- Konu Sahibi destiny555

bunlarda benım ceyızlerim,yogun ısrar uzere bır baslıkta toparladım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım duvarda balıklardan dekor yapmışsın..nerden aldın onları..bir adı varmı..ne diye isticez..
canım o markafonide satılıyor şuan,ordan satın aldım.internetten yani.üyelik gerektiriyor.kampanyanın bıtmesıne 1 gun var eger alacaksan acele et baska değişik modeller de çok.ayrıca o takımı ben yapmadım saat öyle takım satılıyor:)
ne kadara aldın tatlım çok güzelmiş..
Balıklı saati bende beğendim. Hepsi hoş Allah güle güle kullandırmak nasip etsin.:)
aslında fiyatı 34.90,ama ben 3 taksit yaptırdım bir de üstüne kargo ücreti ekleniyor 4 lira kadar.toplam42 gibi bir şeydi sanırım.o civarda hayatım
saol tatlım:)yuvarlak çerezliqini ve saatini çok beqendim güle güle kullan cnm..yine kkda görmüştüm mutfaqın duvarına senin saatteki gibi dekor yapmışlar onuda çok beqenmiştim..
iyi günlerde kullan canım Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin![]()
böyle yeni yeni esyaları görünce içim açılıyorMutlu günlerde kullan cnm
devamı yokmu hepsi bu kadar mı![]()
amin canım saol:)hepsi birbirinden güzel canım allahım ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin![]()
karaca yemek takımının çok güzel venim favorim arasında....Hepsi çok güzel...mutlulukla kullanın inşallah...
maşallah herşeyin çok güzel güle güle kullan inş![]()
cok guzel secimler yapmısınız güle güle askla kullan canım![]()