yumurtadan çıktıklarından beri
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cheess fazla kuşlarından banada virseğeee
bence de ama eskiye dönmezmiş zannımcateşekkürler Rengina,
tekrar beğenemiyorum o yüzden teşekkür yazmak zorundayım kibar bi insan olarak, yönetim buna bi el atsın, beğeni de engellere HAYIR!
kanka jeton paraşütlü valla
teşekkürler Rengina,
tekrar beğenemiyorum o yüzden teşekkür yazmak zorundayım kibar bi insan olarak, yönetim buna bi el atsın, beğeni de engellere HAYIR!
vermem valla bebişlerim onlar benim ellerimle besledim büyüttüm yumurtadan çıktıklarından beri
Bu arada ben erkek üye biliyorum dolusuylan. Söylemem ki.
Zavallım erkekler ya mantarıydı, bağsuruydu, kız arkadaşına bir şey alıcaktı, her şey için buraya bakıyorlar. Site içi arama yapmak için de üyelik gerekiyormuş.
Bir de biri bana dedi ki siteye üye olurken erkek üye yasaktır gibi bir şey yazıyormuş. Ama üyelikte kadın erkek seçenekleri varmış. Tuzak mı bu diye beni aradı bir arkadaşım. Tuzak kadın işaretle mune apla yakalar dedim.
Bu arada ben erkek üye biliyorum dolusuylan. Söylemem ki.
Zavallım erkekler ya mantarıydı, bağsuruydu, kız arkadaşına bir şey alıcaktı, her şey için buraya bakıyorlar. Site içi arama yapmak için de üyelik gerekiyormuş.
Bir de biri bana dedi ki siteye üye olurken erkek üye yasaktır gibi bir şey yazıyormuş. Ama üyelikte kadın erkek seçenekleri varmış. Tuzak mı bu diye beni aradı bir arkadaşım. Tuzak kadın işaretle mune apla yakalar dedim.
yani erkek miymiş diye sorsan daha mı iyi olurdu acep
O zaman eski beğen butonunu da geri istesek bu vesileyle
Ya da kenarda yazı çıksın 3 kişi beğendi 2 kişi beğenmedi diye. Ben merak ediyorum
Vay hayin içimize erkek sokuyor namahrem kızzzz
Yok anlatmadı, onu konuşmaya fırsat bulamadık ki varsa yoksa üyelerin cezalarını napacağız, ne olacak bu yavrucakların hali, düşün ne kadar uğraşıyoruz sizin içinmune doğruyu söyle kazen anlattımı bana yaptığı şakayı sana?
bade yeminlen bu sevdalinka saftrik
Kuşlarından belliydi.
ben de kimseyi beğenemiyorum ya
buna da bi bakılsın lütfen
5 kişiyi değerlendirme olayı ne onu da anlamadım
neden istediğim kişiyi beğenemiyorum ki
bence de hem beğenenler hem beğenmeyenler görülsün
hem beğenmedim butonu olursa daha hareketli olur forum
Valla hep diyorum kızlar açık seçik fotolarınızı herkese açık albüm yapmayınız. Özellikle memelerini koyanlar falan oluyor. Dikkat. Albümlere bakanlar var. Kk'den kız ayarlayan erkek var mıdır gibi sorular alıyorum ayrıca.
Yok anlatmadı, onu konuşmaya fırsat bulamadık ki varsa yoksa üyelerin cezalarını napacağız, ne olacak bu yavrucakların hali, düşün ne kadar uğraşıyoruz sizin için
chess'e rüşvet diye verdik, her casusluğa bir kuş
Beğeni konusuna gelince 5 ayrı kişi beğenince dönüp tekrar beni beğenebilirsiniz, beğenin beğenebildiğiniz kadar
5 kişide bir bana gelin yeter
ciddi misin:26: aktif mi onlar sitede peki?
bence söylemelisin.
Evet benim en büyük zevkim beğenmeyenlere özel mesaj atmak mesela. Herkes görürse başkalarını beğenmeyenlere de karışabilirim.
Geçen bende gördüm şok oldum direk açık olarak herkese açık koymuştu hatun