- 24 Eylül 2014
- 5.247
- 3.452
Cay takimini nereden ve ne kadara aldin cnmevlendim ama eksikler çıkıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cay takimini nereden ve ne kadara aldin cnmevlendim ama eksikler çıkıyor
155 tlydi sanirim n11 den aldim islamoglu cay setiCay takimini nereden ve ne kadara aldin cnm
Dün beyaz eşyamızı da aldık
Eki Görüntüle 1707433 Eki Görüntüle 1707434 Eki Görüntüle 1707435 Eki Görüntüle 1707436
Hepsi toplam 8 bin tuttu.
Süpürgeyi çok istiyordum söylediğim herkes sen delirdin mi 1200 tlye süpürge mi olur diyor ama olsun ben hiç pişman değilim, her alan çok memnun
Canım ben bizzat gittiğimde denedim, çekiş gücü mükemmel, ve çook sessiz.Süpürgeyi denedinmi canim çekiş gücü nasil ? Sessiz olmasi benim icin cok cok onemli.. Çekiş gücüde öyle... Boschun yeni bir modeli sanirim Rowenta slience force bakiyorum fakat siyah renk herşeyde beni benden alip götürüyor bunun görüntüsünü cok begendim performansta iyiyse listeme ekliycem..
Çok güzelmiş güzel günlerde kullanEki Görüntüle 1711091
İlk nevresımımı aldım
Canım ben bizzat gittiğimde denedim, çekiş gücü mükemmel, ve çook sessiz.
Birinin o seste uyanması imkansız gibi bir şey :)
Ben bayıldım, sadece biraz hantal.
Tavsiye ederim bence rowenta dan daha iyi bir markadır Bosch.
Annem yıllardır Bosch kullanıcısı, süpürgesi bile Bosch ve gayet memnun
Üçünüde aldın mı canım ne kadarmış peki?Uzun arastirmalarim sonucunda yapistirmayan yakmayan kek kalibi (Kaiser kek kalibi setimiz) dün gece siparis verdimmmm
Eki Görüntüle 1718092 Eki Görüntüle 1718091
Üçünüde aldın mı canım ne kadarmış peki?
Anladim cnm kartın limiti olunca alsaydın ya 15 tl zarardasın valla ama biliyorm sabredemiyo insan hayirli olsun iyi günlerde kullan o fiyata yanmaz yapismaz garantisi olmali zatenEvet canim 3'lü set seklinde zaten 105 tl ye geldi bana kapida ödeme yaptigim icin limitim yok kartta (( yoksa 89.90 tl indirimli fiyati 7.90 kargo ücreti ile 97 tl ye filan geliyo... Ben kapida ödeme yaptigim icin 8 tl daha fazla ödedim...
Anladim cnm kartın limiti olunca alsaydın ya 15 tl zarardasın valla ama biliyorm sabredemiyo insan hayirli olsun iyi günlerde kullan o fiyata yanmaz yapismaz garantisi olmali zaten