- 7 Ekim 2011
- 13.907
- 10.710
- 30
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
Gecen ay 2 haftada 2 cmye yakın uzamıştı ondanYani garip oldu tabii
Nesi az hem de 2haftada
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecen ay 2 haftada 2 cmye yakın uzamıştı ondanYani garip oldu tabii
Nesi az hem de 2haftada
Gecen ay 2 haftada 2 cmye yakın uzamıştı ondan
Diplere çam terebentin+badem yağı ve Barcelino.
Uçlara zeytinyağı sürdüm.
Bir sure daha beklesin 1 saat oldu neredeyse . Dusa girip fotoğrafını çekip geleceğim ...
Hadi bakalım
Saçının uzunluğunu kıskandım. Net :-(2 hafta oldu. Bir değişim yok sanki...Eki Görüntüle 1606835
Dibine çam terebentin kullanma.
Kurutur.
Bi tek şampuanına at yeter.
Hele 1 saat bekletme
Saçının uzunluğunu kıskandım. Net :-(
Kilicbaligi öyle yap dedi canım . Uçlara surme dedi :)
Hadi ya doğrudur o zaman :)
Benimki erkek saçı kadar kısa, belimde olsun istiyorum. Nolcakİnşallah sizin ki de istediğiniz boya gelir tesekkur ederim :)
Bende 10 cm uzasin istiyorum.
Benimki erkek saçı kadar kısa, belimde olsun istiyorum. Nolcak
Aynen :) Bakım gurusu :))
Fark var mi sence ?
Cidden hızlı uzar ya Allah nazardan saklasın Bu sefer delilik yaptım yine ama ilk defa pişmanım. Belime gelsin yine istiyorumİnşallah olur . hızlı uzuyorsa 18 aya olur :)
Cidden hızlı uzar ya Allah nazardan saklasın Bu sefer delilik yaptım yine ama ilk defa pişmanım. Belime gelsin yine istiyorum
Merhaba hanımlar :)
Ben saçlarımdan yana çok dertliyim . Oldukça asi, şekil almayan, çok yavaş uzayan, sert ve mat saçlara sahibim. Bugüne kadar ne yaptıysam istediğim forma getiremedim bu saçları bende kendi haline bıraktım 2 senedir. Şu 2 senede en fazla 10 cm uzamıştır heralde.
Biraz bakım yapma zamanı dedim artık ve adını sıkça duyduğum 2 yağ ile işe başladım.
Çam terebentin yağı ve Badem yağı.
Bu ikisini 700 ml. olan sampuanima kattim. (3 tatlı kaşığı Badem yağı 3 tatlı kaşığı Çam terebentin yağı )
Kullananlar oldukça hoşnut kalmış.
Kepeğe, mat saçlara, sert ve kırık uçlara iyi geldiğini söylemişler . Badem yağının da hızlı uzattığını bilmeyen yok zaten :)
Ben bu ikisini devamlı kullanıp buraya fotoğraflarını atarim yorum yaparim elimden geldiğince.
Bu yağ bakımının yanı sıra ben Glissin sıvı saç kremini de kullanıyorum devamlı olarak .. Barcelino saç bakım yağını da duymayan kalmamıştır zaten onuda dustan sonra ıslak saçlarımın ucuna sürüyorum..
Bakalim zaman içerisinde ne gibi değişimler olacak, fikirlerinizi bekliyorum :)
Eki Görüntüle 1596259
Not: Saç kremimin içine de ekledim ben 600 ml. Kreme 2 tatlı kaşığı çam terebentin 2 tatlı kaşığı Badem yağı :)
2 hafta oldu. Bir değişim yok sanki...Eki Görüntüle 1606835
Öncelikle saçlarının uzunluğuna bayıldım bence kısa değil hatta baya uzun yani..
Çam terabentin saçı kurutur zaten söylemişler..
Sinameki kürü öneriyorum ama kokusu çok rahatsız edici.. Kardeşim ve babam yanımda durmak istemiyor düşün :) ..
Postların yaklaşık çoğunu okudum Dax gördüm..
Daxı bende kullanıyorum ama hafatada iki kere kullanmaya üşendiğimden sanrım 5 aydır bir kutuyu bitiremedim arada aklıma geliyor mikrodalgada eritip sürüp bekletiyorum ama mükemmel yumuşaklık garanti..Uzatmasına bir şey söyleyemem..
Hindistan cevizi yağını öneriyorum kesin kullanmalısın, yurt dışında boyalı saçları onarmada kullanıyorlar ama harika bir şey..
Ayrıca biotin diye bir hap var oda saçlar için içerden destek ama iyi araştırıp kullanman lazım birçok kişide farklı etkileri olmuş çünkü..
Bence saçların oldukça uzun maşallah Allah nazardan saklasın :)
Çok tesekkur ederim :)
Dax i sordum birkaç yere yok dediler . Hindistan cevizi yağını arastirayim belki onu bulurum .
Sinemaki kurunu kullanmayı kesinlikle istiyorum su yağlar bitsin ona gececegim direk.
Biraz daha uzasin istiyorum dalgalı haliyle bu boyda olsa yeter .. Bakalım ne zamana gelecek o boya :)