çeyizlerin devamı mutfak gereçleri birazı

hokabaz21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2009
200
0
96
35
Balıkesir
arkadaşlar resimleri büyük yükleyebilmek için uğraştım ama olmadı hızlıresim.com dan da beceremedim nasıl yapılcağınıda anlatırsanız sevinirim en azından bundan sonrakileri büyük yüklerim

Eklentiler

• $74_122.webp
    $74_122.webp
    2,8 KB · Görüntüleme: 98
  • $85_90.webp
    $85_90.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 86
  • $89_94.webp
    $89_94.webp
    1,4 KB · Görüntüleme: 105
  • $90_95.webp
    $90_95.webp
    1,2 KB · Görüntüleme: 91
  • $92_97.webp
    $92_97.webp
    3,2 KB · Görüntüleme: 84
önce resimleri hızlıresim sitesine yüklüyorsun oradan bir link çıkıyor o linki cevap yaz kısmında yukarda simgeler var sondan 3. simgeye tıklayıp yapıstırıyorsun bu kdr. yine de yapamazsan forum kuralları kısmında açıklamıslar resımlerle oradan bakabılırsın :)

gule gule kullan bu arada :)

$g242.webp

arkadaşlar bulabildiğim resimler bunlar inş sonradan çekip koycam sadece renklerde farklılıklar var aldınlarımın hepsi yeşil ve turuncudan oluşuyor beğenmadiklerinizide yazabilirsiniz veya gereksiz gördüklerinizi de

Pek bir şey görebildiğim söylenemez ama görebildiğim kadarı için söylüyorum: Güle güle kullan canım, beğendim.

ikea sever bir gelin adayımız daha :))
güzel günlerde kullan hepsini canım

ıyi günlerde kullan canım,Ben de balıkesir'de okudum.Orada gondolun plastikleri çok satılırdı. Görünce şimdi aklıma o yıllar geldi.

hepinize teşekkür ederim kızlar inş ben de şu büyük resim yüklemeyi becerebilirim

Hızlı resim yükle sitesine giriyorsun canım. Orda gözat, yükle ikonları var. Gözatı seçerek yüklemek istediğin resmi seçiyorsun ve yükle diyorsun. Resmi yükledikten sonra resmini görüyorsun zaten, resmin altında forum1, forum 2, forum 3 gibi seçenekler var. Forum 3 kısmındaki linki kopyalayıp kadınlar kulübü yazım alanına yapıştırıyorsun. Bu kadar...

Hızlı resim yükle sitesine giriyorsun canım. Orda gözat, yükle ikonları var. Gözatı seçerek yüklemek istediğin resmi seçiyorsun ve yükle diyorsun. Resmi yükledikten sonra resmini görüyorsun zaten, resmin altında forum1, forum 2, forum 3 gibi seçenekler var. Forum 3 kısmındaki linki kopyalayıp kadınlar kulübü yazım alanına yapıştırıyorsun. Bu kadar...

canım teşekkür ederim deneme bölümünde denedim en sonunda oldu tekrar sağol

Back
X