Çeyizlik Tupperware'ler..

siyah_in_ci

Guru
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2009
109
3
296
Ankara
Kızlar bu tupperwareler hakkında ne düşünüyorsunuz özellikle çeyiz için? Bizim burda bir bayan satıyor tüm ürünlerini geliş fiyatından aldım hemde kataloğa göre baya baya ucuza geldi ve bir sürüde hediye verdi alışveriş yaptığım için önceden birkaç arkadaşımda satıyordu ama kazıklanıyormuşum meğer:)) Birkaç ürününden ben çok memnun kalmıştım çeyizlik baya bi aldım yine sizlerede sorayım dedim:) Evet normal plastiklere göre biraz pahalı ama hem aşırı sağlıklı hemde çok dayanıklı 10 yıl garanti ve kullanım ömrünü uzatması yiyeceklerin çok cazip geldi bana.. Eğer Ankara'da olupta benim gibi geliş fiyatından almak isteyen olursa o hanıma yönlendirebilirim.. Gerçekten kazıklanmışım öncesinden o yüzden söylemek ve fikirlerinizi almak istedim

Son düzenleme:

Bende ankarada oturuyorum ve almayı düşünüyorum canım yönlendirirsen memnun olurum.

Canım plastikte tupperwaer seçmekte çok iyisini yapmışsın. Kullndıkça anlicaksın bunu.

Evet canım herkesten olumlu yorum aldım zaten öncedende birkaç parça kullanıyorduk ama yüklü alışveriş yapınca acaba dedim evet kaliteliler ama sonuçta pahalı ürünler fazlamı abarttım dedim ama sizdende duyduklarımla içim rahatladı valla teşekkürler

bende kullanıyorum başka saklama kabı almıyorum herşey var yetiyor ..aslında karla satanlarda emeklerinin karşılığını alıyorlar kazıklanmış gibi görme kendini canım indirimleri takip edip almak eniyisi..peynir dünyasını mutlaka tavsiye ederim peynirler kesinlikle bozulmuyor...bide büyyük hamur kabı denilen kab hamur mayalamada bakliyat ıslatmakta birebir...abla tavsiyesiii...10 yıl değil ne zaman olursa olsun kırılan parçaları değiştiriyorlar süreyi kimse sormuyor zaten tanıdık bir satıcı bulman yeter....

evet canım haklısın ama bende yeni öğrendim zaten belli miktar alışverişte tupper hem satıcıya hem müşteriye hediyeler veriyormuş.. Benim tanıdığım bu hediyeleri satarak kazanç elde ettiğini ekstra kar almadığını söyledi demekki o da yeterli olabiliyor.. Ben arkadaşlarımdan aldığımda ise hem katalog fiyatından almıştım hemde kimse hediye falan vermedi valla kzıdığım nokta bu ama evet ürünlerinin kalitesinden iyice emin oldum artık saol cnm

nette alabılecegım bir sıte varmııı bu urnlerden yardımcı olurmusunuz kızlar

acıkcası nedır bunların esprisi anlşamıs degılım
paşabahcenin sıkı sıkı kilitli cam saklama kapları var 2 tane ondan alsam bırde kahvaltılık eh olmadı 2 tanede plastık buyuk yeter yanı ne koyucaz ne neden nıcım kullanılır su tupperlar plastik sevmem

bende çeyizlk bunları aldm kızlar yakından görmüş biri olrak kesnlkle sradan bi plastik olduğunu kabul etmiorm ggde neredeyse yarıfiyatına mal edebilirsniz satıcıları gayet fazlaya satıolar hepsini bi anda aldm ama ömür boyu gider zaten artk saklama kabı die bişi düşünmüormmm

bendede var hep elimin altında kullanım amacına göre kullanırsan mükemmel muhafaza ediyorlar yiyecekleri
güle güle kullan

xxxxxx dan diğer örneklerini görebilirsiniz
ama en çok merak ettiğim ekmek kutusu
nasıl acaba

Son düzenleyen: Moderatör:
ekmekliğini bir arkadaşım kullanıyor çok memnun. poşetsiz koyuyomuş tazecik kalıyo dedi.
poça kurabiye saklamak için acaba hangisi ideal? ben de onu merak ediyorum

Tupperware'nin 7'li bıçak seti var; harikalar diyarındarından gelmiş gibi :) Onu da alın derim.

Merhaba fatsel53,

ben yeni sipariş verdim. arkadaşım almıştı onunkileri görünce beğendim bende aldım :)
7 bıçağın yanında bıçak bileycisi ve bezi de var.
sen kullanıyor musun? memnun musun? bide kaça aldığını öğrenebilir miyim canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…