Çeyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaşalım, yorum yok)

Eki Görüntüle 1041123 Eki Görüntüle 1041133 english home single bird serisi mutfak setim, roooc serisi güllü bıçaklarım, ikea 3lü renkli bıçaklarım, ikea dikdörtgen vazom, beko yeşil elektrikli süpürgem, tantitoni silikon pembe nihalem, iznik çinisi hediye çay tabaklarım, güral mine serisi çay tabak bardakları- kahve yanı su bardağı- şekerlik setim, güral tuğra serisi çay setim, ikea iç içe geçmeli su bardaklarım, english home yastık kılıfım, english home örme runnerim, ikea yeşil 2 li yastık kılıfım, gündelik için aldıgım 6 lı kahve fincanlarım,Eki Görüntüle 1041139 ikea peçetelik ve 3li metal saklama kabım

sanırım çift kişilik nevresim takımlarımın sonuna geldik kızlar
bu da sonuncusu sevdiceğim aldı ilk kez tabi ben begendim
madame coco çift kişilik nevresim+yastık kılıfı (uygun çarşafım vardı zaten)

toplu halde yatak odası takımlarım (zaten benzerler genelde ) :

Son düzenleme:
Masallah hepsi cok guzel mutlulukla kullanirsiniz insallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hepsi çok tatlı güle güle kullan

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhabalar. sizleri okudukca beni de yazmaya heveslendirdiniz suraciga yazayim da hatira kalsin :) sadece, nisanlimla yaklasik uc yillik bi mazimiz oldugu ve benim ceyiz alimlarini son iki yila yayarak yaptigim icin tum parcalari nette bulamiyorum, cogu bu yuzden asagidaki listede yok. cunku markalarini hatirlamiyorum. 13 yildan sonra avrupadn donus yaparak evlencegim ve kendimi bildim bileli yalniz yasadigim icin tam olarak gelin olarak benden ne isteniyor bilmiyorum ama bu guzel veya isime yarar dediklerimi, kendim de zaten kullandgim icin memnuniyetle ceyiz icin de istediklerimi zaman icinde teker teker topladim. asagidakilerin hic birini turkiyeden almadim, geride kalanlar da zaten henuz buraya gelmedi. hem de dugunum cok yakinda olmasina ragmen. ancak son haftaya yetisecek gibi gorunuyor. kismet olur insallah :)

-tencerelerden baslayim. gunluk silit ikinci set wmf duduklum de silit
-tavalarim sitram kapakli 28cm sitram izgara dokum wmf celik 28cm tchibo 26cm tefal kucuk ceramic wok
-12 kisilik catal bicak gunluk silit (sag taraftaki oluklu) 12 misafir wmf ten
-block bicak setim sabatier'dan daha kucuk bicaklarim tchibo yesillik makasim da tchibo meyve bicaklarim solingen bunlarin sadece pembe beyazindan peynir bicak setim tchibo
-mutfak servisleri setim asmali leifheit gerikalanlar da hep ondan. kasar dilimleyici soyucum ciftli soyucum el rondosu ezici sarmisak vs icin dondurma porsiyon kasigim mandalli teneke kapak acici kavanoz kapagi acici elma makasi yumurta dilimleyici buyuk cirpici kucuk toplu cirpici erik cekirdek cikarici westmark kiraz cekirdek cikarici westmark dur bakim bu kadari gonderebilio muyum :)

olmus :) devam o zaman. salata/saklama kabi tchibo servisleri de tchibo salata kurutucu silit yaglik extra almadim ben. direkt siseden kullaniyorum cok miktarsa.azsa onun yerine sprey aldim. bu daha pratik geliyor bana. degirmenlerim katlanabilir kesme tahtam-joseph joseph ekmek tahtam ve bicagi 3lu paslanmaz suzgec setim 2li hamur kaplarim kaiser altina silikon calisma ortum-tchibo silikon fircam-kaiser hamur kesme bicaklarim -kaiser 3lu kek kalibim kaiser biskuvi basici ve kaliplarim- dr. oetker cikolata fondum fondu tabaklarim inekli tereyag kabim ve sutlugum aricikli bal kabim tavuklu yumurta tabagim, aslinda benimkisinde toplam 8 cukur var ama o versiyonunu bulamadim. bunun aynisi yoksa seker tuz vs saklama buyuk kavanozlarim baharatligim buyuk -kucuk boy tepsilerim ve takimi olan teneke kutulari + amerikan servisleri menu tahtam mutfak icin onun tepsisi bana ozel dikilen onlukum ve ekmekligim mutfak retro saatim runnerim bunun bi suru rengini aldim cok pratik devamini birazdan yazayim cok oldu bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…