- 14 Aralık 2008
- 5.297
- 122
- 173
- Konu Sahibi siyah_in_ci
-
Evet pahalı ürünler ama sağlıklı !!! Bende buyüzden çok gerekli olanları aldım ve halen alıyorum daVazgeçilmiyor bikere başlayınca. Aldıklarım; 3lü eko set, 3lü türkiyem su seti, 3l akvaryum su seti, 3lü şeker kaplar, 3lü minik üçüzler, maşası servis kaşığı kepçe ve spatulas ve baharat takımını aldım. Süper şef 1 satıcımda varmış uygun bir fiyatla oda benim olacak
Kızlar bu tupperwareler hakkında ne düşünüyorsunuz özellikle çeyiz için? Bizim burda bir bayan satıyor tüm ürünlerini geliş fiyatından aldım hemde kataloğa göre baya baya ucuza geldi ve bir sürüde hediye verdi alışveriş yaptığım için önceden birkaç arkadaşımda satıyordu ama kazıklanıyormuşum meğer:)) Birkaç ürününden ben çok memnun kalmıştım çeyizlik baya bi aldım yine sizlerede sorayım dedim:) Evet normal plastiklere göre biraz pahalı ama hem aşırı sağlıklı hemde çok dayanıklı 10 yıl garanti ve kullanım ömrünü uzatması yiyeceklerin çok cazip geldi bana.. Eğer Ankara'da olupta benim gibi geliş fiyatından almak isteyen olursa o hanıma yönlendirebilirim.. Gerçekten kazıklanmışım öncesinden o yüzden söylemek ve fikirlerinizi almak istedim
Canım merhaba bende çeyizlik alacağım hatta katalogdan beğendiklerimi liste yaptım 600-700 tl civarı birşey çıktı bende kendi adıma üye olup % 20 indirimli alayım diyordum msjını gördüğüm çok iyi oldu. Mutlaka görüşmek isterim o hanımla. evet sonuçta plastik diye bir düşünce var ama tupper ürünleri akrilik malzemeden yapılıyor.Bu akrilik malzeme katarakt ameliyatlarında hastanın gözüne lens olarak yerleştiriliyor ve ömür boyu kalıyor. Ben medikal firmada çalışıyorum ve lens satıyoruz. O yüzden hiç tereddütsüz tupper diyorum.
canım ya kusura bakma mesajını şimdi gördüm eğer hala istiyorsan verebilirim tabi..siyah inci rica etsem acilen bayanın telefon bilgilerini verebilir misin ?
çanakkalede yada izmir satan kimse var mı? yada güvenli bir internet sitesi. mesela alışveriş sitesi olarak gitti..a güvenmem. hepsi..a güvenirim. diğerinde satıcı kişiler ürünlerin çakmasını da satıyor. fiyatından da anlaşılıyor.
Merhaba ben yıllardır izmirde karsız, tupper satıyorum eşe dosta daha çok kendime :) Tupper kullanmak alışkanlık yaratıyor. Okadar pratik ve kullanışlı ki ürünleri, mutfakta çalışan bir kadın olarak benim kısa sürede bir çok işi bitirmemi sağlıyorlar. Örneğin son dakika misafirleri için mikser kullanmadan 5 dakikada kek yapıyorum şekşek ile. Domatesleri kabuklarını soymadan super şefte doğruyorum ve yemeğe koyuyorum. rende domates gibi kabuksuz bir görüntü oluyor yemeklerde. vb.
köfteleri yapışmadan buzlukta dondurabiliyorum. Antartika serisini ilk gördüğümde 2 liralık buzdolabı poşetleride aynı işi yapıyor demiştim :) şimdi antartikalarımdan ayrılamammm.
ürünler hakkında sorunuz olursa seve seve cevaplarım
şimdi değil ama önümüzdeki kış bende almaya başlamayı düşünüyorum. bana yardımcı olursanız bu konuda çok mutlu olurum. karsız satmanız ayrıca hoşuma gitti. eğer bir internet sitesi üzerinden satışınız varsa bilmek isterim.
Var aslında. Facebook ta bir sayfam var ama forumda adres vererek reklam yapmak yasak sanırım. Bu yüzden buraya yazmıyım. Zaten çok profesyonel bir sayfa olduğunu soyleyemem. Ben internet konusunda acemiyim. Yeni yeni öğreniyorum.
Tupper kullanmak isteyenlere şöyle bir önerim oluyor benim.
Ürün katagorileri yıllardır belli; buzdolabı saklama kapları, derin dondurucu saklama kapları, yemek hazırlama serileri, erzak saklama serileri, mikrodalga serisi, fırın kapları vb. Nelere ihtiyacınız olduğuna karar verin ve indirimleri takip edin. Her iki haftada bir indirim katalogları yayınlanıyor ve sınırlı sayıda ürünü çk avantajlı alabiliyoruz. Almak istediğiniz tüm ürünler aynı anda indirime girmediği için her 2 haftada bir veya ayda bir parça parça alarak bir nevi taksit ödercesine bütün mutfağınızı yenileyebilirsiniz. Benim bir çok komşum bunu yaptı. Bazılarının mutfağında benimkinden çok Tupper var :)
Eğer Tupper almayı düşünüyorsan Turtaa kışı bekleme derim. İhtiyaçlarını belirle ve indirimleri takip etmeye bence bu günden başla. Ben geliş fiyatına komşularıma verdiğim gibi sana da kargoyla yollarım.
3lüü türkiyem su setini çok merak ettim ayrıca akvaryum setinide acaba aldıklarımızın fotolarını koysak zahmet olmazsa hem fıkır almıs oluruz bırbırımızdenEvet pahalı ürünler ama sağlıklı !!! Bende buyüzden çok gerekli olanları aldım ve halen alıyorum daVazgeçilmiyor bikere başlayınca. Aldıklarım; 3lü eko set, 3lü türkiyem su seti, 3l akvaryum su seti, 3lü şeker kaplar, 3lü minik üçüzler, maşası servis kaşığı kepçe ve spatulas ve baharat takımını aldım. Süper şef 1 satıcımda varmış uygun bir fiyatla oda benim olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?