- Konu Sahibi siyah_in_ci
-
Kızlar bu tupperwareler hakkında ne düşünüyorsunuz özellikle çeyiz için? Bizim burda bir bayan satıyor tüm ürünlerini geliş fiyatından aldım hemde kataloğa göre baya baya ucuza geldi ve bir sürüde hediye verdi alışveriş yaptığım için önceden birkaç arkadaşımda satıyordu ama kazıklanıyormuşum meğer:)) Birkaç ürününden ben çok memnun kalmıştım çeyizlik baya bi aldım yine sizlerede sorayım dedim:) Evet normal plastiklere göre biraz pahalı ama hem aşırı sağlıklı hemde çok dayanıklı 10 yıl garanti ve kullanım ömrünü uzatması yiyeceklerin çok cazip geldi bana.. Eğer Ankara'da olupta benim gibi geliş fiyatından almak isteyen olursa o hanıma yönlendirebilirim.. Gerçekten kazıklanmışım öncesinden o yüzden söylemek ve fikirlerinizi almak istedim
Bende ankarada oturuyorum ve almayı düşünüyorum canım yönlendirirsen memnun olurum.
Canım plastikte tupperwaer seçmekte çok iyisini yapmışsın. Kullndıkça anlicaksın bunu.
bende kullanıyorum başka saklama kabı almıyorum herşey var yetiyor ..aslında karla satanlarda emeklerinin karşılığını alıyorlar kazıklanmış gibi görme kendini canım indirimleri takip edip almak eniyisi..peynir dünyasını mutlaka tavsiye ederim peynirler kesinlikle bozulmuyor...bide büyyük hamur kabı denilen kab hamur mayalamada bakliyat ıslatmakta birebir...abla tavsiyesiii...10 yıl değil ne zaman olursa olsun kırılan parçaları değiştiriyorlar süreyi kimse sormuyor zaten tanıdık bir satıcı bulman yeter....
nette alabılecegım bir sıte varmııı bu urnlerden yardımcı olurmusunuz kızlar
nişanımda arkadaşım 4lu kapaklı set getirmiş.
hala kapatamıyorumrenkleri pembe mor 2 turuncu
nişanımda arkadaşım 4lu kapaklı set getirmiş.
hala kapatamıyorumrenkleri pembe mor 2 turuncu
Tupperware'nin 7'li bıçak seti var; harikalar diyarındarından gelmiş gibi :) Onu da alın derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?