Ceylan’ın konusu be oldu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok derinlere girdiniz birazdan amour mu vive mi ne 2013’den beri kilosundan şikayet eden sürekli mutsuz bir üye vardı en son kaynanasına çemkiriyordu yazacaksınız diye korkuyorum sskdkdkdkdkdkdkdmd
Kedileri bırakacak yer bulamadı diye datçaya gidemiyodu aaah aah ne hikayeler ne hikayeler

Elifffffff...okuldan bi kiz ogrenci bayilmisti.nisanlisi kosup yardim etti diye sinir krizi gecirmisti.En son cocuk batuma gitmisti yakalamisti ama yine de evlendi barklandi.Daha da gelmedi.
Siyah çöp poşetine kıyafetlerini koymuştu kocası ona çok dedik hiç üzülmedim ona :)

Konuya etiketlenmiştim ve ondan neymiş diye bakmıştım, yorum yazmadım ve şimdi tekrar tekrar konuya yönelik yorum yazdığınız için yazıyorum.

Kızlar konunun ve gayet kurgu olduğunu düşünüyorum, kurgu değilse zaten arkadaşın ve karşısındaki kişinin kolundan girip Psikiatri servisine götürmek lazım. Buraya yorum yazmak gereksiz.

Diğer konusunda okudum, yorum yaptım vs ama aylarca sürünce de tuhaf gelmişti.

Ceylan isimli üyemiz gayet trollük yapacak şekilde yazmış da yazmış ve hala burada görüldüğü gibi ortalığı karıştırmak istemiş. Anket bile hazırlamıştı. Uyanalım ve ciddiye almayalım. Siz böyle bir durumda olsanız durun oturup konu açayım, bir de anket yazayım bir de şu detaylara girip eğleneyim der misiniz? Ortaya kızıştırıacak klasik bakirelik mevzusu da ustaca yerleştirilmişti. Burada en tartışılan hymen diktirme vs konusudur. Bir de altın mevzusudur.

Birbirimize de saydırmayalım, gayet iyi niyetli yazan, anlamaya ve açıklamaya çalışan güzel kalpli arkadaşlarımız var. Sizler kötü günler için lazımsınız, kendinizi böyle yıpratmayın. Zaman birlik zamanı. Kazen Mune bu konuyu kapatıp silmek mümkün mü?

Son düzenleme:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…