Çeyizlerim Vaaar :) Karşınızda yaz_yaz'ın Çeyizleri :)

Çok beğendim çeyizini canım.
Hepsi ayrı ayrı çok güzel, Mutlulukla kullanırsın İnşallah hepsini :16:

uzun bir zamandır yaptığım çeyiz hazırlıklarımı beğenilerinize sunuyorum :42:

öncelikle yatak odası için aldıklarım;

Eki Görüntüle 714273 Eki Görüntüle 714274
mikrofiber yorgan ve yastıklarım (2 çift, 2 tek kişilik yorgan ve 6 yastık)
Eki Görüntüle 714276
pike takımım (2 takım daha var ama resimlerini bulamadım)
Eki Görüntüle 714277 Eki Görüntüle 714279
Eki Görüntüle 714278 Eki Görüntüle 714281
Eki Görüntüle 714280
battaniyelerim
Eki Görüntüle 714282 Eki Görüntüle 714283 Eki Görüntüle 714284
başucu sürahim
Eki Görüntüle 714275

hayırlı olsun tatlım güle güle kullan :16:
beyaz nevresim takımını nerden ve kaça aldın öğrenebilir miyim :44: ben bi tane sarevden aldım pamuk saten bide normal bişey arıyorum da

hayırlı olsun tatlım güle güle kullan :16:
beyaz nevresim takımını nerden ve kaça aldın öğrenebilir miyim :44: ben bi tane sarevden aldım pamuk saten bide normal bişey arıyorum da

teşekkür ederim canım :16: nevresim takımımı "gelin home"dan aldım.. alalı baya oldu ama yanlış hatırlamıyosam 300-350 tl flandı.. Taç'ın jakaranda nevresim takımına da bakabilirsin.. almamış olsaydım tercih edeceğim bir modeldi.. :40:

güle güle, aşkla, mutlulukla kullan her şeyini canım.. hepsi çok güzeller... çok eğlenceli ama bir o kadar da zorlu bu çeyiz hazırlama süreci..Allah hepimize kolaylık versin..

güle güle, aşkla, mutlulukla kullan her şeyini canım.. hepsi çok güzeller... çok eğlenceli ama bir o kadar da zorlu bu çeyiz hazırlama süreci..Allah hepimize kolaylık versin..

teşekkür ederim canım :16: evet baya zor oluyor özellikle karar verme kısmı.. hele birde benim gibi zor seçen birisi için :44: blender setini seçmem 2 ay sürdü diyim sen anla :1: ayrı ayrımı alsam , set olarak mı alsam , çırpıcısı telmi olsun , dörtlü metal olanlardan mı olsun , rengi ne olsun , cam haznemi , plastik hazne mi :27: annem artık cinnet geçirme noktasına gelmişti , seninle yaşamıycak seç artık diye :27:

teşekkür ederim canım :16: evet baya zor oluyor özellikle karar verme kısmı.. hele birde benim gibi zor seçen birisi için :44: blender setini seçmem 2 ay sürdü diyim sen anla :1: ayrı ayrımı alsam , set olarak mı alsam , çırpıcısı telmi olsun , dörtlü metal olanlardan mı olsun , rengi ne olsun , cam haznemi , plastik hazne mi :27: annem artık cinnet geçirme noktasına gelmişti , seninle yaşamıycak seç artık diye :27:

hahaha.. bir an beni anlatıyorsun sandım :) ben de öyle valla... aylarca düşünüp sonra alıyorum her şeyi ;) ufak tefek ucuz şeylerde ancak öyle 10 dk da karar vermem.. ama onda bile düşünüyorum 10 dk da olsa :)

hahaha.. bir an beni anlatıyorsun sandım :) ben de öyle valla... aylarca düşünüp sonra alıyorum her şeyi ;) ufak tefek ucuz şeylerde ancak öyle 10 dk da karar vermem.. ama onda bile düşünüyorum 10 dk da olsa :)

aynen :9: ben kararsız kaldığımda , diğer şeylere bakarken bi bakıyorum annem almış kasada "bunu beğenmiştin dimi" diyo.. kadıncağız biliyo başına geleceği :1:

Canım topiğin hayırlı olsun, aldıklarının hepsi çok güzel, mutlulukla ve huzurla kullan inşallah :16:

Back
X