Nikah Cezaevinde nikah

Merhaba arkadaşlar ben imam nikahlı evliyim daha yeni 10 gündür eşim cezaevine düştü resmî nikahımı cezaevinde de yapabileceğimi söylediler ama nasıl yapacağım bilmiyorum bilgisi olan varsa lütfen bana yardımcı olun😔😔😭🤲🤲
Cezaevi yonetiminden bilgi alabilirsiniz. Burdaki insanlardan daha hakimdirler konuya, ben oyle dusunuyorum 😅

2 ay sonra çıkıcaksa bekleyebilirsin neden acele ediyorsun görüşde mi sıkıntı oluyor

Bana telefon açması için görüşlerine gelip gidebilmek için
Gördüğünüz gibi eşiniz değil işte. Görüşebilmek için, telefonda konuşabilmek için bile resmi nikaha ihtiyaç var, diğer türlü eş olmuyorsunuz çünkü.
Ayrıca link verilmiş size, neden aynı konudan tekrar açıyorsunuz?
Link verilmeseydi bile Google aracılığı ile bulabilirdiniz, buraya yazdığınızın aynısını oraya yazacaktınız altı üstü.

Bu forumda senin mesajlarin kadar patlamalı güldüğüm mesajlar olmuyor be Margaret. 🤣
Ahsjhsjshsh bizimki memur kafası işte. Yoksa bir insan neden acele eder ki bu kadar? Bir de iki ay yatacakmış. İki ay da az görüşüver ne fark edecek adamı koynuna alamadıktan sonra ahsjjajsja

Gördüğünüz gibi eşiniz değil işte. Görüşebilmek için, telefonda konuşabilmek için bile resmi nikaha ihtiyaç var, diğer türlü eş olmuyorsunuz çünkü.
Ayrıca link verilmiş size, neden aynı konudan tekrar açıyorsunuz?
Link verilmeseydi bile Google aracılığı ile bulabilirdiniz, buraya yazdığınızın aynısını oraya yazacaktınız altı üstü.

Ahsjhsjshsh bizimki memur kafası işte. Yoksa bir insan neden acele eder ki bu kadar? Bir de iki ay yatacakmış. İki ay da az görüşüver ne fark edecek adamı koynuna alamadıktan sonra ahsjjajsja
Pembe oda varmis ilk defa duydum eşler için özel😆

X