• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çeyizlik ahşap boyama tepsiler

spider85

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Eylül 2010
49
0
96
Arkadaşlar çeyiziniz için ilgilenirseniz aşağıdaki linkte çok şık el emeği ahşap tepsiler var fiyatı da uygun kısa bir süre için ..tavsiye ediyorum

EL-YAPIMI-AHSAP-BOYAMA-TEPSI-buyuk-boy-38x38cm__32927574_1.jpg

EL-YAPIMI-AHSAP-BOYAMA-TEPSI-buyuk-boy-38x38cm__32926513_0.jpg

EL YAPIMI AHŞAP BOYAMA TEPSİ (büyük boy 38x38cm) GittiGidiyor.com'da #32927574

EL YAPIMI AHŞAP BOYAMA TEPSİ (büyük boy 38x38cm) GittiGidiyor.com'da #32926513

MasAllah. Gercekten cok güzel görünüyor. Ikincisini daha cok begendim. Ama el emegi göz nuru. Yapanin ellerine saglik. Cok güzel. Alanlara hayirli günlerde kullanmak nasip olur insaAllah.

çok güzeller. el emekleri benim için değer verdiğim bir kişi tarafından yapıldığında daha da değer kazanıyor. el emeğini satın almayı sevmiyorum.:26:

anneciğm rahmetli olmadan önce çook yapıodu bunlardan hep akrabalara hediye etti..bana da 2 parça tepsi ve bi kaç parça süsler kaldı..bende kafa dagıtmak için arada yapıyorum çoook güzel ve çook değerli oluolar..bende satılmasından yana değilimm

doğru diyosunuz arkadaşlar ama herkes yapamıyor, yapıp da hediye edecek tanıdık da bulamıyor..ee yapan da bu iş çok zevkli bişey olduğu için bir bakıyor haddinden fazla yapmış en iyisi satışa çıkarayım hem ben kazanayım hem başka insanlar diye düşünüyo :3:

anneciğm rahmetli olmadan önce çook yapıodu bunlardan hep akrabalara hediye etti..bana da 2 parça tepsi ve bi kaç parça süsler kaldı..bende kafa dagıtmak için arada yapıyorum çoook güzel ve çook değerli oluolar..bende satılmasından yana değilimm

Allah rahmet eylesin. Bu durumda hele o parcalarin degeri bicilmez bir önemi var.

Back
X