Çeyizlik Tupperware'ler..

Ürün fiyatlari biraz tuzlu ama kesinlikle deger, ben saklama kaplarindan boy boy aldim.
Kendi evimizde yillardir kullaniyoruz, besinleri taze tutma özelligine sahip..
Ürünler saglik kosuluna uygun sekilde üretilmis,plastik deyip gecmeyin. Cin malina benzemez bunlar.

çanakkalede yada izmir satan kimse var mı? yada güvenli bir internet sitesi. mesela alışveriş sitesi olarak gitti..a güvenmem. hepsi..a güvenirim. diğerinde satıcı kişiler ürünlerin çakmasını da satıyor. fiyatından da anlaşılıyor.

Evet pahalı ürünler ama sağlıklı !!! Bende buyüzden çok gerekli olanları aldım ve halen alıyorum da Vazgeçilmiyor bikere başlayınca. Aldıklarım; 3lü eko set, 3lü türkiyem su seti, 3l akvaryum su seti, 3lü şeker kaplar, 3lü minik üçüzler, maşası servis kaşığı kepçe ve spatulas ve baharat takımını aldım. Süper şef 1 satıcımda varmış uygun bir fiyatla oda benim olacak

Kızlar bende bir kaç parça tupper almak istiyorum. hatta g..... sitesinde bir satıcı vardı %50 indirimden veriyordu,ürünlerimi ondan alıyordum. ama artık ürünlerini kaldırmış.

uygun fiyata alabileceğim birileri var mı? siz nerelerden alıyorsunuz?

Benim çeyizlik tupperlerım tamam çok şükür, hele ki peynir dünyası bence her kızın çeyizinde olmalı diye düşünüyorum...İyi saklamalar

VE YUKARDAKİ TUPPERLARA BAHARAT TAKIMIDA EKLENDİ HANIMLAR. SÜPER ŞEF TEN VAZGEÇTİM ÇÜNKÜ ÇOK KÜÇÜK GELDİ 600ml.O PARAYA NEOLURSA OLSUN DEĞMEZ DİYE DÜŞÜNDÜM.

Canım merhaba bende çeyizlik alacağım hatta katalogdan beğendiklerimi liste yaptım 600-700 tl civarı birşey çıktı bende kendi adıma üye olup % 20 indirimli alayım diyordum msjını gördüğüm çok iyi oldu. Mutlaka görüşmek isterim o hanımla. evet sonuçta plastik diye bir düşünce var ama tupper ürünleri akrilik malzemeden yapılıyor.Bu akrilik malzeme katarakt ameliyatlarında hastanın gözüne lens olarak yerleştiriliyor ve ömür boyu kalıyor. Ben medikal firmada çalışıyorum ve lens satıyoruz. O yüzden hiç tereddütsüz tupper diyorum.

siyah inci rica etsem acilen bayanın telefon bilgilerini verebilir misin ?

siyah inci rica etsem acilen bayanın telefon bilgilerini verebilir misin ?
canım ya kusura bakma mesajını şimdi gördüm eğer hala istiyorsan verebilirim tabi..
Kızlar evetgitgide bağımlılık yaptı tupper ürünleri bende hem çok sağlıklı hemde çok kullanışlı sürekli yeni bir ürününü kullanırken buluyorum kendimi:) Son favorilerim süper şef ve piknik seti renklere bayıldım:)

Merhaba ben yıllardır izmirde karsız, tupper satıyorum eşe dosta daha çok kendime :) Tupper kullanmak alışkanlık yaratıyor. Okadar pratik ve kullanışlı ki ürünleri, mutfakta çalışan bir kadın olarak benim kısa sürede bir çok işi bitirmemi sağlıyorlar. Örneğin son dakika misafirleri için mikser kullanmadan 5 dakikada kek yapıyorum şekşek ile. Domatesleri kabuklarını soymadan super şefte doğruyorum ve yemeğe koyuyorum. rende domates gibi kabuksuz bir görüntü oluyor yemeklerde. vb.
köfteleri yapışmadan buzlukta dondurabiliyorum. Antartika serisini ilk gördüğümde 2 liralık buzdolabı poşetleride aynı işi yapıyor demiştim :) şimdi antartikalarımdan ayrılamammm.
ürünler hakkında sorunuz olursa seve seve cevaplarım

şimdi değil ama önümüzdeki kış bende almaya başlamayı düşünüyorum. bana yardımcı olursanız bu konuda çok mutlu olurum. karsız satmanız ayrıca hoşuma gitti. eğer bir internet sitesi üzerinden satışınız varsa bilmek isterim.

Var aslında. Facebook ta bir sayfam var ama forumda adres vererek reklam yapmak yasak sanırım. Bu yüzden buraya yazmıyım. Zaten çok profesyonel bir sayfa olduğunu soyleyemem. Ben internet konusunda acemiyim. Yeni yeni öğreniyorum.

Tupper kullanmak isteyenlere şöyle bir önerim oluyor benim.

Ürün katagorileri yıllardır belli; buzdolabı saklama kapları, derin dondurucu saklama kapları, yemek hazırlama serileri, erzak saklama serileri, mikrodalga serisi, fırın kapları vb. Nelere ihtiyacınız olduğuna karar verin ve indirimleri takip edin. Her iki haftada bir indirim katalogları yayınlanıyor ve sınırlı sayıda ürünü çk avantajlı alabiliyoruz. Almak istediğiniz tüm ürünler aynı anda indirime girmediği için her 2 haftada bir veya ayda bir parça parça alarak bir nevi taksit ödercesine bütün mutfağınızı yenileyebilirsiniz. Benim bir çok komşum bunu yaptı. Bazılarının mutfağında benimkinden çok Tupper var :)

Eğer Tupper almayı düşünüyorsan Turtaa kışı bekleme derim. İhtiyaçlarını belirle ve indirimleri takip etmeye bence bu günden başla. Ben geliş fiyatına komşularıma verdiğim gibi sana da kargoyla yollarım.

çok teşekkür ederim :) eğer facebook adresinizi özelden yollarsanız çok memnun olurum. birde maddi sıkıntılarım var şuan o yüzden kışın başlamayı düşünüyorum. ama fikir edinmek amaçlı takip etmeye başlıcam şimdiden :)

Hanımlar tupperware 25/26 hafta fırsat ürünleri kampanyasında çok güzel indirimler var linki kopyalıyorum Tupperware - Fırsat Ürünleri
süper şefi ve üç şekerpare çok kullanılıyor ve fiyatları çok uygun. Hatta ben katalog fiyatları üzerinde % 20 indirimli alıyorum. Normalde 85 Tl olan süper şef bu haftaya özel indirimle 73 tl oluyor. Benim yaptıgım %20 indirimle 58.4 TL ye geliyor . KEsinlikle kaçırmayın. Ankara'da oturuyorum.İsteyen arkadaşlarım olursa yardımcı olurum.

merhaba bende tupper aldım çeyizime cidden denildiği gibi hastalık yapıyor annem kullanıyordu bende çeyizime alıyım dedim
tinimini 4.3 lt aldım 55 lıra bana 36 lıraya verdı satıcı
tek parmakların tensını 8 tl ye verdı
annemde alıs verıs yaptıgı ıcın türkiye siteni kırmızı üstünde sultan ahmet camısı vs olanı 25 tl ye verdi anneme orta boy peynir dünyasını 18 tl ye verdi
super sefın kucugunu anneme 40 tl ye verdi
prudıo surahı adını tam yazamadım eko serısı degılde dıgerını 30 tl ye bıraktı bana
soy soy almak ıstedım 13 tl en son dedı bende almadım pahalı geldı
büyük yagdanlıgını 23 tl ye bıraktı
sızce uygun almısmıyım gelıs fıyatı mı bu fıyatlar arkadaslar dıgerını almayı dusunuyorum çünkü
ayrıca bende ankaradayım

bir de kızlar bır sey sormak ıstıyorum bızım aldıgımız oeynır dunyasının kapagı dıger tupper kapakları gıbı tam vakumlu falan oturmuyor boyle tutma yerınden kaldırırken parmagım ufacık degsın hemen kapak kalkıyor satıcıya soledım onlar öyle oluyor dedı ama bana pek ınandırıcı gelmedı sonucta cuk dıye oturup benım cektıgımde kapagın gelmesı lazın bu dokunsak cıkıyor hemen sızce degıstırıyım mı

Son düzenleme:
3lüü türkiyem su setini çok merak ettim ayrıca akvaryum setinide acaba aldıklarımızın fotolarını koysak zahmet olmazsa hem fıkır almıs oluruz bırbırımızden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…