• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çeyizlik Tupperware'ler..

Tupperware ile tanışmak isteyen bayanlar, sizlere yardımcı olmak isterim...
Yılllarca alıcı olarak içerisinde bulunduğum tupperware dünyasına, sonunda danışman olarak girdim ve kısa sürede grup lideri olarak yoluma devam ediyorum... Satışa sunulan mükemmel ürünlerinin yanı sıra, her verdiğiniz siparişinizde size gelen hediyeler, bütçenize her fırsatta daha fazla katkıda bulunuyor.
Sezonluk çıkarılan katalog ürünlerinin dışında, iki haftalık mini indirim kataloglarındaki ürünler hem çeşitliliği hem de fiyatlarıyla satış yüzdenizi ve kazancınızı her seferinde coğaltıyor..
Üye olmak istediğinizde; katalog fiyatıyla toplam 340tllık ürün, size ürünleri tanımanız ve tanıtmanız amacıyla 100tlye sunuluyor. Bu ürünlerin bulunduğu pakete Tupperware Danışman Başlangıç Kit Çantası deniyor. Ve içerisinde 10 çeşit ürün bulunuyor. (tupperware'in en cok tercih edilen ürünleri)
Üyelik kaydınızı girdiğimiz haftadan itibaren 4 hafta içerisinde ilk siparişinizi girip, üyeliğinizi aktif etmemiz gerekiyor. Aktif olabilmek ve sipariş girebilmek için vermeniz gereken minimum tutar ürünlerin katalog fiyatıyla toplam 250tl.. Ödemeler sistem üzerinden kredi kartıyla yapılabildiği gibi, bankadan ödeme seçeneğiniz de mevcut...
Tupperware Danışmanı olmak istiyorsanız, grubumda sizin için de yer var:))
(TUPPERWARE SADECE BAYAN DANIŞMANLARLA ÇALIŞIYOR, BİLGİNİZE..

Ayrıca ürünlerin satışında da cok uygun fiyatlara yardımcı olabilirim, Ankarada'yım ama şehir önemli değil kargo karşılarım.. ulaşmak isterseniz:
0 507 217 06 01
ben üye olmak istedim alacagım kısı bana dedıkı gelıs fıyatından 250 tl yapacaksın katalog fıyatından degıl dıyınce bende vazgectım ayrıca sıparısı verır vermez 4 gun ıcınde odemen var dedi yoksa bir sürü ürün aldık annemde bende kendım alır hedıyemıde alırdım

ayrıca ödeme olayı nasıl oluyor kredı kartına taksit yapılıyormus danısmanken

bilmeyenler için 'tupper'a giriş 1' diye dersi konulmalı bence

bu kaplar hakkında hiç bir fikrim yok...

ben üye olmak istedim alacagım kısı bana dedıkı gelıs fıyatından 250 tl yapacaksın katalog fıyatından degıl dıyınce bende vazgectım ayrıca sıparısı verır vermez 4 gun ıcınde odemen var dedi yoksa bir sürü ürün aldık annemde bende kendım alır hedıyemıde alırdım

hayır katalog fiyatı üzerinden 250tl.. sipariş girişi en geç pazartesi akşam yapılıyor, girilen sipariş hafta sonu elinizde oluyor, gelince de perşembe akşam saat 4e kadar da ödemenin yapılması gerekiyor. yani 4 gün doğru gibi..

bilmeyenler için 'tupper'a giriş 1' diye dersi konulmalı bence

bu kaplar hakkında hiç bir fikrim yok...

Benim de ilk alım yaptığım zamanlar hiç fikrim yoktu, sadece arkadaşım satıyordu ve kırmamak için ufak tefek almak istemiştim.. Ama kullanınca etkisini görünce, vazgeçilmez oldu :) özellikle tiniminileri (sebze meyve saklamak için) ve peynir dünyası (çeşitli peynirleri tek kapta uzun süre küflenmeden muhafaza eder) mükemmel.. ve dahası dahası.. Sağlıklı plastikten üretiliyor. Ürünler göz lensinin ve protezlerin yapıldığı maddelerden yapıldığı için bu kadar sağlıklı ve gıdaları bu kadar iyi muhafaza edebiliyor...
sormak istediğiniz ürünler varsa yardımcı olabilirim... hangi amaca, hangi tupperware ürünü kullanılabilir gibi..

bu akvaryum setıyle yonca set eskı urunler mı hıc gormedım cunku yenıyse kadın hıc bahsetmedı bana

akvaryum set ve yonca set yeni ürünler değil fakat, bulunamayacak kadar da eski değiller :) özellikle yoncaların yeni rengi çıktı şuan revaçta olan kırmızı set elimde var görmek isterseniz resim koyabilirim..

ödeme.......adlı tupperware sitesinden danışman koduyla giriş yapılınca kredi kartıyla oluyor, ya da bankadan ödeme yapabiliryorsunuz..

Taksitle ödeme oluyor mu bende bOnus kart var kac taksitle ödeniyor vade farkı var mı
Yonca setinin yeni renginin fotosunu koyarsanız cok sevinirim üye olursam bu yonca setten alabilirmiyim

Son düzenleme:

başlıktada belirttiğim gibi satış fiyatından olucak yardımcı olabilirim ?? Sormak istediğin varsa ..bende danışmanım şuanda..

bursada tupperware yapan var mı arkadaşlar ben de istiyorum ama etrafımda hiç yok

ben kayserideyim...sana yardımcı olabilirim istersen tabiki sormak istediğin herşeyi sor... Ben danışmanım 1 tane üyem var istersen sende olabilirsin satış yaparsan hem kazanır hemde hediyeler alırsın üye olup almak daha karlı araştır istersen ama üyem olabilirsin seni yönlendirebilirim...özeldende görüşelim istersen..

takstili ödeme yokmuş kredi kartıyla hep peşinmiş ödemeler dogru mu

takstili ödeme yokmuş kredi kartıyla hep peşinmiş ödemeler dogru mu[/Q evet doğru... taksit seçeneği yok. fakat ödeme yaptıktan sonra cep telefonuna mesaj geliyor kredi kartı ödemenizi 6 ay veya .... ay taksitlendirelim mi diye bumesaj bankadan geliyor anlıycan vadesi oluyormuş falan filan eşim bana kredi kartı nakit ödemenin daha iyi olduğunu söylüyor...

Kızlar bende bir kaç parça tupper almak istiyorum. hatta g..... sitesinde bir satıcı vardı %50 indirimden veriyordu,ürünlerimi ondan alıyordum. ama artık ürünlerini kaldırmış.

uygun fiyata alabileceğim birileri var mı? siz nerelerden alıyorsunuz?

Tupper in hangi urunlerini istiyorsunuz???

Merhaba fatsel53,

ben yeni sipariş verdim. arkadaşım almıştı onunkileri görünce beğendim bende aldım :)
7 bıçağın yanında bıçak bileycisi ve bezi de var.
sen kullanıyor musun? memnun musun? bide kaça aldığını öğrenebilir miyim canım :52:

Bicak seti bu hafta indirimde!!! Kacirmayin derim;)) kurban bayamindan once baska indirim olmayacak..

Tupper urunleri isteyenler varsa istanbul cevizlibagdayim. Yardimci olabilirim:)))) gelis fiyatina veriyorum ayrica. %20 kar falan almaya gerek yok bence. Maddi getirisi olsun diye yapmiyorum ogretmenim.. Sadece mutfaklariniz saglikla bulussun:)))

arkadaşlar ben de tupperware danışmanıyım. sadece kendim ve kardeşlerim için çeyize almak için üye oldum. eğer almak isterseniz gelişine veririrm. özelden mesaj atabilirsiniz. elimden geldiğince yardımcı olurum
:1:

kızlar tupperdan aldığım 1 lt lik mavi suluğumun içinde siyah birşey var.nokta gibi ama daha büyük ve çıkıntılı.
kaç defa yıkandıysam da olmadı çıkmıyor. böyle birşeyle karşılaşanınız ya da bana öneride bulunabilecek olanınız var mı?

Back
X