- 9 Şubat 2007
- 6.965
- 3.485
- 698
- Konu Sahibi siyah_in_ci
-
ben üye olmak istedim alacagım kısı bana dedıkı gelıs fıyatından 250 tl yapacaksın katalog fıyatından degıl dıyınce bende vazgectım ayrıca sıparısı verır vermez 4 gun ıcınde odemen var dedi yoksa bir sürü ürün aldık annemde bende kendım alır hedıyemıde alırdımTupperware ile tanışmak isteyen bayanlar, sizlere yardımcı olmak isterim...
Yılllarca alıcı olarak içerisinde bulunduğum tupperware dünyasına, sonunda danışman olarak girdim ve kısa sürede grup lideri olarak yoluma devam ediyorum... Satışa sunulan mükemmel ürünlerinin yanı sıra, her verdiğiniz siparişinizde size gelen hediyeler, bütçenize her fırsatta daha fazla katkıda bulunuyor.
Sezonluk çıkarılan katalog ürünlerinin dışında, iki haftalık mini indirim kataloglarındaki ürünler hem çeşitliliği hem de fiyatlarıyla satış yüzdenizi ve kazancınızı her seferinde coğaltıyor..
Üye olmak istediğinizde; katalog fiyatıyla toplam 340tllık ürün, size ürünleri tanımanız ve tanıtmanız amacıyla 100tlye sunuluyor. Bu ürünlerin bulunduğu pakete Tupperware Danışman Başlangıç Kit Çantası deniyor. Ve içerisinde 10 çeşit ürün bulunuyor. (tupperware'in en cok tercih edilen ürünleri)
Üyelik kaydınızı girdiğimiz haftadan itibaren 4 hafta içerisinde ilk siparişinizi girip, üyeliğinizi aktif etmemiz gerekiyor. Aktif olabilmek ve sipariş girebilmek için vermeniz gereken minimum tutar ürünlerin katalog fiyatıyla toplam 250tl.. Ödemeler sistem üzerinden kredi kartıyla yapılabildiği gibi, bankadan ödeme seçeneğiniz de mevcut...
Tupperware Danışmanı olmak istiyorsanız, grubumda sizin için de yer var:))
(TUPPERWARE SADECE BAYAN DANIŞMANLARLA ÇALIŞIYOR, BİLGİNİZE..
Ayrıca ürünlerin satışında da cok uygun fiyatlara yardımcı olabilirim, Ankarada'yım ama şehir önemli değil kargo karşılarım.. ulaşmak isterseniz:
0 507 217 06 01
Eki Görüntüle 450458 Eki Görüntüle 450459 Eki Görüntüle 450460 Eki Görüntüle 450461 Eki Görüntüle 450462 Eki Görüntüle 450463 Eki Görüntüle 450464 Eki Görüntüle 450465 Eki Görüntüle 450466 Eki Görüntüle 450467 Eki Görüntüle 450468 Eki Görüntüle 450469 Eki Görüntüle 450470 Eki Görüntüle 450471 Eki Görüntüle 450473 Eki Görüntüle 450474 Eki Görüntüle 450475 Eki Görüntüle 450476
ben üye olmak istedim alacagım kısı bana dedıkı gelıs fıyatından 250 tl yapacaksın katalog fıyatından degıl dıyınce bende vazgectım ayrıca sıparısı verır vermez 4 gun ıcınde odemen var dedi yoksa bir sürü ürün aldık annemde bende kendım alır hedıyemıde alırdım
bilmeyenler için 'tupper'a giriş 1' diye dersi konulmalı bence
bu kaplar hakkında hiç bir fikrim yok...
bu akvaryum setıyle yonca set eskı urunler mı hıc gormedım cunku yenıyse kadın hıc bahsetmedı bana
ödeme nasıl oluyor tuppera üye olunca
ödeme.......adlı tupperware sitesinden danışman koduyla giriş yapılınca kredi kartıyla oluyor, ya da bankadan ödeme yapabiliryorsunuz..
ben üye olmak istedim alacagım kısı bana dedıkı gelıs fıyatından 250 tl yapacaksın katalog fıyatından degıl dıyınce bende vazgectım ayrıca sıparısı verır vermez 4 gun ıcınde odemen var dedi yoksa bir sürü ürün aldık annemde bende kendım alır hedıyemıde alırdım
bursada tupperware yapan var mı arkadaşlar ben de istiyorum ama etrafımda hiç yok
takstili ödeme yokmuş kredi kartıyla hep peşinmiş ödemeler dogru mu[/Q evet doğru... taksit seçeneği yok. fakat ödeme yaptıktan sonra cep telefonuna mesaj geliyor kredi kartı ödemenizi 6 ay veya .... ay taksitlendirelim mi diye bumesaj bankadan geliyor anlıycan vadesi oluyormuş falan filan eşim bana kredi kartı nakit ödemenin daha iyi olduğunu söylüyor...
Kızlar bende bir kaç parça tupper almak istiyorum. hatta g..... sitesinde bir satıcı vardı %50 indirimden veriyordu,ürünlerimi ondan alıyordum. ama artık ürünlerini kaldırmış.
uygun fiyata alabileceğim birileri var mı? siz nerelerden alıyorsunuz?
Merhaba fatsel53,
ben yeni sipariş verdim. arkadaşım almıştı onunkileri görünce beğendim bende aldım :)
7 bıçağın yanında bıçak bileycisi ve bezi de var.
sen kullanıyor musun? memnun musun? bide kaça aldığını öğrenebilir miyim canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?