Çeyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaşalım, yorum yok)

biraz onceki mesajda cikmayanlari ekleyim: tavuklu tepsi ve amerikan servis setimin parcasi 3lu kutular porselen saklama kavanozlarinin ve baharatligin takimi kirli kasiklik 12 kisilik porselen cay/kahvalti setim recellik zeytinlik S formlu porselenler kahvaltida ben gibi filtre kahvesiz duramayanlar icin extra kahvelik sekerlik sutluk demlik/posetlik bitki caylari ve karisimlar icin izole ev termosu espresso caydanligi, ben espresso fincaninda degil de buyuk ictigim icin en buygunden aldim yagi filtrede gitmesin isteyince french press poset cay sandigi zeytin catali kabi kucuk tereyaglik masa ustu su filtrem korkmaz orbit midi caydanligim orbit cezveler benim kurabiye etajerimin nette bulabildigim tek resmi, onun sekerlik sutlugu ve demligi 12 kisilik gunluk porselen takimim bu da 12 kisilik misafir takimim

cay setimde aciklamayi unuttum, dumduz beyaz ama sadece resimden farki solda bir bambu dali var her parcada. kahvaltiya tazelik katicak bisey olsun istedim. onun disinda beyaz ve kirmizidan, daha eskiden aldigim mavi parcalari gozardi edersek sasmiyorum. eskiden mavi beyaz istiyordum mutfagi, bu yuzden o renklerde de bir kac sey almistim. son noktada kirmizi beyaz oldugu icin herseyi buna uydurdum. hala takima uymakla beraber belki ileride birine hediye ederim diye dusunuyorum. o maviler sunlardi: nostalji sevdigim icin kellogs teneke kutulari ve tepsisi bir de bunun disinda piknik setim var, buyuk ve kucuk 2li isi gecirmez piknik cantasi ve sosluklu mangal tabagi bir de 4 kisilik catal bicak takimi canta icinde devamli durmasi icin, beyaz basit bisy piknik 1 litrelik termos bu da mangal servisleri bunlar katlanabilir minder, benimkiler toprak rengi 2 tane, ama bunlarin aynisi: bunlarin disinda bir de katlanip canta acinca piknik kilimi olan battaniye gibi seylerden var ama aynisinin resmini bulamadim. alirken dikkat edin alti aluminyumlu olsun, nemi siviyi gecirmesin. son olarak saklama kaplarim var. hepsini ayri ayri gosteremicegim icin kuru erzak saklama kaplarimi koyucam once, icine mercimek bulgur hepsi alir sahsen tupperla lock&lock arasinda ucurum hatta tepecik bi fark bile yok. ikisine de su doldur bas asagi koy sizmiyor. ben geneli lock&lock ve emsa'nin 100% su/hava gecirmez kaplarindan tamamladim. daha kucuk boydakileri kakao pudra sekeri vs gibi seyler icin aldim:

mutfak elektrikli aletlerini ben aldim, bulasik makinasi buzdolabi firini nisanlim aldi.filtre kahve makinasi kettle tost makinasi mutfak robotum mikser blender ve rondo siemens dilimleme makinasi narenciye sikma makinasi elektronik mutfak terazisi krep makinasi elektrikli tava yumurta pisirme makinasi elektrikli izgara . simdilik bu kadar. sormak istediginiz soru olursa veya neden bu modelleri tercih ettigim filan, bildigimce yardim etmeye calisirim.

kızlar bugün nişanlım için damatlık takım elbise bakmaya çıktık ee tabi gittigim yerde çeyizlik bakmasam olur hiç diyip kendimi linensde buldum. Beyaz jakarlı nevresim takımı istiyorum ve aşağıdaki nevresim takımını aldım.Normal internet fiyatı 460 tl outlet mağazasında yarı yarıya düşmüştü ama outlet ürünüde vardı ve ben 85 tl'ye aldım sadece yastık kılıfları jakarlı degil düz beyaz oldugu için aradaki fark böyleydi haberiniz olsun mutlaka outlet mağazasına bakın derim yaşadıgınız il ve ilçede varsa... resimde aşağıda :)

canım cok şıkmış bu sen hangı sehırde yasıyorsun acaba ankara da var mıdır dıye dusundum de

Bugun markafoni kampanasından aldıklarımmm :)
60 tl ve uzerıne 15 tlde ındırım vardı hepsini 62 tlye aldım :)

Kızlar bnmde en son aldığım çeyizlerm :)))
karaca baharat takımım

tupperware sürahim
Eki Görüntüle 1114031
karaca home pike takımım

Arzum blender setim

Yağdanlığım

Oklavam

Elart Sultan yatak örtüm

Aklıma gelnleri koydum devamı geliceek ev doldu çeyizle

hepsi çok güzel hepsini de güzel günlerde sağlık sıhhat ve mutluluk ile kullanın inşallah :) benim bir sorum olacak acaba mutfak tartısını nerden aldınız ?

Bugün ki Eminönü gezmesinden
Hepsine 80 TL verdimmm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1400431195640.jpg
    37,1 KB · Görüntüleme: 255
  • $1400431208829.jpg
    23,1 KB · Görüntüleme: 281
  • $1400431226096.jpg
    38,8 KB · Görüntüleme: 242
  • $1400431239080.jpg
    41,4 KB · Görüntüleme: 294
  • $1400431251489.jpg
    36,2 KB · Görüntüleme: 263
  • $1400431263918.jpg
    32,8 KB · Görüntüleme: 265
benimde elektronikler bitti gibi inş aldıklarım iyidir kızlar :44:

köşe koltuğun koyu grisinden aldım bordo kırlentle kombin yapıcam bulabilirsem

Arkadaşlar uzun bir aradan sonra yine ben çeyizciklerimle karşınızdayım

aldığım tüm parçalarımı sizinle paylaşıyorum,

Kirli kaşıklığım ve temiz kaşıklığım :)

kahve fincan takımım

amerikan servis takımı bundan toplam 8 kişilik aldım leke tutmuyor olması hoş hoşuma gitti :)

vee bayılarak aldığım süt kupalarım, daha once başka bi yerde gormuştum ama hem pahalıydı hemde çabuk tükenmişti, şimdi emeshome.com dan yarı fiyatına bulmuşken her renginden ikişer tane aldım :)

ve şimdilik son olarak ekleyeceğim dantel saksılarım, her renginden ikişer tane aldım, hem 2 tl olması hemde evde kaşıklık vs. gibi amaçlarda da kullanmayı hayal ettiğim için alıyım dedim :)

umarım tüm çeyizlerimi huzurla sevdiceğimle mutlu yuvamızda kullanmak nasip olur,
çeyiz olayı gerçekten bir tutkuymuş, bu sayfadaki tüm ürünleri emeshome.com dan aldım herkese de tavsiye ediyorum, piyasadaki satıcılardan çok çok ucuz, instagramda biçok sayfa takip ediyorum her biri aynı urunu ucuk fiyatlara satıyor, sizlerede dikkat edin derim.

bir başka çeyiz fotograflarında görüşmek üzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…