Tabiki nevroşum çıkma:)Aaaa niye çıkıyorum aradan ben de sitenin nüfusundayım
Veririm tabii.Siz benim gönlümün onur üyesisiniz:)Sana ayar oluyorum hatun bilesinO tacı bana vereceksin
sen onur üyesisin o yüzden seninki silinmesin
evet ya biz neden onur üyesi olamıyoruz bende olucam onur üyesi
100 olan gidici değil okyy benım site gitmeden önce 110 du sonra 30 a düşmüş bugunde sıfırlandı
anaaaa cezalarmı indiriliyovalla ben masumum benimkileride indir müdür ablaaaaaam noluuuur sevabına beee
Doğrudur2005'ten beri üyeyim bu sitede daha öncede siyaset bölümü vardı, hatta dinde konuşulurdu, bir kere bile banlanmadım ki bende siteye Müdüre olarak girmedim, üyeydim ilk zamanlar, Elif abla şahittir, ban yemedim acaba sözlerime dikkat ettiğim için olabilir mi
Hatta hatta bu sitenin online sohbet odası vardı ordan bir kere bile atılmadım, yazdıklarıma çok dikkat ederim, sert olabilirim zaman zaman lakin asla saygısız olmadım sizlere karşı hep elimden geldiğince güzel güzel yazmaya çalışırım
Ablacım, cezalar sıfırlanıyor. Tüm cezalarınız siliniyor.
Kazen'e mesaj atıp cezalarımın silinmesini istiyorum derseniz siler.
Kazen'e mesaj atamıyorum diyenler Kazen'i arkadaş listesine eklerlerse mesaj atabiliyorlar rahatça.
Ay allahım ya , siz nasıl birisiniz tanımadığınız insana böyle güzel bonkörlükler.Tabiki nevroşum çıkma:)
Veririm tabii.Siz benim gönlümün onur üyesisiniz:)
Tamam silinmesin:)Siz benim gönlümün onur üyesisiniz:)
Ablacım, cezalar sıfırlanıyor. Tüm cezalarınız siliniyor.
Kazen'e mesaj atamıyorum diyenler Kazen'i arkadaş listesine eklerlerse mesaj atabiliyorlar rahatça.
DoğrudurBu online sayfa olsa keşke gene çok güzel sohpet olurdu ya :) Geyik bölümü var ama
Ben seni kazenin ablası ahbabı sanıyorum açıkcası kazenle konuşurken senin dedikodunu yapmıştım .
Merak etmiştim var mı bir kişisel hesabı falan pek bir şey demedi ama
Seni çok sevip sayarmış sen birtaneymiş sin öyle diyordu
vay arkadaş herkes tertemizmiş bi ben kirli herkesin 10 20 puan benım 110 puan hepside muneden
Şimdilik son durumu özetleyeyim.
Konu dışı mesaj
Polemik
Geyik sohbeti artık ceza almıyor.
Hakaret, küfür, reklam, ikinci üyelik, erkek üye ceza almaya devam ediyor.
Bundan sonra hakaret, küfür, dışında sitede yazdığınız herşeyden kendiniz sorumlusunuz.
Aa kazen de çok saygılı bilgin eğlenceli bir bay. Sever sayarım kendisiniSağolsun sever sayar, ablasıyım ben onunmanevi ablası.
Site sayesinde tanıştık ama köklü bir dostluğumuz oluştu bunca yılda, ailece görüşürüz.
Geziden beri siyasete uğramıyorum ondan tertemiz kaldım cok şükür :)
Mune belli cezalar mi siliniyor hepsi mi? 10 puanlik bi cezam var benimde onu sildireyim bari :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aa kazen de çok saygılı bilgin eğlenceli bir bay. Sever sayarım kendisiniYok canım ablası değilsin ya aynı yaştasınız bildiğim kadarıyla hatta o biraz daha büyük
(nasılsa konu dışı mesaj serbest artık)
bu arada nette youtube ve yasaklı bir çok siteye giremiyor isteyen varsa Dns verebilirim . Ama lütfen özel dışında kimse ile paylaşmayınız. Dns hekleniyor.
Şimdilik son durumu özetleyeyim.
Konu dışı mesaj
Polemik
Geyik sohbeti artık ceza almıyor.
Hakaret, küfür, reklam, ikinci üyelik, erkek üye ceza almaya devam ediyor.
Bundan sonra hakaret, küfür, dışında sitede yazdığınız herşeyden kendiniz sorumlusunuz.
Cezalar sıfırlanıyor. Tüm cezalarınız siliniyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?