- 20 Ocak 2010
- 46.914
- 172.696
- 1.123
- 44
- Konu Sahibi Postmodernik
-
He şu benim aylarca siteden atılamamı sağlayan kişiGecenlerde baska bir konuda gecirdim ben onun konusunu uzakdogudami ne yasiyorlardi is icin gitmislerdi nickini yazmam ama hala burda bebe yapmaya ugrasiyor sanirim
Hele bir Pelin vardı ki evlere şenlikAaaaa Batum olayı vardı di mi. Ya biz nelerle sınandık
Kedileri bırakacak yer bulamadı diye datçaya gidemiyodu aaah aah ne hikayeler ne hikayelerÇok derinlere girdiniz birazdan amour mu vive mi ne 2013’den beri kilosundan şikayet eden sürekli mutsuz bir üye vardı en son kaynanasına çemkiriyordu yazacaksınız diye korkuyorum sskdkdkdkdkdkdkdmd
Benim gelinlik giyen elti. O gün bugündür eltilik müessesine düşmanım.ay benim favorim kuzulu elti konusuydu eskiden burası daha ekşınlı bir yerdi özledim..
Kısaca olmaması gereken bir evlilikmiş. İki tarafta bir birini kullanmış.Size anlatan olduysa sizde bana anlatın
Laluna gibi bişeydi sanırımElifffff'in onceki nickini hatirlayan lutfen yazsin.Sen o 'sun demistik.Yeryuzunde kimse bu kadar kiskanc olamaz demistik.Once bi iki mirin kirin etmisti sonra itiraf etmisti evet o benim diye.Neydi ilk nicki ya
Bildiğiniz gibi değil hem de yeni konulardan bu zaten.Alla alla ne garip insanlar var şok olarak okuyorum
Sen benim profil fotomu gördün müSinanımkaynanam yüzük verdi çatlayın
Evet böyle bir şeydi sanırım.Laluna gibi bişeydi sanırım
ay doğru bak o da çok şok ediciydi hatta fotoğraf paylaşana kadar üyenin abarttığını düşünmüştümBenim gelinlik giyen elti. O gün bugündür eltilik müessesine düşmanım.
Ben tıp okuyorum yalnız canım.Sen benim profil fotomu gördün mü
Ben de eve geldim kesin kapanmıştır diyordum 3 sayfa daha eklenmisBu arada bakkala gittim geldim konu hala kapanmamış
Canım hem doktor hem güzelim kıskanma ezik skffmfkfkkSen benim profil fotomu gördün mü
Evet ondan sonra da tatile gidemiyorum diye konu açmıştı... Valla banlançez şimdiKedileri bırakacak yer bulamadı diye datçaya gidemiyodu aaah aah ne hikayeler ne hikayeler
Siyah çöp poşetine kıyafetlerini koymuştu kocasıElifffffff...okuldan bi kiz ogrenci bayilmisti.nisanlisi kosup yardim etti diye sinir krizi gecirmisti.En son cocuk batuma gitmisti yakalamisti ama yine de evlendi barklandi.Daha da gelmedi.
Laluna gibi bişeydi sanırım
Hadi elti giydi ok ama kayınbiraderi de smokin giymiştiay doğru bak o da çok şok ediciydi hatta fotoğraf paylaşana kadar üyenin abarttığını düşünmüştüm
O konuyu bende hatırlıyorum evlendi o kesin adam da umduğu kadar zengin değil di benceBir de bir kızımız daha vardı.
Nişanlanmıştı. Ailesi ev istemişti kızın üstüne. Damadın ailesi çok çok zengindi hani o üye ne yaptı acaba evlendi mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?