- 20 Ocak 2008
- 15.223
- 32.052
- 1.123
- Konu Sahibi Postmodernik
-
bir de sahte fotoğraflarla sitede hava atan dünya güzeli bir doktor kızımız vardı o ne oldu acep ben de onu merak ettim
Diğer konusuna baktım 2 3 damla kan iş görür falan yazıyordu adama cahil demiş zaten edemeyecek diye düşündü demekkaç yaşında adam gerizekalı mı adet kanıyla diğer mevzuyu ayırt edemeyecek mi ? ayy çok saçma sanki herşey sahteydi ya , ilk konusuna da yazmıştım. Pembe dizi gibi bişey yazıyordu sanki..
Sanki hatırlıyorum, sonunda ayrılmışlardı değil mi ?Biri Daha vardı böyle genç polis sevgilisi vardı onun da konuları tartismaya açık olunca çok mesaj alıyorduaklıma o geldi
O da mı vardıYurt disinda kaynimla beraberim diyen vardibari yazmayin be kardesim
Bende terör örgütü demedim zaten de tuhaf yani neyse..arkadasim cete kelime olarak kullanilmis birsey teror orgutu mahiyetinde kullanmiyorum merak etmeyin niyeti cokta iyi olmayan kucuk topluluk anlaminda abartmayin Lutfen
Iyi forumlar
Gerçekten mi bu ne iğrençlik bu ne sahtekarlık böylelerine zerre üzülmemDiğer konusuna baktım 2 3 damla kan iş görür falan yazıyordu adama cahil demiş zaten edemeyecek diye düşündü demekBu konu beni şoktan şoka soktu zaten..
Ay evet. O da farklı nicklerle gelip duruyordu.Bir de Elif vardı.
Eşi sınavda öğrencisine silgi verdi diye olay çıkarmıştı. Pek kıskanctı.
Ya nasıl sevaba girdin anlatamamSözde manyak bir kocası ve kv vardı. Kv öldü. Kocası çekyatı mı ne yakmıştı. En sonunda bir üye o gün ölenlerin listesine baktı da fake olduğu ortaya çıktı. Üyenin adı da dark Zeynep değil. O dark bizim @darkmore. Ona ithafen yazıldığı için öyle demiş yazan kişi ☺
Evet çok mesaj gelince dikkatimi çekmişti bende oradan hatırladım simdiSanki hatırlıyorum, sonunda ayrılmışlardı değil mi ?
Özet geçelim please merak hormonları tavan
Bir de Elif vardı.
Eşi sınavda öğrencisine silgi verdi diye olay çıkarmıştı. Pek kıskanctı.
Ayşenazbir de sahte fotoğraflarla sitede hava atan dünya güzeli bir doktor kızımız vardı o ne oldu acep ben de onu merak ettim
Elif unutulur mu hiçElif abooooo şimdi hatırladım.
NASIL BÖYLE BÜYÜK BİR HAKARET EDERSİN?
@EMNIYET
@NASAA
@SIAYEY
GÖREVE!
Evet kendisi yazmış epey de dalga geçmiş nişanlısıyla, o yüzden çoğu üye pek üzülmedi.Gerçekten mi bu ne iğrençlik bu ne sahtekarlık böylelerine zerre üzülmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?