- Konu Sahibi Postmodernik
-
Ben gidip cips aldım mutfaktan bu aksiyona iyi gider.Bu arada bakkala gittim geldim konu hala kapanmamış
Evet bi an boleyn kızı geldi aklıma bulamadım adınıAnna Boleyna mı
Gecenlerde baska bir konuda gecirdim ben onun konusunu uzakdogudami ne yasiyorlardi is icin gitmislerdi nickini yazmam ama hala burda bebe yapmaya ugrasiyor sanirimBir de kocasından aşırı ilgi bekleyen bir üye vardı, adam iş gezisine çıkıyordu bu deliriyordu. Bütün forumu delirtmişti hatta ben ve bir grup arkadaş onun konularıyla dalga geçtik diye banlanmıştık. Nickini umuttum ama.
Onu bilmiyorum ama kocamın ailesi benim kızımı hiç sevmiyor diye inatla konu açan bir üye vardı. O da herkesi çıldırtmıştı.Bir de kocasından aşırı ilgi bekleyen bir üye vardı, adam iş gezisine çıkıyordu bu deliriyordu. Bütün forumu delirtmişti hatta ben ve bir grup arkadaş onun konularıyla dalga geçtik diye banlanmıştık. Nickini umuttum ama.
Konunun kaldırılması da ilginç geldi bana kaç yaşında kadın sen kimle dalga geçiyorsun belki de buradan birinin akrabası ya da hiç mi düşünmedin abim kardeşim aynı şey başına gelse yedin bi halt evleneceğin insana söyle ya da evlenme kandırmak da nedir gelinliği giyince hanfendi hanfendi diyorum ban yememek için tir tir titemiş az bile olmuşEvet kendisi yazmış epey de dalga geçmiş nişanlısıyla, o yüzden çoğu üye pek üzülmedi.
Ben gidip cips aldım mutfaktan bu aksiyona iyi gider.
Hosgeldin ceycey , sagligin nasil oldu?o zaman bile başıma neler geldi yav avokado(bak doğru yazdım)ne müsrifliğim kaldı ne görgüsüzlüğüm kızıma avokado alıyorum seviyor dedim diye özelden bile hakaret ettiler di tövvbe artık sadece elma yiyoruzzz neyimize avokado bizim
Yok Anna Boleyna’ydı onun dediği. O da adını değiştirdi, yeni sevgili buldu, kayboldu
Polis diye düşünülen ama polis olmayan biri vardı bir de. O konu daAy onu da biliyorum. Kelebekli bir şeydi galibave ben bunları neden biliyorum.
O kimdi yaBir de bir kızımız daha vardı.
Nişanlanmıştı. Ailesi ev istemişti kızın üstüne. Damadın ailesi çok çok zengindi hani o üye ne yaptı acaba evlendi mi ?
Yakında çoğumuz geyikten dark side’a geçecez demek oluyor buOff konular iyice karıştı. Ceylan dışında avokado, çete, dark Zeynep, şişme bebek... ne ararsan var.
Konular üyeler iyice karıştı :)))Benim de aklıma biri takıldı. Hatırlayan çıkacak mı bakayım. Önce bir arkadaşımın başına geldi diye bir konu açtı. Konuda “arkadaşının” eşi 20 yaşında üniversite öğrencisi bir kızı kadın evde yokken
Yok Anna Boleyna’ydı onun dediği. O da adını değiştirdi, yeni sevgili buldu, kayboldu
Evet ben hatırladım da üyenin adını hatırlamıyorum.Benim de aklıma biri takıldı. Hatırlayan çıkacak mı bakayım. Önce bir arkadaşımın başına geldi diye bir konu açtı. Konuda “arkadaşının” eşi 20 yaşında üniversite öğrencisi bir kızı kadın evde yokken
Birini soracaktım ben de vazgeçtimKonular üyeler iyice karıştı :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?