Çeyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaşalım, yorum yok)

canım nehir gizem cay seti almayı düşünüyorum ben de sen almıssın da kullandınmı memnunmusun ? yada var mı baska fikri olan

1,5 yıl oldu kullanıyorum canım tavsiye ederim modelide güzel tabi sana bağlı yakından gör içine isnerse alabilrisn tabiki

banyo setim kutunun üstünde göründüğü gibi hiçbir farkı yok güzel kullanışlı ama sadese katı sabunluğu zaman içinde çirkinleşiyor deseni bir garip oluyor :/

az önce kızımın çeyizi için morhipodan aldım.. site herkese 50 tl hediye çeki veriyo bu marka için bilginiz olsun

Renklerine vurulduğum yatak örtüm geldi😍

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

hepsi çok güzel hepsini de güzel günlerde sağlık sıhhat ve mutluluk ile kullanın inşallah :) benim bir sorum olacak acaba mutfak tartısını nerden aldınız ?

cok tesekkur ederim sagolun. bu teraziyi epey zaman önce almistim, almanyadayken. ama burada da benzerlerini bulabilirsiniz tchiboda var mesela. muhakkak online shoplarinda karsiniza cikar.

Kaldığım yerden devam edeyim kızlar. Yeni mezun halimle bu kadar devam edebiliyorum :)
Eki Görüntüle 1171709 Bu hem yatak örtüsü hem nevresim hemde pike takımı kızlar, Karaca hayranlarına duyrulur... :)

Buda sevgililier günü tasarımı battaniyeli nevresim takımı :)

Bugünkü esse cikartmam 2sini 269 TL verdim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Eklentiler

• $1404668264377.jpg
    26,1 KB · Görüntüleme: 198
  • $1404668275572.jpg
    23 KB · Görüntüleme: 218
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…