Çeyizlerim-Tülbent - Patik- Lif -Örtü- Nevresim- Cam Eşya&Yeniler Eklenecek&4.Sayfada

bekleten arkadaslardan henüz kesin cevap alamadım
ilk ciddi alıcıya veriyorum artık haberiniz olsun bekletmiycem

bekleten arkadaslardan henüz kesin cevap alamadım
ilk ciddi alıcıya veriyorum artık haberiniz olsun bekletmiycem

mavi kareli etek, siyah beyaz çizgili mini elbise, beli ipli siyah mini etek birde sarı şortlu takım üst ve alt hepsini begendim 38 beden giyiyorum bana olur mu onlar bide hepsi ne kadar olur canım uygun bi fiyat verirsen alabilirim

mavi kareli etek, siyah beyaz çizgili mini elbise, beli ipli siyah mini etek birde sarı şortlu takım üst ve alt hepsini begendim 38 beden giyiyorum bana olur mu onlar bide hepsi ne kadar olur canım uygun bi fiyat verirsen alabilirim

30 tl tutuyo 25 e yollarım size hayırlı olsun:)

ilk istediklerin 25 demiştik diğer 3 parçada 17 tutuyo 42 tl yapıyo düz hesap 40 olsun

canım o griyi ben elbise sanmıştım elbise değilse kalsın o diğerleri ne kadar tuttu bide ben ilk defa alışveriş yapıyorum adresimi nerden yazıcam

canım o griyi ben elbise sanmıştım elbise değilse kalsın o diğerleri ne kadar tuttu bide ben ilk defa alışveriş yapıyorum adresimi nerden yazıcam

diğerleri 35 tl yapıyo özel mesaj hakkın varmı ordan blgilerini yolla bana adres isim soy isim telefon bende sana ptt kargo kapıda ödemeli yollayım ben sana özelden mail adresimi veriyorum özel mesaj hakkın yoksa ordan bilgilerini at bana

yarın yada pazartesi kargonu yollarım güle güle giy canım :) aldıklarını teyit edelim tekrar karışıklık olmasında:)

tamam canım bekliyorum heyecanla ben sana burdan sayıyım sarı şortlu alt üst, mavi kareli etek, siyah etek, beyaz etek, siyah beyaz çizgili elbise, diesel şort

tamam canım bekliyorum heyecanla ben sana burdan sayıyım sarı şortlu alt üst, mavi kareli etek, siyah etek, beyaz etek, siyah beyaz çizgili elbise, diesel şort

ben ürünlerini ayırdım güle güle giy canım benim

yokmu yazlıga ihticı olan tatilde giyilebilir çoguu

sarı şortlu alt üst, mavi kareli etek, siyah etek, beyaz etek, siyah beyaz çizgili elbise, diesel şort alan arkadas güle güle giysin diğerleri satıştaaa

konuma devam edip burdan yükleycem devamlı yenileri takipte kalın arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…