• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çeyizlerimdenn bi kaç kare ;)

$302_17062011307.webp$Linens-Reves-Pike-Tak-ekru.webp
$EvTekstil_948498.webp$EvTekstil_659454.webp
$EvTekstil_948487.webp$EvTekstil_948535.webp

2.,4. ve 5.yi en çok beğendim canım...

yorumun için teşekkürler cnm ama ben önceki sayfadaki siyah örtülerden mi yoksa bu sayfadaki pike takımlarından biri mi olmalı diye sormuştm kullanış açısından da fikri olanlar varsa tecrübelerini paylaşırlarsa çok sevinirim...:46:

Güle güle kullann her biri çok güzell :) Benn daha yeni başladım sayılır bu çeyiz işinee :) Günlük çkb takımın hangi marka merak ettim.. çok güzell.. :26:

Güle güle kullann her biri çok güzell :) Benn daha yeni başladım sayılır bu çeyiz işinee :) Günlük çkb takımın hangi marka merak ettim.. çok güzell.. :26:

çok teşekkür ederim canm beğenmene sevindm :) Çatal bıçaklarımın markası almond..

kızlaar size bi sorum olacak mutfak takımı çeyiz için şart mı ben kullanmam diye düşünüyorum ama şu renkli kumaş takımlarda hoşuma gidiyo almalı mıyım sizce???

kızlaar size bi sorum olacak mutfak takımı çeyiz için şart mı ben kullanmam diye düşünüyorum ama şu renkli kumaş takımlarda hoşuma gidiyo almalı mıyım sizce???

Canım ben almıycam onlardan; bazen güzelleri gözüme çarpıyoo ama kullanması çok zor oluyormuş annem bile alma diyoo düşün yani:)

canım Allah agız tadıyla gecınmeyı nasıp etsın ınsallah

Canım ben almıycam onlardan; bazen güzelleri gözüme çarpıyoo ama kullanması çok zor oluyormuş annem bile alma diyoo düşün yani:)

Hmm bende mi öle yapsam acaba canm hani renkli eldivenleri önlüğü falan oluo çok hoşuma gidio ama kullanışsızca gerek yok tabi...

:nazar:canım oncelıkle gule gule kullan aldıkalrını nasıl atlamısım senın topiğini ne cıcı seyler almıssın ole hepsi cok guzeller allah ıcıne sındırsın ıns.:16: ıstemedıgın hıcbırseyı ceyızıne alıpta ne masraf yap nede sonradan dolaba kaldır koy bence sonucta senın evın ıstemıyorsan alma mutfak takımını zevk senın degıl mı sonuctaaa:34:

:nazar:canım oncelıkle gule gule kullan aldıkalrını nasıl atlamısım senın topiğini ne cıcı seyler almıssın ole hepsi cok guzeller allah ıcıne sındırsın ıns.:16: ıstemedıgın hıcbırseyı ceyızıne alıpta ne masraf yap nede sonradan dolaba kaldır koy bence sonucta senın evın ıstemıyorsan alma mutfak takımını zevk senın degıl mı sonuctaaa:34:

Öncelikle söylediğin güzel sözler için çok teşekkürler canm benim Allah herkesin gönlüne göre versin..Bu gidişle almıcam zaten canm dediğin gibi alıp kaldırmaktansa almamak daha ii :34:

Back
X