Çeyizlerimiz Resimli - (Sadece resim paylaşalım, yorum yok)

Yeni eklenen tatlılarım

Rutin bir a101 çıkartması(pembe+fiyonklu terliklerimm )

instagramda görüp hemen sok markete gitmeme sebep olan el bezleri

migrosun kadınlar günü indiriminden aldıklarım

koçtaş prizlerim

Nutella bıçağımız

cupcake vakumlu kavonozlarım

son olarakta ıkea güzelliklerim
mutfağım için aldığım lamba

uzun süredir olmayan servis tablası

kaşıklık olarak kullanmayı düşündüğüm pembe saksı ve servis olarak kullanmayı düşündüğüm mum tabakları

Son düzenleme:
karaca home uyku setim ❤️ karaca home çeyiz setim karaca Didim çelik tencere setim karaca yemek takımım karaca seramik tencere (pembe) Eki Görüntüle 1024085 Emsan kahvaltı takımım karaca baharat setim Taç banyo havlusu (soft pembe) irya 6 kişilik masa örtüm çift kişilik TAÇ battaniyelerim

Benim çeyizime aldıklarım şimdilik bukadar kızlar. Ben çok beyenerek aldım herşeyimi umarım siZde beğenirsiniz😊😇💝🎁

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

maşallah çok güzel rabbim güle güle kullanmayı nasip etsin

Teşekkür ederim canım, Allahım herkeze nasip etsin inşallah :) :*

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Saat hariç diğerleri temsili fotoğraflar... Askılar ve mandallar A101 den tavsiye ederim herkese 20 tane askılık aldım, 10 tane de mandal. Saati de migrostan aldım mutfağa diye düşündüm

Bu da çeyizimin en nadide seti... Sephora kadınlar günü indiriminden aldım, hediye çekimle birlikte 125 tl.

Kızlar bunnarda bugün aldıklarım
Aldıklarımın rengini bulamadım ama model bu. Benim aldıklarım beyaz çiçek kısmı pembe ve diyeri sarı çiçek kısmı hafif beyazlı.

Bu da Bohemia kristal bardaklarım tavsiye ederim böyle berrak bir cam olamaz. :)

Gelin adayı 😊❤️

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…