• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çeyizlerimdenn bi kaç kare ;)

Hylcnk

Guru
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2010
135
0
316
Manisa
Arkadaşlar uzun zamandır koymak istediğim çeyizlerimi çoğunun fotoğraflarını bulamasamda koyuyorum..Yorumlarınızı bekliorum.. :))
(Yemek , kaşık çatal ve bardak takıkımım resimlerini bulamdım..:( )

$522_buyuk.webp$MAG_587417.webp
$295701180509.webp$mehtap_dortlu_set_tava_1872219859.webp
$Cam-Kavanoz-Seti-4-Adet-Ucretsiz-Kargo__35200290_0.webp$PictureHandler.webp
$burakzuccaciye9720.webp$pike_puanli_fusya.webp
$cey1.webp$pr_01_13625_max.webp
$hisar-genova-porselen-yemek-takimi.webp
(kızlar günlük yemek takımım bunun karesi ama ve 35 parça)
$1311347317_54884.webp$resim-109.webp
$SDC12139.webp$SDC12140.webp
$SDC12142.webp$SDC12143.webp
$SDC12144.webp$SDC12146.webp (mutfak sıvı sabunluğum)
$TUPPERWARE-MULTI-RENDE-SARI-RENK__39698815_0.webp$SDC12150.webp (günlük pasta tabaklarm)

Son düzenleme:
kızlarr bunlar günlük kullanacağım şeyler özel şeyleri ileriki zamanlarda alırız inş... daha eksik çoook şey var :)) :123:

güzel günlerde kullan canım çok güzeller:3:

hepsi harika görünüyo cnm ii günlerde güle güle kullan cnm :nazar:

Maşallah canım.. güle güle kullan hepsini..:16: işimiz zor valla:)

canm ben yatak odamı açık renk almayı düşünüyorum bende en çok 2 ve 4 ü beğendim ama renk koyu mu açık mı olmalı??:44:

bende yatak odamı beyaz almayı düşünüyorum nasipse, genelde pembe-mürdüm falan aldım yatak odası için kullanacaklarımın renklerini.açık renge her renk gider ama 2 ve 4. gerçekten çok güselmiş ama sanki 2 biraz daha güsel gibi:8:

bende yatak odamı beyaz almayı düşünüyorum nasipse, genelde pembe-mürdüm falan aldım yatak odası için kullanacaklarımın renklerini.açık renge her renk gider ama 2 ve 4. gerçekten çok güselmiş ama sanki 2 biraz daha güsel gibi:8:

Ben hala 2 ve 4 arasında kaldım canm :) birde ben öle fırfırlı örtüleri pek sevmiorum sadelikten yanayım yani :) galiba ondan gönlümden 4 geçio ama tabi son kararı birebir gördüğümde veririm.. yinede fikirlerin için çok teşekkürler...Herşey gönlünce olsun..:71:

Ben hala 2 ve 4 arasında kaldım canm :) birde ben öle fırfırlı örtüleri pek sevmiorum sadelikten yanayım yani :) galiba ondan gönlümden 4 geçio ama tabi son kararı birebir gördüğümde veririm.. yinede fikirlerin için çok teşekkürler...Herşey gönlünce olsun..:71:

seninde canım,inşallah gönlüne göre bulur,güle güle kullanırsın:16:

teflon tencere setıı cok sevsdım...ylnız kek kalıbını kapaklı alsaydın cok ıse yarıyor yada mutlaka kapaklı bır tane al....gule gule kulllan canım

teflon tencere setıı cok sevsdım...ylnız kek kalıbını kapaklı alsaydın cok ıse yarıyor yada mutlaka kapaklı bır tane al....gule gule kulllan canım

teşekkür ederim daha güzelleri senin olsun canm..kek kalıbı hediye gelmişti kapaklı bi fanus bende düşünüyorum çok sağolll önerin için...:34:

kıslarr annem bu beğendiğim yatak örtülerinden değilde çeyiz için pike takımları oluyo ya onlardan alalım diyo bi kaç foto koyacam onlardan da sizce hagisi ii olur??:18:

Back
X